Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (12386. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 25 Misafir (1 Mobil) - 31 Masaüstü2 Mobil
5 sn
350.410
Cevap
2.730
Favori
21.399.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
571 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Pizza Steve kullanıcısına yanıt
    Last of Us gelirse ağır fanı olurum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol oyunlarının pcye çıkmasının tek bir mesajı var;
    Bakın bizde bunlar var, gelin 😆

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kodlar tek kullanımlık, steam üzerinden kullanıp ürünü kütüphanenize eklediyseniz sıkıntı olacağını sanmıyorum. (ürün derken bakiye de olur fark etmez)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 15 Nisan 2020; 21:44:19 >
  • Kart sayısı sınırlı değil mi? Belli sayıda kart düştükten sonra daha düşmüyor diye biliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torkema61

    Açık bırakmak da bi garip düşünce. Başarımlarına da baktım bu adamın başarım hilesi vs. kullanmış olma ihtimali var. Yoksa da bildiğin oynamış yoksa başarım nasıl kasılabilir o kadar. 1500 oyunu %91 bitirmişse uyumuyor olması lazım.

    Benim mi matematiğim yanlış anlamadım. 2 haftada bu kadar saat var mı?

    aynı anda birkaç oyun açık bırakırsan hepsi birden saat olarak toplam saate ekleniyor belli ki adam tüm oyunları açık bırakmış aylarca




  • oytunjo kullanıcısına yanıt
    Önceki paketleri de veriyor. "also unlock" yazıyor zaten.
  • Arkadaşlar 60 tl lik kuponumu Odyssey e mi Rdr2 ye mi kullansam çok arada kaldım.Odyssey bu fiyata daha bulunmaz 28 tl gerçekten çok ucuz bu oyun için .Rdr2 yazın 200 tl civarına düşer mi acaba min kaça düştü oyun bu zamana kadar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rektangular

    Önceki paketleri de veriyor. "also unlock" yazıyor zaten.
    O zaman iyiymiş ya. Ben sadece en üst paketi veriyor sanıyordum. Aklımda bulunsun. Doğru also kısmını gözardı etmişim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: golllum

    Arkadaşlar 60 tl lik kuponumu Odyssey e mi Rdr2 ye mi kullansam çok arada kaldım.Odyssey bu fiyata daha bulunmaz 28 tl gerçekten çok ucuz bu oyun için .Rdr2 yazın 200 tl civarına düşer mi acaba min kaça düştü oyun bu zamana kadar?
    epic bölgesini ukrayna yapıp vpn ile kodu kullanıranız rdr 2 100 tl ye falan geliyordu.konuda bir arkadaş yapmıştı
  • Yapabilir. Kodun alındığı kredi kartıyla harcama iptali yapabilir. Kodu resmi bir dağıtıcıdan temin ettiyse orası kodu iptal ettirebilir.

    Kod güvenilir bir yerden alınmadıysa kodun patlama ihtimali de yüksek.
  • sorceress kullanıcısına yanıt
    Kartlar bittikten sonra koşullar uygunsa eğer booster pack'ler düşüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xcom:chimera squad alınır mı fiyatı cıkmadan yoksa ara oyun mu bu fiyat normal mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengavers

    xcom:chimera squad alınır mı fiyatı cıkmadan yoksa ara oyun mu bu fiyat normal mı?
    Anladığım kadarıyla ara oyun gibi bir şey. Far Cry New Dawn gibi. Daha çıkmadan %50 görmesi muhtemelen korona olayı yüzünden. Çünkü indirim genel bir indirim, eski oyun sahiplerine özel değil. Yaz indirimlerinde de %50 görür tahminimce. En kötü ihtimal %33 görür. Ben çıkmasını ve yorumlarını bekleyeceğim. Yaz indirimlerinde alırım sanırım.
  • Herkese merhabalar , steam e acemiyim çalışma sistemini yeni çözmeye çalışıyorum. Cities Skylines diye bir oyun var onu almak istiyorum fiyatı 49 TL. Daha ucuza Steam den alma imkanım varmı?
  • Arma 3 - 22,5 TL (Türkçe)
    https://store.steampowered.com/app/107410/

    Warhammer 40K: Dawn of War III - 20 TL (Türkçe)
    https://store.steampowered.com/app/285190/

    Fallout 76 Steam'de yayınlandı:
    https://store.steampowered.com/app/1151340/








  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunakokarcali_

    Cidden burada kimse onların neden oynama saati kastığını bilmiyor mu yani :D? Adamlar oynama saatimiz yüksek olsun da havalı olayım diye kasmıyor, oynadıkça oyunlardan kart düştüğü ve haliyle para kazandıkları için kasıyorlar.
    Not: Ben onlardan değilim :D
    Alakası yok. Her kart destekli oyunda oynayarak kazanabileceğiniz kartların bir sınırı var. O da toplam kart sayısının yarısı. Eğer toplam kart sayısı tekli sayısı ise o zaman (toplam kart sayısı + 1) / 2 'dir.

    Ondan sonra istersen milyon saat oyna, başka kart düşüremezsin. Kartların yarısını oynayarak düşürdükten sonra, Booster Pack (3'lü kart paketi) düşürme hakkına sahip oluyorsun. Onun da ne şartlarda, ne sıklıkla düştüğü bilinmiyor, Valve bunu açıklamıyor. Resmi olmayan ve yaygın olan inanışa göre, level sayısı ve yapılan rozet sayısı bunu etkiliyor. Ki bu zaten matematiksel açıdan da doğru olan. Ne kadar yüksek levelin varsa o kadar çok rozet yapmışsındır, ne kadar çok rozet yaptıysan o kadar çok oyundan Booster Pack düşürme şansın oluyor.

    Şöyle ki; İki farkı hesap var. Biri 10 level, 100 tane oyunu var, 10 tane oyundan Booster Pack düşürme hakkı var. Bir diğeri 500 level, 5 bin tane oyunu var, 500 tane oyundan Booster Pack düşürme hakkı var. Haliyle 500 oyundan kart düşürme hakkı olan kişiye, 10 oyundan kart düşürme hakkına sahip kişiye göre daha sık Booster Pack düşecektir.

    Booster Pack düşme olayı ve hangi oyunun Booster Pack'i düşeceği olayı da bildiğim kadarıyla, oyuncular ne kadar çok bir oyunun rozetini yaparsa, o oyunun Booster Pack'inin düşme olasılığını arttırıyor. Booster Pack düştüğünde de, o oyunun Booster Pack düşürme hakkına sahip kişiler arasında rastgele olarak düşmektedir. Yukarıda da söylediğim gibi, resmi olmayan ama yaygın inanışa göre level ve rozet sayısının bir etkisi olduğuna inanılıyor.




  • mrhusnu kullanıcısına yanıt
    2-3 hafta önce 9 liraya düşmüştü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JonVaynen

    Konsol oyunlarının pcye çıkmasının tek bir mesajı var;
    Bakın bizde bunlar var, gelin 😆
    Ben öyle bir mesaj vermek istediklerini sanmıyorum. O şekilde yaparak aslında kendi ayaklarına sıkıyorlar ve eldeki konsol exclusive oyuncuları da bir nebze küstürmüş oluyorlar.

    Asıl sebep artık konsollar da PC'deki işlemci mimarisine (x86) geçtikleri için PC'ye oyun portlamak çok daha kolay ve çok daha sorunsuz oluyor. Hem de JPG bir fotoğrafı Paint'te PNG'ye çevirmek kadar kolay. Çünkü mimariler aynı. Eskiden konsollar farklı bir mimarideydi ve o yüzden oyun portlamak hem zordu hem de sorunluydu. 7-8 sene önceki hem pc'ye hem konsollara çıkan oyunları hatırlayın, bazı oyunlar konsollar için yapılıp sonra PC'ye port edilirdi ve çok sorunlu olurdu. Bariz konsoldan port olduğu belli olurdu. Büyük firmalar, büyük oyunları konsol için ayrı, pc için ayrı yapardı, farklı ekipler çalışırdı konsol ve pc oyunlarında. Ama şimdi tek bir oyun motorunda yapıyorlar ve pc'ye ayrı, konsollara ayrı kodlamaktansa, PC için ayrı konsol için ayrı debug ediyorlar ve bitiyor. (debug etmek = çıktı almak)

    Kısacası daha az uğraşla daha çok müşteriye ulaşıyorlar ve haliyle daha çok kazanabiliyorlar. Ayrıca Microsoft'un konsol ve pc ayrımını kaldırması atağı, Sony'nin de elini kolunu bağladı. Artık eskisi kadar katı olamıyorlar. Ben Sony'nin hala büyük oyunlarını (God of War, Uncharted, The Last of Us, Bloodborne) PC'ye getireceklerini sanmıyorum. Hele ki yeni konsolların çıkış arifesinde. Getirdikleri ve getirecekleri oyunlar direkt konsol sattırmayan, top seviye olmayan oyunlar olacaktır. Mesela gelecek olan Horizon Zero Dawn gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 16 Nisan 2020; 2:39:37 >




  • Dostlar bilgisayarımda The Sims 3, Don't Starve Together ve Terraria var, bu oyunlar keyifli bunlara benzer tavsiye ettiğiniz oyunlar var mı? Arkadaşlarla oynanabilecek bir şeyler olursa daha güzel olur.

    NOT: Dizüstü bilgisayar ve özellikleri pek iyi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.