Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: parodi42 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
49.857
Cevap
598
Favori
2.818.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 24482449245024512452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar selam, 23 nisan da 4k kutu için yeni tip lnb taktırdım fakat yeni bir cihaz aldım o nedenle modüle geçiyorum. tabi ki bu durumda lnb boşa çıktı.


    servis satış fiyatı 1019 tl ama ben isteyen ya da ihtiyacı olan varsa çok daha uyguna satabilirim.

  • jaiecris J kullanıcısına yanıt

    niyetim kapatmak değil ama 950 tl de veremem 259 tl dese anında yenilerim

  • mdiler27 kullanıcısına yanıt

    iki hafta kala iptal talebini verirsin.paketine gelecek teklifleri beklersin.yine ucuk fiyatlar olursa.yazın kampanya olur.kendi üyeligini kapatır.evde baskasının üzerine alırsın.evde kamu calısanı kamu sen üyelik yada engelli olan varsa.kamu %25 engelli % 35 ile onun üzerine üyelik baslatırsın.ben üyeligimi kapattım.abimin üzerine engelli spor yıldızı paketi aldım.yazin 259-299 tl arasi kampanya yapacaklar gibi duruyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 6 Mayıs 2024; 14:4:23 >
  • https://www.instagram.com/p/C6R6OByrXpw/?igsh=MXg0bGs1emVia2QzYg==

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    uygulama teklifleri tamamen fiyasko onlara artık bakılmaz kardeşim mhden teklif aldınızmı bu arads yine diğcem ayrıca bayi ile konuşup daha uygun teklif alabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 6 Mayıs 2024; 14:21:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mdiler27 kullanıcısına yanıt
    bende 259 teklfi aldım 3 ağustos kadar full paket hediyeli içerideki düşümle 241 demişlerdi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Bu konuyu takip ediyorum simdi en son sayfalara da baktim. En iyi teklif yildiz dolu paket 260tl olacak sekilde gibi gorunuyor, bazilarina ise cilgin fiyatlar cekilmis. Fiyat konusunda sorum yok ama uyeligimi uzatip uzatmama konusunda kafami kurcalayan noktalar var.


    Digiturk ile ilgili begenmedigim cok fazla yon var ama en onemlisi yayin kalitesi. Yapilan yayinlar, para vererek aldigimiz serviste bin tane mucevher reklami yayinlanmasi, spikerlerin kalitesizligi, mac oncesi ve ortasi programlarina cikan insanlarin suratsizligi, tek bir eglence, gulumseme vesaire katmamalari gibi sorunlari hic hesaba katmiyorum bile... Ama yayin kalitesi inanilmaz. 4K televizyonuma biraz yakinlastigim anda berbat kalite hakikaten sok ediyor. Hadi sanirim modul ile 4K hizmeti aldim yeniledim desek yanlis hatirlamiyorsam 4K kalite yalnizca tek kanalda veriliyor dogru mu? Yani Galatasaray veya Fenerbahce'nin yayinlarinin verildigi kanal 4K verir ama mesela Ingiltere PL maclari vesaire alt kalite olur dogru mu? 2024 yilinda su sekilde bir hizmet almak cidden is bilmezlik. Bu varsayimlarim dogru mu ve herhangi bir tavsiyeniz varsa sevinirim.





  • Bana ortalama 3 ay da Yildiz dolu hediye 448 Tl aylik fiyat teklif ettiler...Kabul etmedim tabi, iptal edecegim dedim, Siz o zaman iptal etmeyin yazin cok uyguna fiyatlar cikacaktir kampanya vs dedi, bizimkiler de arar dedi peki dedim..Konustugum Kisi de iptal servisinden birisi..Iptal edecektim cunku..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 399 tl 12 ay geldi son teklif. yarın sms geldikten sonra yayınlar kapancakmış. 450 409 399 düştüler. kutuyu teslim ederken napacaklar bakalım?

  • geçen sene de bu aylarda zam gelecek 540tl olacak diye söylüyorlardı, kampanyalı 200'e yenilemiştim.sonra 150 tl'ye üyelik sattılar.güven olmaz bunlara.

  • freeyourmindtr F kullanıcısına yanıt

    Digiturk'ün bir tane 4K kanalı var, doğru. O kanaldan ne vereceğine Digiturk karar veriyor. Daha önce Fransa liginden bazı maçlar 4K olarak verildi ama Premier Ligden şimdiye kadar hiç verilmedi. PL ile yapılan sözleşme şartları ile ilgili bir durum olabilir.

  • lazzaro L kullanıcısına yanıt

    Cevap icin tesekkur ederim. Gercekten cok garip geliyor bana. Tum futbol kanallari neden 4K olmasin? Yeni bir teknoloji de degil.

  • freeyourmindtr F kullanıcısına yanıt

    Çünkü 4K yayın daha maliyetli. Uyduda daha fazla yer kaplıyor, buna bağlı olarak da uydu operatörüne daha fazla frekans kullanım bedeli ödenmesi gerekiyor.


    Bu aslında tüm dünyada da böyle. İngiliz Sky paketine baksanız, onda da bir tane 4K kanalı var. Tüm futbol kanalları 4K değil yani.

  • freeyourmindtr F kullanıcısına yanıt

    Bu konuyu araştırdım,Premier ligin 4k yayını var ingiltere'de aylık 20 sterlin civarında ister 4k kutu alıyorsun ya da Tv+ gibi sistem var onunla izleyebiliyorsun,şampiyonlar ligi ise finali hariç yanlış bilmiyorsam 4k çekilmiyor, ne yazık ki Euro 2024 de 1080p çekilecek, Premier Ligin şu anda 1080p izlediğimizi düşünmüyorum zaten bende son cihazlardan onda bile kalite zaten 1080i en üst seviye olanı,bu bence en büyük sorun o yüzden umarım bir sene sonraki ihaleyi alan kim olursa şu 4k yayında premier lig izletir bize. Bein'in premier ligi 2024-2025 sezonu şimdilik son tekrar ihaleyi almazlar ise. 4k tvde artık bu görüntüler ciddi sırıtıyor, özellikle Tv+da şampiyonlar ligi izleyince gerçekten digiturk kullanasım gelmiyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coimbra -- 6 Mayıs 2024; 15:47:8 >
  • f12edy F kullanıcısına yanıt
    e-devlet üzerinden yada müşteri hizmetlerinden iptal talebi oluşturdun mu.iptal talebi vermediysen kutuyu teslim edene kadar daha uygun teklifler bu sefer ciddi olduğunu anlar.ama yayınlar kapanmadan önce iptal talebi verin.elinizde koz olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

    Mh aylardır arıyor açmıyorum.. önce ararım var mı teklifiniz yoksa iptal talebinde bulunacağım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jaiecris J kullanıcısına yanıt

    30 nisan da e devletten iptal talebi oluşturmuştum. 2 mayıs da taahhüd bitiyordu. normalde bu kadar diretmezlerdi. 18 ay önce 212 tl den yenilemiştim. sporun yıldızı.

  • Detaylar icin tesekkurler. 1080p olmadigina neredeyse eminim. Televizyona bir iki metre uzaktan baktiginiz zaman berbatlik anlasiliyor ki bendeki upscale ozelligi iyi olan bir televizyon. Ben yurt disinda yasarken hem 1080p hem de 4k yayinlari izledigim icin belki de fark cok rahatsiz ediyor. Hafizam beni yaniltmiyorsa burada izledigimin yurt disinda izledigim 1080p ile ayni olmadigina eminim. 4k zaten cok ust kalite goruntu oluyor, onunla kiyaslamiyorum bile. 1080p de yurt disinda 65" televizyonda yakinda "nispeten" cok siritmiyordu. Ama Digiturk yayini hakikaten berbat. 720p oldugu ortaya ciksa asla sasirmam.

  • f12edy F kullanıcısına yanıt
    üyeligini kapatıp.yazın uygun kampanya olursa evdeki başkasını üzerine yeni üyelik baslatirsin.kamu çalışına isen kamu sen üyelik ile %25 indirim yada evde %40 üzeri engelli raporu olan varsa.yazin onun üzerine yeni üyelik opabilir.senin engelli değil normal üyelik dimi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mdiler27 kullanıcısına yanıt

    Yok hocam indirimli il değil, geçen sene 149 TL’den girmiştim. Aksine bu sene sağlam zamlı gibi olmuş oldu ama yine de iyi fiyat, mecbur kabul ettik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24482449245024512452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.