Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
459.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HD receiver i getirdiklerinde eski receiver i alacaklarını söylediler.fiyat kimine göre pahalı kimine göre ucuz tamam anladıkda , anlamadığım bizler digitürk e abone olurken ne için kurulum parası ödedik receiver , çanak , lnb , kablo ve montaj şimdi HD için eski receiver i alıyolar HD receiver i mecbur tutup seçenek sunmadan alırsan bu fiyata satıyorlar hadi onada tamam diyelim 2 yıl kvk garantisi kvk nın yaygın servisi varmı her semtte cihaz bozuldu benmi koltuğumun altına alıp gidecem yoksa onlar 2 gün sonramı gelip alacaklar bunun gibi birsürü sorular var.birkere digitürk kvk ile müşteriyi hiç bir şekilde muhatap etmemesi lazımdı her hangi sorunumda digitürk servisi gelip halletmesi gerekir servis cihazı sonrasında kvk yamı götürür genpa yamı o benim sorunum olmamalı .Digitürk ihaleye girsin lig yayın haklarını alsın ondan sonra millete dayatsın çünkü başka seçenek yok isterse cihaza 1.500 ytl desin almak isteyen veya evinde lcd ve plazması olan onca insan televizyonunun gerçek performansını görmek için alacak . şunu söyleyim arkadaşlar benim evimde ne lcd nede plazma var ama bende HD receiver alıyorum bu ay veya önümüzdeki ay lcd alıcam , bir aksilik çıkmazsa lcd tv bile beklemiyorum şu lanet vestelden kurtulmak için , felmali arkadaşımızın dediği gibi NG WILD bile yok ellindeki discovery kaptırdı. son bir not receiver leri piyasadaki cihazlarla kıyaslıyan arkadaşlar var fiyat normal diye digitürk cihaz sattıkdan sonra artı 10 ytl hizmet bedeli almasa şöyle bir mantık yürütülebilir. adamlar onca yatırım yaptılar eh cihazları 300 ytl en fazla aldılar ortalama 400 ytl kar oda yatırım hizmet bedeli hadi yedik , e 10 ytl ne oluyor onada kamuflaj hazır hizmet bedeli yani ekstra bir ücret değil bizlerde enayiyiz yedik o 10 ytl hd cihazlar biraz fazla elektrik harcıyo ya ondan belkide digitürk hollywod a bizler için HD film sipariş etmiştir.son not digitürk ün yayın kalitesi son derece kötü inşallah HD yayınıda iğrenç olmaz.SELAMLAR




  • sevgili doc

    uydu alıcıdan ve açık hd kanallardan görüntü alıp resim koyabilirmisin? ayrıca alıcının sesi gerçekten rahatsız edecimi?
  • sevgili hdmi 1.3 daha once de yazdim,

    senin ve arkadaslarin elestirilerinin cogu dogru
    DT kesinlikle bir suru isletme kusuruna sahip, cok para kazanmak ya da yatirdigi parayi bir an once cikarmak istiyor
    ve kesinlikle, bir sure sonra talep ettikleri fiyatlari indireceklerdir.

    Ama HD yayinin bireysel kullanicilara verilmesinin daha ilk gunlerindeyiz
    o yuzden icerik ve teknik konularla ilgili elestirilerde cok aceleci olmayalim
    ben cocukkan hafta bir kac gun siyah-beyaz yayin vardi. Diger gunlerde TV yayini olmazdi.
    O yuzden bu mevcut icerikten, nerelere ulasacagimiz belli olmaz.

    Ayrica DT en buyuk indirim ve icerik zenginlestirme cabalarini gectigimiz sene yapti.
    sebep belli; d-Smart'in butun o zayifligina ragmen, ortaya cikmis olmasi.
    Bu hemen cazip abonelik ve fiyat hamlelerini ve icerik aritisini ortaya cikardi.

    Umarim HD yayini sunan bir cok yayinci olur, Turksat'da HD yayin yapan 100 tane kanal olur
    O zaman DT cazip olmak icin bin turlu takla atacaktir.
    selamlar


    quote:

    Orjinalden alıntı: hdmi 1.3

    HD receiver i getirdiklerinde eski receiver i alacaklarını söylediler.fiyat kimine göre pahalı kimine göre ucuz tamam anladıkda , anlamadığım bizler digitürk e abone olurken ne için kurulum parası ödedik receiver , çanak , lnb , kablo ve montaj şimdi HD için eski receiver i alıyolar HD receiver i mecbur tutup seçenek sunmadan alırsan bu fiyata satıyorlar hadi onada tamam diyelim 2 yıl kvk garantisi kvk nın yaygın servisi varmı her semtte cihaz bozuldu benmi koltuğumun altına alıp gidecem yoksa onlar 2 gün sonramı gelip alacaklar bunun gibi birsürü sorular var.birkere digitürk kvk ile müşteriyi hiç bir şekilde muhatap etmemesi lazımdı her hangi sorunumda digitürk servisi gelip halletmesi gerekir servis cihazı sonrasında kvk yamı götürür genpa yamı o benim sorunum olmamalı .Digitürk ihaleye girsin lig yayın haklarını alsın ondan sonra millete dayatsın çünkü başka seçenek yok isterse cihaza 1.500 ytl desin almak isteyen veya evinde lcd ve plazması olan onca insan televizyonunun gerçek performansını görmek için alacak . şunu söyleyim arkadaşlar benim evimde ne lcd nede plazma var ama bende HD receiver alıyorum bu ay veya önümüzdeki ay lcd alıcam , bir aksilik çıkmazsa lcd tv bile beklemiyorum şu lanet vestelden kurtulmak için , felmali arkadaşımızın dediği gibi NG WILD bile yok ellindeki discovery kaptırdı. son bir not receiver leri piyasadaki cihazlarla kıyaslıyan arkadaşlar var fiyat normal diye digitürk cihaz sattıkdan sonra artı 10 ytl hizmet bedeli almasa şöyle bir mantık yürütülebilir. adamlar onca yatırım yaptılar eh cihazları 300 ytl en fazla aldılar ortalama 400 ytl kar oda yatırım hizmet bedeli hadi yedik , e 10 ytl ne oluyor onada kamuflaj hazır hizmet bedeli yani ekstra bir ücret değil bizlerde enayiyiz yedik o 10 ytl hd cihazlar biraz fazla elektrik harcıyo ya ondan belkide digitürk hollywod a bizler için HD film sipariş etmiştir.son not digitürk ün yayın kalitesi son derece kötü inşallah HD yayınıda iğrenç olmaz.SELAMLAR




  • Hali hazırda kutuyu alan arkadaşlardan Dinamik kontrast larını kapatıp SD performansını yeniden degerlendirmelerini rica edebilirmiyim.
    Açıkcası Digiturk Plus + SD yayın + HD ready ( LCD ya da Plazma) performansı en iyi yakalarım onu şiddetle merak ediyorum.
  • deneyen yok hala sanırım...
  • arkadaslar
    ben denedim
    degisen bir sey yok
    tv ozelliginize gore biraz farklilik oluyor o kadar,
    hdmi kablosu kutudan cikiyor
    ayrica hd yayinlar hd kalitesinde ve guzel
    sadece hd olarak degil ayni anda icinde 3 tuner var ve 1 kanal izlenirken diger 2 kanal kayit edilebiliyor
    ama en onemli konu
    sd yayinler full hd bir panelde eski recevierlardan daha kotu cunku hdmi kablosu ile yayin gidiyor panele
  • Arkadaslar ya herkes baska birşey söylemiş biraz dağıldım bilgileri toparlarken. Ben daha önce ön kayıt bırakmıştım ve beni normal DT için aramışlardı dedim ben plus için kayıt bırakmıstım vs haa öylemi ozaman tekrar ararız vs dediler ama arayan soran olmadı henuz.

    Ben ilk defa DT üyesi olucam şimdi Lig tv olan en düşük paket için digiturk plus alma maliyetim ne olur, ne tür ödeme sanslarım var. Sizden bilgi alıp o şekilde aramak istiyorum malum bazen bütün alternatifleri sunmuyorlar telefonda.

    Teşekkürler.
  • dostum

    normal yayinlar icin bir fiyata anlasacaksin,
    cesitli secenekler var, zaten sana siralayacaklardir
    ne icin anlasirsan anlas, Plus icin uzerine 9.90 koyacaklar
    Plus kaydi icin tekrar arasan iyi olur, bir sekilde atlamis olabilirler
    selamlar

    quote:

    Orjinalden alıntı: mkelleci

    Arkadaslar ya herkes baska birşey söylemiş biraz dağıldım bilgileri toparlarken. Ben daha önce ön kayıt bırakmıştım ve beni normal DT için aramışlardı dedim ben plus için kayıt bırakmıstım vs haa öylemi ozaman tekrar ararız vs dediler ama arayan soran olmadı henuz.

    Ben ilk defa DT üyesi olucam şimdi Lig tv olan en düşük paket için digiturk plus alma maliyetim ne olur, ne tür ödeme sanslarım var. Sizden bilgi alıp o şekilde aramak istiyorum malum bazen bütün alternatifleri sunmuyorlar telefonda.

    Teşekkürler.




  • sevgili onnitelik

    cogunlukla olumlu yorumlarin ozendirici.
    Aslinda kullanicilardan cogunlukla olumlu cevaplar geliyor
    Kullanmayanlar da genelde maliyetten sikayet ediyor.

    Anlasilan; fiyat pahali ama sunulan sey cazip.
    selamlar



    quote:

    Orjinalden alıntı: onnitelik

    bende plus ı yeni bağlattım arkadaşlar..yaklaşık 3 gündür kullanıorum ve diğer arkadaşarın dediği gibi genelde NG HD ve denk gelirse filmleri izliorum yada kayıt edip daha sonra izliyorum HD test kanalından da FB-BJK maçının tekrarı veriliyo arada ve görüntü kalitesi gayet güzel..bende toshiba lcd var max1080i alabilio kutuda zaten max 1080i verio ve ayarlardan 1080i yapınca kalite gerçekten harika..ama daha yeni sistem olduğu yayın akşının düzensizliğinden belli..movimax te hd filmler bazen sabah 7,30 falan denk gelio..o da belliki normal movimax in yayın akışından dolayı..bazı düzenlemeler gerekli..bu çok açık..bence 1-2aya daha düzenli ve alternaitfli bi yayına geçilebilir..SD yayına gelince bnm pek falza şikayetim yok..belki de tv den dolayıdır bilmiorum..ama kutuda geln bi yenilik te digiturk un kendi yayınını yaptığı kanallar(movimax SD,ligtvSD,comedymax....) daha net ve pürüzsüz bi görüntü verio..ama normal türk fox u açınca görüntü kalitesinde belli bi düşme var bence o da kanalın kedni yayınından ve 106 ekran a gelen kötü Sd yayında kaynaklanıo...
    Özet olarak..
    ilk defa HD keyfi yaşayan biri olarak görüntü kalitesinde çok ama çok memnunum;
    kutunun fonksiyonları ve içindeki yazılım tatmin edici;
    ancak HD yayın için alternatif ve yayın akışında düzenlemeler gerekli...

    Son olarak yayını açtırana kadar herhalde bi 100ytl tel faturası gitmiştir..üyeliğimin 5 yıllık olması gerekirken 4 yıl gözükmesi ve bi türlü yayınım açılmaması ilk gün beni delirtti..teknoloji olarak şu an belki rakiplerine göre çok ilerde olabilir DT ama pazarlama ve ilgi olarak sadece paraya bakıolar o sinir bozucu..bunuda ekliim dedim..




  • Telefonla görüşüp kaydımı bıraktım, A dijital diye bir firma ilgilenecekmiş baglantı ile. Hangi paketi secersem seceyim her ay bashedildiği gibi 9.90 servis bedeli var. Tabiki buna ek olarakta sectiğim paket ücreti olucak. Şimdi lig tv nin olduğu en uygun paket hangisi oluyor, ilk defa üye olduğum için hangisini seçmem gerekli bilemiyorum. Ekstradan 9.90 aldığına göre HD olan kanallar aslında otomatikman olması lazım ama öyle değildir kesin.
  • Yorumlari ve fiyatları görünce resmen şok oldum yaklaşık 1000 Ytl veripte 3-4 kanal izlemek nasıl birşey acaba ben o kadar para veripte cihazı alsam 3 ay uyuyamazdım herhalde HD kalitesinde yayın izlemek için şu an çooook erken hem kanal olarak kaç tane var ki...İlla almak isteyenlere benden tavsiye birkaç ay daha bekleyin fiyatlarda şu an tavan çizgisinde o kadar para vermeye değmez...Örnekse :Playstation-3 ilk çıktığında 1500 ytl idi şimdi 1000 ytl'nin altında daha da düşecektir.Daha Avrupa Şampiyonasına çok var aceleye gerek yok...




  • Arkadaşlar yaşadığım iki sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum sizde yaşamayın aynılarını.

    Birinci olarak eğer bir aprtmanda yaşıyorsanız ve bir ortak anten kullanılıyorsa DT çağırmadan önce mutlaka kapıcıya tüm daireleri gezdirip kimlerde Dt var araştırttırın. Lnb değiştiği için bütün dairelerdeki Dt yayını bozulacak ve insanlar sizin yüzünüzden durup dururken televizyon izleyemeyecekler servis tekrar gelene kadar. Bu yüzden önceden öğrenip Dt size geldiğinde sizin işinizi bitirdikten sonra diğer dairelerede onları yönlendirinki komşularınızdan küfür yemeyin.

    Bir diğer nokta ise eski dekoderde olduğu gibi bunu telefon kablosuz kullanma durumumuz olmuyor. Muhakkak telefon kablosu gerekmekteymiş.

    Haberinz olsun sorun yaşamayın..
  • evet abi,

    daha bireysel kullanim olarak, birinci haftasinda olan bir yayindan bahsediyoruz.
    Bir seferlik verilecek bir receiver'in maliyeti onplana cikiyor.
    9.90'lik fark, kanal sayisi artinca da ayni.
    O zaman, senin dedgin gibi, biraz sabir.
    Maliyeti cok bulan da bekleyip gozleyecek
    selamlar


    quote:

    Orjinalden alıntı: onnitelik

    hololoy LNB değişince diğer kullanıcıların sadece Kolay Krulum yapması gerekli oda 1 dakika falan sürüyo..aynı şey bizim apartamnda da oldu servis geldiinde..babam yönetici binada ve bilgi aldık söylediler..herkes kolay kurulum yapınca bi problem kalmıo..

    felmali
    ewt olumlu tarafları biraz ön plana çıkardım..sonuçta ilk defa HD görüntü gördüüm için bi hayranlık var ama..izliyecek şu an içindoğru dürüst bişey yok:D şu premier lig ve türkiye ligi başlayınca,moviemax HD düzene girince ve belkide en önemlisi moviemaxi ortadan kalrıcıak bi özellik VOD(seç-izle) henüz başlamadı.o başlayınca güncel filmleri HD kalitesinde kiralaya biliosun yada daha öncesinemalarda yayınlanmış solanlarda oynayıpta moviemax e daha geçmemiş filmleri HD olarak ücretsiz şekilde izleme fırsatı olucak..ama ediim gibi olucakta olucak..ne zaman olur bilmiorum..almadan önce 1-2ay beklemek mantıklı gelio..bu arada gelen reciver la ilgili biraz bilgi toplııyım dedim...diyelimki maç yayınları ihalesini digiturk kaybetti 2 sene sonra ve d-smart aldı ... o zaman pace marka olan kutuyu götürüp içindeki yazılımı sildirip d-smart kullanma imaknınız oluyo sanırım hatta yanlış bilmiosam bu reciverların master kodlarıda yazılımı silip fabrika ayarlarına döndürebilio galiba...neyse bu 2 sene sonra olabilicek bişiy...güncel konuşursak HD yayın güsel ancak izlenicek bişiy henüz yok..film olarak!!!ama maçlar başlayınca büyük bi keyif alıcaımı test yayındaki FB-BJK maçında gördüm...

    Alıcak arkadaşalara tavisyem 1-2ay bekleyin..acele etmeyin süreli aynı yayınlar dönüo bi süre onra rüyanıazda HD kalitede aslanlar kaplanlar görüosnuz:D





  • 900 YTL HD receiver için fahiş fiyat. Piyasada 500 YTL'ye kadar düştü HD Receiverlar; daha da düşecek. 900 YTL'lik HD Receiver'ın ya fiyatını düşürecekler ya da modül çıkaracaklar diğer HD Receiver sahipleri için.

    DT neden illegal yollardan izleniyor sorusunun cevabı da bu fahiş fiyat politikasında yatıyor.
  • Bana dedikleride eski receiveriniz zaten sizin.Üstüne yeni bir üyelik açtırarak HD receiveri satın alıyoruz.

    2.si SD yayınlardaki kötüleşme olarak ifade edilen şey cinman arkadaşın dediği gibi sinyalin TV'ye HDMI ile iyi ve kötü sinyallerin eksiksize yakın iletilmesinden kaynaklanıyor olabilir.
  • HD Receiverler 500 YTL ama PVR özelliği yok.Sadece pVR özelliğine sahip teknolojik aletler 500-600 YTL zaten....
  • Yoo.Sansuı pvr 290 ytl'ye satılmakta...
    Neyse...Receiver siparişini tam verecekken gördüm ki 9.90'da plus farkı ödeniyor.
    Bana 730 ytl'ye gelecek cihaz 1 sene için cihaza +100 maliyet daha koyuyor.zaten ödediğim aylık 72.8
    Bunun üzerine bir de hizmet bedeli adı altında 9.90 midemi bulandırıyor.

    4 günde 2 kere DG tarafından arandım.Müsait olamadığım için konuşamadım.

    Parası olana hayırlı olsun.Ben biraz daha bekleme taraftarıyım...1 sene evvel hd yayın ülkemize 4-5 sene sonra gelir denirdi...1 senede DG yayın tarihinde bir ilki gerçekleştirdi...6 ay sonra daha neler neler olur...
  • Aarkadaşlar eski receiver ı aldılarmı bizde kalıyormu
  • Merhaba;
    Full HD bir televizyon alalı 3 ay gibi bir süre geçti...
    Tv aldıktan sonra digitürk'ü hdmi ile bağlayabileceğim bir alıcı aradım fakat Digitürk Plus gelecek diye bekledim!
    Umduğum şey HD yayın randımana oturana kadar SD yayınlarda daha iyi bir kalite almak ve tabiiki 5+1 ses sistemi bağlayabilmek.
    Bence 650 YTL alıcı için fena değil daha ucuz olsa iyi olur ama yok şu anda.

    HD yayın kalitesinden şüphem yok fakat; inşallah SD yayınlarda gözle görülür bir gelişme yaşarım!
    Sonuçta hanım bütün akşam dizi izliyor

    Bağlanmasını bekliyorum; 5'inden sonra gelecekler demişlerdi telefonda umarım kısa sürer.
    Yayına kavuştuktan sonra görüşlerimi bildirmeyi ihmal etmeyeceğim.
  • DIGITURKPLUS'ı bugün bir satış noktasına gidip inceledim.Belgesel kanalı NG High Definition yayınını izledim çok fark göremedim sanki ama PVR özelliği olması tabiki güzel bişey.Bende LG 37LC2R LCD ve SONY HT-DDW780 5+1 var var ama bazı arkadaşlar SD yayınların DT PLUS'ta daha kötü olduğunu söylüyor ben izlediğimde daha kötü olduğunu göremedim.Yinede alıp almamakta kararsızım.DT PLUS kullanan arkadaşlar tavsiye edermi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.