Şimdi Ara

DH Quadcopter [ANA KONUSU] (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.000
Cevap
71
Favori
55.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OHOHO

    quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih

    quote:

    Orijinalden alıntı: OHOHO

    Merhaba arkadaşlar.Aldığım H8 Mini bugün geldi.Öğrenmeye çalışırken çok kez çarptırdım ama çok şiddetli değildi.Şarjı bitti,doldurup taktım ama bu sefer de havalanmıyor.Pervanelerin hepsi dönüyor ama 2 tanesi sanki az dönüyormuş gibi yana devriliyor.Bunun sıfırlama veya yeniden ayar yapma gibi bir şeyi var mı?

    Pervanesi hiç çıktı mı yerinden, veya kırıldı mı? Birbirine ters yönde dönen 2 tip pervane var. Pervaneler çapraz olarak karşılıklı aynı olmalı dikkat et. Yanlış pervane takarsan takla atar cihaz.

    Aynen hocam hallettim.Cok tesekkurler.Bir sikinti daha var kalkarken duz kalkamiyorum videolardaki gibi.Bunu halledebilir miyiz

    @imparatorlak Hocam size de teşekkürler


    Eğer cihaz hep aynı tarafa çekiyorsa alttaki ve ortadaki minik tuşlardan ince ayar yapacaksın.

    Örneğin cihaz hep ileri çekiyorsa gaz ve yön tuşlarının ortasında ufak denge tuşu var, onlardan alttakine birkaç defa basarak dronun geri yönelmesini sağlayacaksın. Birkaç defa uçurmayı deneyerek mümkün olduğunca dengeli uçmasını sağlayacaksın. Ama olağanüstü bir denge bekleme bu cihazdan, sonuçta ne uyduya bağlanıyor ne de sensörü var. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam merhaba. Ben drone konusunda biraz tecrübeliyim. cx10 la felan akrobasik hareketlere geçtim artık :D Ayrıca cx30w de var. Fakat sizin ilk mesajınızdaki drone de hoşuma gitti. O modeli önerirmisiniz veya yerine önerebileceğiniz bir model varmıdır ? Kameralı olcak ve sd karta kaydetsin istiyorum sonradan çıkarır izlerim. Bütçe 200 tl max. Dediğim gibi drone konusunda tecrübeliyim. Şimdide teşekkürler
  • beyler fpv den anlayan yardım etsin
    fpv kabloları her şeyi tamamladım fakat görüntü çok berbat sanırım vericide sıkıntı var.5 dakika batarya çalıştığında degilemeyecek kadar ısınıyor özellikle vericinin anten kısmı(bir yerde okudum vericiyi takmadan çalıştırdığınızda fazla ısınıp yanabilirmiş ) ondan dolayı vericide sıkıntı olduğunu düşünüyorum anlayan yardımcı olabilir mi acaba başka bir yerde mi sıkıntı var?
     DH Quadcopter [ANA KONUSU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt_Kaya -- 28 Temmuz 2016; 9:59:38 >




  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    Askerdeyim şu an bi süredir takip edemiyorum piyasayı ama sen yaz modelleri burda bilgili arkadaşlar var yardımcı olurlar
  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    Hemen 1 üst mesajınızda birisi bir ürün satıyor alınabilir bir ürün işinizi görecektir.
  • Arkadaşlar drone almam istiyorum ilk defa alacağım bu yüzden 50 lira civarlarını düşünüyorum ne tavsiye edersiniz. Bir de ilk defa yurt dışından sipariş vericek ne tür sorunlarla karşılaşabilirim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banggood dan güzel bir indirim kodu olan arkadaş varmı paylaşacak bayram hediyesi olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smya x8hw muadili yanında VR GÖZLÜK hediyeli.

    VR gözlük ile izleme imkanı.

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-syma-x8hw-muadili-sifir-sayilir-1-2-kere-ucuruldu-fiyat-dustu-326637079/detay/

    özelden mesaj atabilirsiniz.
  • Arkadaşlar 200-250 tl civarında drone bakıyorum. İlk deneyimim olacak. Var mı bi tavsiyeniz ?Elime çabuk ulaşması için N11, hepsiburada gibi sitelerden almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar bu dronelara bayılıyorum ben de bir tane almak istiyorum fakat şu an bütçem kısıtlı ilerde daha iyi bir şey alabilirim ama şu an 70 tl gibi bir bütçem var. O civarda önerebileceğiniz en iyi drone hangisidir? Ben biraz araştırma yaptım ekside falan yorumları okudum ve cheerson cx10 ve eachine h8 mini modellerinin fp oranının en yüksek olduğunu gördüm. Bu modeller dışında önerebileceğiniz neler var? Yoksa diğerlerine hiç bakma kardeşim bu ikisinden birine yönel mi dersiniz?

    Bir de ben kameralı olmasını istiyorum fakat bu fiyat aralığındaki dronelar küçük boyutlarda olduğu için kameralı olanlarda manevra kabiliyetleri düşük oluyor deniliyor. Aslında cheerson cx10w modeli wifi kameraya sahip yani telefon üzerinden yönlendiriliyor. Aslında ben eachine h8 mini modeline daha yakınım uçuş özelliklerinden dolayı ama cheerson cx10w modeli de kameralı olduğu için beni cezbediyor. Sizce hangisi alayım? Eachine h8 mininin daha zevkli uçuş özelliklerini mi tercih edeyim yoksa cheerson cx10w ile wifi kameralı uçuşun tadını mı çıkartayım? Reklam metni gibi oldu şaka maka.

    Bu arada dediğim gibi başka tavsiyelere de açığım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 12 Ağustos 2016; 18:15:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cx-10w nin kamerasından bise anlamazsin, videolarini izleyebilirsin. Boşa fazladan para vermene gerek yok. Cx-10 veya h8 mini al. O klasmanin en cok tercih edilen modelleri bunlarmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Night_Shade_

    Cx-10w nin kamerasından bise anlamazsin, videolarini izleyebilirsin. Boşa fazladan para vermene gerek yok. Cx-10 veya h8 mini al. O klasmanin en cok tercih edilen modelleri bunlarmiş

    Hocam 70 TL'ye eachine h8c mini kameralı modeli aldım banggoodtan. Kamerasız ve küçük boyutlarda olsa içim rahat etmeyecekti almışken biraz daha iyisini alayım dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 13 Ağustos 2016; 12:16:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayrli olsun hocam iyi yapmissn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.banggood.com/collection-64.html?utmid=929 %20 indirimli quadcopterler var kupon kodu: bgquad321




  • sa arkadaşlar tarantula x6 drone um geçen hafta bozuldu. çalışıyor gücü arttırıyorum belli bir yere geldiği anda motorları durduruyor. acaba motorlar mı bozuldu? yani hepsi mi yoksa 1 2 tanesi mi?
  • Faydalanan olur belki. Sorunu çözdüm. Ama kaynak tam olarak se onu anlamadım. Büyük ihtimalle fırçalı motorun ömrü bitti aşınan yer artık dibe vurmuş. İnanılmaz fazla ısınıyor. 1 dakikaya kalmıyor. Sonra kapatıyor kendini. Yeni motor aldım düzeldi. Birinin fazla ısınması yeterli kendini kapatması için. Bu yüzden tavsiyemdir değiştireceğiniz zaman dördünü de değiştirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banggoodtan aldığın drone dün elime ulaştı. Ve geldiği gibi kayboldu arkadaşlar. Şaka gibi bir olay değil mi. Dün gece dışarı çıkıp uçuşu gerçekleştirmek istedim. Aleti havalandirdigim gibi amatörlugun ve hafif rüzgarın da etkisiyle droneum kontrolden çıktı. Birden uzaklaşmaya başladı ve gözden kayboldu. Ve bir daha da bulamadım. Her yeri aradım taradım ama alet yok arkadaşlar. Malesef bir drone maceram başlamadan sona ermiş oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun hocam umarim pahali birsey degildir :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.