Şimdi Ara

Dev Oyun Anketi (KAZANAN) [Red Dead Redemption 2] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
7
Favori
13.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Witcher 2 sıkıcı bir oyun hocam hem açık dünya değil hem ana witcher müzikleri bile yok oyunda
    O oyunun öyle çok bir etki yaptığını sanmıyorum insanlar serinin devam oyunu hatrına oynamıştır
    Witcher 1i 2 kez 3. oyunuda 3 kez bitirmiş olaraktan 2. oyunu bir kez güç bela bitirebildim :)
    Witcher 1 remake witcher 3 next gen ile bu işi kapatırlar
    Sonra yeni witchera odaklanırlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seneye tekrar yapılsın bambaşka sonuçlar çıkar. 610 kişilik oylama pek birşey ifade etmiyor.

  • JagerBomb kullanıcısına yanıt

    Maksat eğlenmek, tartışmak, oyun konuşmak hocam. Yoksa öznel zevk içeren hiçbir anket tutarlı bir sonuç vermez. Bu anketi gidip başka sitede yapsak dediğiniz gibi tamamen farklı sonuçlar çıkar. Seneye yapmamıza dahi gerek yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatı boyunca toplam 5 oyun+rdr 2 oynayanlar kazandırmışlar alkış. İlk kez böyle bir anketi rdr 2'nin kazandığını görüyorum LOL. Bravo dh şaşırtmadın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honolulu Kaymakamı -- 21 Ağustos 2022; 13:55:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

    +1453


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mass Effect > The Witcher

    Bu arada burada ciddi ciddi sayfalarca hararetle tartışan, birbirini küçümseyenler gerçek mi? Umarım gerçek hayatta şöyle olgunum böyle olgunum diye takılmıyorsunuzdur yoksa durum vahim. Kibirle dolmuş konu. Altı üstü oyun oynuyosunuz, tartışıyorsunuz. Dünyanın en popüler iki oyunundan birini diğerinden daha çok seviyor, iyi buluyor diye millet sanat gurmesi kesilmiş. Öyle bir anlatıyor ki adam oyunu sanki edebi şaheser, sanat filmi bu eser, anlaması çok zor, üst düzey zeka gerekiyor anlamak için. Aynen o yüzden bu oyunun dünyanın en sevilen oyunlarında ilk 3'e giriyor her yerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Witcher 3 gibi tam bir açık dünyada olsa güzel olur. Grafikler eskidi, animasyonlar kötüydü. Farklı tad bırakabilir. Yeni oyun olur resmen, konu karakterler hazır.

  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

    Laflar bana sanırım. Sizi niye gerdi bu kadar? Evet edebi bir şaheser. Çünkü oyundaki hemen her hikâyenin edebi ve mitolojik bir altyapısı, altmetni var. Hayatınız boyunca toplamda 3 tane kitabı baştan sona okumadığınız için farkına varamamanız çok normal. Ben okuduğum ve çok beğendiğim bir kitaptan veya mitolojik anlatıdan ilham alınarak tasarlanmış bir yan görev gördüğümde orgazm oluyorum nitekim.  The Witcher 3'te bunlardan bol bol var. Sanat filmi dediğiniz filmlerden çoğu yerde daha sağlam bir sinematografi kullanılmış bu oyunda. Sanat tasarımı hakeza muadilsiz. Toussaint haritası post-empresyonizm tablolardan fırlama bir mekan tabiri caizse. Skellige de öyle. Eee... Olgun olmak güzel bir şey mi yani sana göre? Ot gibi yaşayalım, hiçbir şey konuşmayalım, tartışmayalım. Sonra bize olgun desinler. Ohhh tam tiranların istediği cinsten bir hayat. Altı üstü bir internet sitesi ve bir konu üzerinde konuşan, tartışan insanlar. Fazla gerilmeyin. Neyse lafın özü, üzerinize vazife olmayan şeylere karışmayın lütfen!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • finali hakeden kazanmış. bence arthur morgan gelmiş geçmiş en iyi işlenen karakter. oyun bittikten sonra arada girip videolarını izliyorsam bu oyun beni etkilemiş demektir. w3 de severiz ama ben fantastik dünya elementlerini sevmediğim için (mesela bioshock serisi) daha realist olan rdr2 ön planda. genel olarakta çok daha üstün bir yapım bence kişisel zevkten ziyade.



    Wezihyoutube
    En fazla bu adama yakışırdı... ● instagramda da bir şeyler üretiyorum https://www.instagram.com/wezih.mkv/ ● discord sunucum https://discord.gg/uXpkhZyrrk ● instagram oyun sayfam https://www.instagram.com/oel.gaming/
    https://www.youtube.com/watch?v=-7GYCAqnoVo


    ankette tek şaşırdığım nokta sony'nin ps'ye TÜRKÇE DUBLAJLI çıkardığı 9 milyon satış yapan EXCLUSIVE oyunu uncharted (metacritic 93 puan) nasıl metroya kaybedebiliyor. çünkü oyun pc de yok. bunun tek mantıklı açıklaması budur. uncharted 4 pcde olsaydı silip süpürürdü.


    anket çok güzel olmuş, yapana teşekkürler. eğlendik.





  • Ahahah kibire bak. Beni tanımıyorsunuz etmiyorsunuz, 3 kitap okumamış diyerek küçümsüyorsunuz aklınca bilmediğin insanı. Günde 50 - 100 sayfa okumadan yatmam, hatta gidin bakın hala 3 yıl önce ithaki çevirilerine salladığım konu ilk sayfada duruyor kitap forumunda. Çevirileriden o kadar rahatsız oldum ki bir süredir de okuduğum şeylerin çoğunu ingilizce orijinal dilinden okuyorum.

    Olgun olmaktan kastettiğimi anlayamamışsınız maalesef. Kibriniz gözünüzü kör ettiği için anlamanız da sekteye uğramış. Kimseyi ne ne hakkında tartıştığı için ne de ne kadar ciddi tartıştığı için eleştiririm. Gerçekten umurumda değil, ben de sevdiğim eserler hakkında bolca tartışırım. Olay sizin tartışmayı bilmemenizde, her şeyi ben bilirimci havalarınızda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanan belliydi zaten,nafile bir anket oldu.

  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

    Öğretin o zaman bana. Nasıl tartışılır?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu oyuna ısınamadım ya.


    O kadar ağır ve sinematik gidiyordu ki dedim, yeter lan yeter.


    Open world özgürlüğü falan göremedim.

  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Oyun bir tık ağır olmuş, ölü soyuculuk yaparken bile animasyon girmeseydi oyun biraz hızlanırdı :D

  • Şuan farkettim Lust Of Us 2 ,God of Wara kaybetmiş, ergen yoğun bir anket geçmiş. God Of War kırmızı lekeli ,koca kafalı gayreek titanı, saçma sapan yaratıklarları, kötü renk paleti grafiklerle bomboş tuşa basma simulatoru oyun elemiş ya. Anket tam açık dünyaları kapıştırsaydık. Witcher3,RDR2,Skyrim,Lust of Us Part 2,Cyberpunk,Elden Ring diye anket açıp direk sormak lazım kapıştırmak ters sonuçlar vermiş bazı oyunlar için. metronun 4. olması bile bala beleşe olmuş

  • Metroyu çok daha iyi buldum ya.


    Bir de rdr 2 nin ekran kartını hayvan gibi kasması var. 2070 super ile istediğim fps'yi 60hz monitörde alamadım.


    rdr 2 işleniş olarak detaylarıyla bir kalite fakat Metro bana daha iyi geldi.

  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Ayar kısmamayı tercih etmişisn rtx 2070 60 fps alamamak nedir? gtx 1660 superle 75 fps arada droplu oynadım. :D aksiyon oyunlarında 75 fps altı baş ağrısı yapıyor.

  • Oyun ağır, optimize ayarlarla çalıştırsam da drop geliyordu. Evde 240hz monitör var onda herşeyi kıssam herhalde yine oynayamam.

  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    ben senin yerinde olsam 75-90 fps aralığında oynancak bir ayar çekerdim. Single oyunlarda bana kafi. Stratejilerde 50-60 bile katlanabilirim. Zevketen zevke değişiyor. Ultra max ayarlarda oynadınız muhtemelen.

  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.