Şimdi Ara

Dev Oyun Anketi (KAZANAN) [Red Dead Redemption 2] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
7
Favori
13.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    En son vaşak okulu kolye ile yeni bir oyun tanıtmadılar mı? Witcher 1-2 yi remake yapmamak hata olur.

  • Rodin kullanıcısına yanıt

    ikisi de güzel oyun ,cyber teknik olarak çok üstün oyunda cutscene bile yok. Diyaloglarda oyun içinde konuşuyosun graifk kalitesi okadar yüksekki cutscene yapmaya gerek kalmamış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 21 Ağustos 2022; 0:51:6 >
  • keremec kullanıcısına yanıt

    The Witcher 3'te nasıl diyaloglar hikâyeye yön vermiyor ya.  Bir konuda bilgin yoksa fikrin olmasın lütfen ama. The Witcher 3'te bazı yan görevlerin bile 3-4 farklı benzersiz ve başka yan görevlerle bağlantılı sonları var. Aşağıda attığım kanalları bir incele. Bir iki videosuna bak. Böyle bilgisiz bilgisiz konuşmayın Allah aşkına. Yaptığın seçimlerle koca koca kıtaların, krallıkların kaderini değiştiriyorsun, nasıl büyük bir değişim yok.  Hangi yayıncıdan dinledin bunları sen ya? Çok merak ettim. Oynamadığın oyunu çok belli çünkü. En basitinden Keira Metz görevinin bile birbirinden farklı üç sonu, bu görevle bağlantılı Towerful Of Mice görevinin iki farklı sonu var. Sizin kafanızdaki tipler muhtemelen RDR 2'ye verdiler oylarını. RDR 2 nireee The Witcher 3 nere... Bu yüzden hep diyorum zaten The Witcher 3 yetişkin oyunudur diye. Anlattığı hikâyelerin kalitesini, vuruculuğunu anlayabilmek için belli bir yaşın ve birikimin üzerinde olmak şart. Her bir yan görevi bir novella kıvamındadır The Witcher 3'ün. Kitap gibi oyundur nitekim. Aşırı popüler olduğu için ve indirim dönemlerinde bedavadan biraz pahalıya satıldığı için bu gibi komik yorumlar bollaşmaya başladı internette. Geçen de birinin 1 saat dayanabildim yorumunu görmüştüm. Adam daha tutorial kısmında oyunu bırakmış, gelmiş beğenmedim diyordu. Bu yüzden zaten anketleri asla ciddiye alamıyorum. 


    Elden Ring bir RPG'dir ancak RDR 2 ve GoW gibi oyunlar Aksiyon-Macera oyunlarıdırlar. Elden Ring'i çeşit çeşit buildler yapar tekrar tekrar oynarsın, her oynadığında da bambaşka bir deneyim yaşarsın. Hikâye bazlı bir RPG değildir Elden Ring mekaniksel bazlıdır. RDR 2, GoW, Horizon gibi oyunları 50 kere de oynasanız aynı deneyimi alırsınız, farklı hiçbir şey sunmaz bu oyunlar ama Elden Ring, The Witcher 3, Fallout New Vegas, Skyrim gibi oyunları 50. kez oynarken dahi deneyimleriniz tamamen değişebilir. Bu yüzden bu oyunlar birer RPG'dirler ve çok değerlidirler. Gerçi bir ara sen The Witcher 3 çakması AC Odyssey için The Witcher 3'ten daha iyi deneyim sunuyor falan demiştin değil mi, yanlış mı hatırlıyorum? Oylamaya bir şeyler karıştırmadın değil mi dostum? Şüpheleniyorum çünkü artık senden.  


    https://www.youtube.com/c/WitcherGeorge?app=desktop

    https://www.youtube.com/c/NeonKnight?app=desktop

    https://www.youtube.com/c/xLetalis?app=desktop




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 21 Ağustos 2022; 0:43:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=LKk1WbLozn8

    Sadece Blood and Wine ek paketindeki sonlar için iki buçuk saatlik videolar var internette. Kerem yapma kardeşim. Kendini rezil etme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10dk'lık görevin sonunda olaylara etki etmeyen 1-2 sahne değişince, npc daha önce verdiğiniz bir kararı hatırlayınca, oyunun sonundaki slayt gösterisinden 2-3 slayt değişince siz tatmin oluyorsunuz demek ki. Beni tatmin etmiyor açıkçası. Bir oyunda gerçekten seçimlerim gidişata etki ediyor diyebilmem için seçimlerime göre farklı yollar sunması gerekiyor bana. Her oynadığımda farklı içerikler görebilmem lazım. Witcher 3 ne hikaye olarak ne de oynayış olarak yeniden oynamaya değecek bir oyun değil. Oyunun hikayesine ve dünyasına etki edebileceğiniz bir yapısı yok. Tekrar oynadığınızda farklı bir deneyim yaşatmaz. Bitirirsin, diğer sonu da izlersin ve geçersin. Diyalog seçenekleri diğer oyunlara göre daha iyi yazılmışlar. Etkileri de diğer oyunlara açık dünya oyunlara göre biraz daha fazla olabilir ama fazlası yok. Lineer bir oyun Wither 3.

  • keremec kullanıcısına yanıt

    Yenniferla sev,şmedim oyunda nasıl bir sürü görevde tercihine göre karakter ölüyor yada yaşıyor. Karakterle hüzünlenip duygulanıyosun. Kaç oyun bunu yaşatabilir. Cyberdada öyle yüz mimikleri vardıki bi ara biraz panamla duygusal bağ kurdum :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 21 Ağustos 2022; 0:55:2 >
  • Oyunu eleştirince neden beğenmemişim veya karakterlerle bağ kuramamışım gibi düşündünüz anlamadım. Bir oyunun lineer olması onu kötü yapmaz. Cyberpunk da aynı Witcher 3 gibi, son bölümü dışında seçimlerin ana hikayeye pek de bir etkisinin olmadığı bir oyun. Sadece son görev değişiyor. Yine de Witcher 3 ile beraber en sevdiğim oyunlar arasında kendisi. Hangi oyunda seçimleriniz o kadar etki ediyor derseniz de en yakın örnek olarak Witcher 2 yi verebilirim. Oyunun ortasında yapılan bir seçim ile oyunun kalan yarısı tamamen değişiyor.

  • keremec kullanıcısına yanıt
    W3'deki seçimlerin permütasyonunu, kombinasyonunu matematik profesörü hesaplayamaz boş yapmışsın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DukeMew D kullanıcısına yanıt

    Asıl Pubgdeki olasılıkları hiç hesaplayamazlar. Baksana, Yerden aldığın silahtan tut, nerede siper aldığına kadar, hangi evde saklandığına veya hangi araca bindiğine kadar kadar trilyonlarca olasılık var. Bu mantıkla ne kadar fazla olasılık varsa o kadar iyi. Bak oyunun sonunda ölenler değişiyor, hatta kazananın ismi bile değişiyor. Ne kadar müthiş bir oyun. Fallout falan halt yemiş.

  • keremec kullanıcısına yanıt
    Ne dersen de tartışacak değilim W3 milli oyunumuzdur :) oyunu bırak DLC'leri tokatlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 21 Ağustos 2022; 1:41:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • keremec kullanıcısına yanıt

    Hocam sizinle uzun uzun tartışırdım ancak bir sonuca varabileceğimizi sanmıyorum. Aşırı yüzeysel bir şekilde oynamışsınız oyunu. Aşağıda attığım linklerdeki anlatılar buzdağının sadece görünen kısmı. Youtube'a "best rpg games of all time" yazdığınızda aldığınız sonuçların bazı sebepleri olmalı, bunun farkındasınız değil mi? Genelde ilk sıradadır çünkü The Witcher 3. Yani bir siz akıllı değilsiniz, bunca insan bu işten anlamıyor gibi düşünceler büyük bir delüzyon olur. The Witcher 3 gelmiş geçmiş en iyi oyundur fakat gelmiş geçmis en iyi RPG değildir bunu kabul ederim çünkü, gelmiş geçmiş en iyi RPG, Fallout 2'dir bakın bunlara kabulum Fallout 2 yerine başka oyunlar da yazılabilir Fallout New Vegas, Planescape Torment, Divinity Original Sin 2, Disco Elysium vs. gibi ama gelipte The Witcher 3 bir RPG değil lineer bir oyun derseniz size gülmekten başka bir cevabım olamaz.



    ekşi şeyler
    The Witcher 3 Wild Hunt'ın Yan Görevlerinden Birinin Beklenmedik Hikayesi
    https://seyler.eksisozluk.com/the-witcher-3-wild-huntin-yan-gorevlerinden-birinin-beklenmedik-hikayesi


    ekşi şeyler
    The Witcher 3 Wild Hunt'ın Kalitesini Kanıtlayan Bir Yan Görev Detayı
    https://seyler.eksisozluk.com/the-witcher-3-wild-huntin-kalitesini-kanitlayan-bir-yan-gorev-detayi


    ekşi şeyler
    The Witcher 3: Wild Hunt'taki A Towerful Of Mice Görevinin Esinlendiği Tarihi Olay
    https://seyler.eksisozluk.com/the-witcher-3-wild-hunttaki-a-towerful-of-mice-gorevinin-esinlendigi-tarihi-olay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 21 Ağustos 2022; 2:5:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • keremec kullanıcısına yanıt

    Hala boş yapıyorsunuz. Oylamanın objektifliğini sorgulamak zorundayım bu noktada.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam en basitinden şu Ormanın Hanımları görevi örnek buna. Dolaylı veya doğrudan çok fazla sonu var neredeyse her görevin. Misal bu Ormanın Hanımları görevinde, kötü ruhu serbest bırakırsan iki son oluyor önünde ama bu iki son birçok yan görevin sonlarını farklı şekillerde tetikliyor. Örneğin, görevde sesini aradığımız Godling'in kaderi gibi veya Baron'un hikâyesinin varacağı nokta gibi. (Spoiler vermemeye çabalıyorum şu an)Dediğim gibi çok büyük bir oyun bu. Değerini belli bir yaştan sonra anlayabilir herkes. Örneğin Baron görevindeki o lanetlenmiş çocukla alakalı sahnenin evladı olan bir babada yaratacağı duygu ile bir liseli çocukta yaratacağı duygunun benzer şekilde tezahür etmesi beklenemez. Ya da bebeği fırına attığımız görevdeki hislerin veya kapısına gelen aç bir insanı kovuşturduğu için kırıntılara muhtaç kalacak bir açlıkla lanetlenen bir kontesin olduğu hikâyeyi, lanetlenen bir köyün geleneklere olan bağlılığı ile her ay köyden birini kurban etmesi falan resmen Dede Korkut boyu bu ya, Basat'ın Tepegözü öldürdüğü Dede Korkut hikâyesine çok ama çok benziyor. Lise ve hatta üniversite çağındaki kişilerin benzer hislerle bu oyunu oynayabilmesi mümkün değil. Ağır bir oyundur The Witcher 3. Hissederek, anlayarak, referansları farkederek oynarsan aşık olursun. Kitap gibi oyun kurban olduğum.  Oylamayı da RDR 2 sırf grafik ve animasyonları sayesinde kazandı, onu da ayriyeten belirteyim. Komik bir sonuç ne kadar yakın olsada. Grafik ve animasyonlar hariç istisnasız her alanda The Witcher 3 üstün nitekim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 21 Ağustos 2022; 2:23:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Foyam meydana çıktı. İtiraf ediyorum, ben aslında Şerif Woody değilim. Ben Arthur Morgan’ım.

  • keremec kullanıcısına yanıt

    Neyse umarım anlaşılır olabiliyorumdur. Umarım sizi kıracak bir söz kullanmamışımdır. Bazen hararetlenebiliyorum.   


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıngan birisi değilim. Yine de bu üslubunuz beni olmasa da başkalarını kırabilir veya rahatsız edebilir. Witcher 3 ü çok sevmişsiniz anlıyorum ama aşırı fanatiklik de iyi bir şey değil.

  • keremec kullanıcısına yanıt

    Çok sevmek mi? Aşığım kendisine. Hayatım boyunca deneyim ettiğim en iyi şeylerdendir zat-ı şahaneleri.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Oyunun remake yapılmasına ihtiyacı yok ama ilk oyun yapılırsa firma imajını yeniden toparlar
    Çünkü muazzam kaliteli bir oyun w1
    İnsanlar kontrolleri yüzünden oynayamıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Bence ikinci oyunun en kötü Witcher 3 seviyesinde remastereda ihtiyacı var ama remake olmasını isterim, olsa tadından yenmez. Witcher 3'ten sonra ilk oyunlarına geçince daha tabii teknik sıkıntı çektim. Witcher 2'de bir mekana girerken sürekli bekleme ekranında beklemekten sıkılmıştım. Combatlarda da bana keyifsizlik veren bir hal var. Bazı dövüşler, sahneler quick time şeklinde. En baştaki ejderha görevini geçmekte çok zorlandım mesela. Envanteri çok göz yormuştu. İlk oyunu söylemeye gerek yok, bir iki saat oynayıp kapattım.

  • Witcher 3 Blood and wine > All rdr 2

    Rdr 2 ye 5 hesapla birden oy vermişlerdir kesin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 21 Ağustos 2022; 10:39:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.