Şimdi Ara

DEMİRDÖKÜM BLUE LINE 18000 VE 12000 BTU KLİMA YORUMLARINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
28.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DEMİRDÖKÜM BLUE LINE 18000 BTU KLİMA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KULLANANLAR BİLGİ VEREBİLİRMİ

    BU KLİMA A SINIFI MI ? 800 YTL 8 TAKSİT FİYATI UYGUNMU

    AYRICA

    DEMİRDÖKÜM BLUE LINE 12000 BTU KLİMA İSE 530 YTL 8 TAKSİT


    SALONUM YAKLAŞIK 27 METREKARE ÇATIKATI OLDUGU İÇİN YAZLARI ÇOK SICAK OLUYOR ONUN İÇİN
    HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM

    MERAK ETTİKLERİM A SINIFIMI ? ARIZA DURUMU SERVİS DURUMU NASIL ? SORUN YAŞARMIYIM ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminoktay -- 17 Nisan 2008; 23:57:50 >



  • alma
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mbirol

    alma

  • ben de kangurumda (migros) gördüm blueline 12000lik düşünüyorum a sınıfı diye belirtilmiş fiyatı da uygun geldi 529ytl. ama sitede ürün özellikleri çok sınırlı yazılmış bunu anlayamadım ısınmak için kullanıcam ben. kuracağım yere aslında 9000lik bile yeter aslında ama bebek yatacağı için 12000lik düşündüm. kullanan fikir veren olursa sevinirim.. linkini de veriyorum..

    http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=5840476&shopCategoryId=5877#shortLink




  • Alma
    nedenını forumda bıraz arastır rahatlıkla bulursun
  • alma diyenler neye göre yorum yapıyorlar biri klima satıcısı,diğerinin sebebi belli bile değil..

    ürün ilk olarak piyasaya FLORES olarak çıktı, garantisini verende demirdöküm firması bu ürün bir önceki gelen blue line lerden tamamen farkli bir ürün(made in prc ama çinin en büyük klima üreticilerinden biriyapıyor bu klimayı) kendisi deklare(onların kağıt üstündeki açıklaması) olarak hem ısıtmada hemde soğutmada A sınıfıdır..ben evime yaklaşık on gün önce tekirdağ migrostan 12000 btu luk olanı aldım ve kurulumunu yaptırdım..kurulum içnde 4 m kablolamaya kadar ücret yok(18000 ve üstü 5 metre) demirdöküm tekirdağ-merkez servisi geldi ürünü gayet bilgili ve dikkatli olarak yerleri kirletmeden süpürge ile, duvarı parçalamadam itina ile taktılar ve burasını dikkatli okuyun lütfen tam 30 dk biz kahvelerimizi içerken vakumlamasınıda yaptılar..

    yani isteğince ve servis elemanları işlerini düzgün yapma isteği duyunca hem sorunsuz hemde müşteri memnuniyeti ön planda vakumlama dahil bu işler yapılabiliyormuş arkadaşlar..

    ürün hakkında size şu bilgileri verebilirim(kendim bir süredir forumu dikkatlice takip ediyor ve kendim için fiyat-performans olarak en uygun ürünü bulmaya çalışıyordum,keseme uygun olarak tabiki) burda kafamdaki bilgilerin oluşmasında biraz önce dalga geçer gibi cevap veren birol beyin katkıları büyüktür,birçok yazısını dikkatle ve ders alarak okudum ama kendisi bir konuyu lütfen atlamasın bu klima fiyatına göre kıyas edilmelidir bizde biliyoruz ki bu ürün bir mitsubishi,daikin veya fujitsu değil ama alacak arkadaşlarıma fiyat -fayda oranı ele alındığında BİR KULLANICI OLARAK KESİNLİKLE ÖNEREBİLECEĞİM BİR KLİMADIR...

    Bu ürün demirdökümün bir dünya markası olan VAİLLANT TARAFINDAN SATIN ALINMASINDAN SONRA ortaya çıkan(ithal edilen demek daha doğru olacak..bir klimadır ve arkasındada bu firma vardır..ürünün garanti süresi ilk gelen blue line lardan farklı olarak 3 yıldır(ilk olanlarda 2 yıldır)

    vaillant gibi büyük bir firmadan ve pazarda kendine bir yer bulmak isteyen firmadan özellikle bu ilk aşamada kötü mal almak ve satmak gibi bir enayilik diyelim,ben şahsen beklemiyorum ve bu satılan güncel serinin fiyatına oranla gayet iyi olduğunu düşünüyorum..

    ürün evimize takılalı dediğim gibi on gün kadar oldu , ürün için plastik kalitesi orta seviyededir diyebilirim(iyiye yakın) kumandası alacak olan arkadaşlarım göreceklerdir birebir vaillant klimalarla aynıdır ve son çıkan dd a serisi klimalardada aynıdır kullanılan kumanda(teknik özellikleri tablosuda birebir aynıdır inceleyin isterseniz)

    ürün sessizlik olarak bana çok iyi geldi turbo modu hariç kesinlikle evin doğal sesini bastırmıyor..otomatik modda duymak çok çok zor, yok gibi diyebilirim..yani iç ünite ses olarak benim gibi takıntılı birini memnun etti,dış üniteye bakarsak inanın oda gayet sessiz -hiçbir olumsuz ses yok sadece olağan komp. sesi oada gayet uygun seviyede kulak tırmalamıyor ve komşularımızın anlı şanlı bir çok klimasından sessiz..

    şuana kadar sadece soğutmada faydalanabildik ve çok gaddar bir soğutması var 10 dk içinde 20 m2 lik oturma odasını buz etti diyebilirim..ısıtmadan açıkçası oturduğum şehir konumu(tekirdağ kışın -5 ler olası) ile çok bir şey beklemiyorum(inverter olmadığı sürece ve r410a gaz olmadığı için çoğu klima gibi) ama ürün
    için beklentilerimi çok rahat karşıladı diyebilirim..

    son olarak alma diyen arkadaşlarıma sesleniyorum..lütfen bu şekilde yorumlar yaparken dikkatli olun ürünü en iyi kullanıcısı bilir, satıcıların durumu biraz farklıdır(iyi mal iyi paradır onuda bilirim) sattıkları ürün harici pek ürün tavsiye etmezler burada gördük marka savaşlarını aralarında yaşananları,

    birde kullanıcı olamayan hatta kliması bile olmayan sadece fanatik bir düşüncenin etkileri ile ürünleri övenler varki onlar bilerek veya bilmeyerek insanları yanlış yönlendiriyorlar..çok yanlış,

    bu ürünü ben fiyat-fayda ölçüsü esas alındığında kesinlikle ÖNERİYORUM..

    not : ürünü alıpta servisine vakumlama yaptıramayan olur ise lütfen benimle irtibat kursun ben kendilerine bana hiç zorluk çıkarmadan 30 dk vakumlama yapan servisin bilgilerini vereyim ve servis müdürünün kesinlikle vakumlama yapılmalı bu gerekli bilgisini kendisine tekrar ettireyim..MÜŞTERİ HİZMETLERİNE BU ŞEKİLDE DURUMU BİLDİRİRLER,

    vakumlama yapmayacak servisinde buradam anlını karışlarım ben (biri yapacak ,diğeri yapmayacak,varmı öyle yağma ..ikiside aynı firmanın servisleri,yapan işi bilmiyor enayimi yapıyor?) vaillant bu işi sıkı tutuyor,müşterilerini servise ezdirmezler bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaycvs -- 29 Ağustos 2008; 21:18:04 >




  • Ya arkadaş 10 günlük klimanı nasıl olurda öneride bulunabilme hakkını kendinde görüpte bizim yorumlarımıza karşı yok satıcısın yok bilmem ne diye karşı çıkıyorsunuz.Sizin dediğniz o A sınıfı hikayelerinin bana göre ve bir çok bu işi bilene görede patates baskı .Siz bana bir tane gerçek klima üreticisi bir firmanın ürülerinin COP si 9-12-18-24 hepside tornadan çıkmış gibi 3,61 olan bir klima markası gösterin ben bu işi bırakırım.Siz geçin o Vaillant dünya markasımış servisi denetlermiş hikayesini.Siz dua edinde size eli ayağı düzgün insanlar gelmiş.Servis dediğiniz adamlar işi seyyar taşerona bile ihale ediyorlar büyükşehirlerde .Onlarda 30 ytl ye montaj yapmakla para kazan maya çalışıyor.Günde 10 montaj yapsa ancak kurtarır 10 montajda 30 dakika vakum demek montajlar gece sabaha kadar bitnez malesef.
    Ha şunu derseniz bu paraya bu kadar olur ona katılırım.Ama tavsiye etmem kesinlikle.Katolokta yanlış yalan bilgi veren den herşey beklenir.

    Ayrıca ben yorum ve görüşlerimi Fiyat +Performans oranı gibi şekilde yapmak gibi bir zorumluluğumda yok.Ben doğru bildiğimi yazarın yorumunu herkes kendi yapar.




  • tabıkı demırdokum kullanıcısı olarak daha oncekı topıclerı araştırma yapılırsa neye gore alma dedıgımızı anlayabılırsınız ve klima için verılen degerler kesınlıkle dogru olduguna ınanmıyorum ve arkadas catı katında kullancak bır suru etken varken nasıl olurda onerıde bulunabiliyorsun BLUE LINE 2 ay once 1000 ytl almıstım şimdi soktum bı kosede duruyo zaten cok tutulan bı klıma olsaydı fiyatı bu kadar kısa surede dusmezdı

    http://forum.donanimhaber.com/m_24455595/mpage_1/key_//tm.htm#24651634
    http://forum.donanimhaber.com/m_25769109/tm.htm




  • mbirol bey arkadaş!!! nerden oluyor isek?(hitaplarımıza dikkat edelim,asker arkadaşın yok karşında )yorumlarınızı istediğiniz gibi yapma hakkınız var, fiyat fayda oranı sizin için önemli olmayabilir ama benim için önemli..

    o zaman herkesede en iyisi ferrari diye başka marka arabada tavsiye etmeyelim..ne de olsa ferrari en iyisi herkese lazım bir tane ,clio-astra alanlarda fiyat faydayı boş verin alın,alın birer ferrari demiklima alanlarda daikin sarara ve mitsubishi inverterden başkasını almasın..

    ve ayrıca ben 10 günlük deneyimlerim ile yeni nesil flores,blueline tavsiye ediyor isem(memnun kalmışım sana ne,yasakmı?) sende en fazla 1-2 yıldır piyasada olan gaz sobası markası klimalarınızı herkese altın-bulunmaz kumaş gibi sunma..yıllarca herkesçe bilinen carrier veya mitsubişhi tavsiye edin..ama siz zibro satıyorsunuz ve zibroda kral oluyor 1-2 senelik mal ..


    neyse arkadaşlar ben tüm iyi niyetimle bu ürünü fiyat- fayda oranı yüksek olarak görüyorum ve öneriyorum..

    ama isteyen -parası olanlarda-

    daikın veya mitsubişhi alsın,carier alsın..bende kesinlikle bu fikire katılıyorum..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilkaycvs

    mbirol bey arkadaş!!! nerden oluyor isek?(hitaplarımıza dikkat edelim,asker arkadaşın yok karşında )yorumlarınızı istediğiniz gibi yapma hakkınız var, fiyat fayda oranı sizin için önemli olmayabilir ama benim için önemli..

    o zaman herkesede en iyisi ferrari diye başka marka arabada tavsiye etmeyelim..ne de olsa ferrari en iyisi herkese lazım bir tane ,clio-astra alanlarda fiyat faydayı boş verin alın,alın birer ferrari demiklima alanlarda daikin sarara ve mitsubishi inverterden başkasını almasın..

    ve ayrıca ben 10 günlük deneyimlerim ile yeni nesil flores,blueline tavsiye ediyor isem(memnun kalmışım sana ne,yasakmı?) sende en fazla 1-2 yıldır piyasada olan gaz sobası markası klimalarınızı herkese altın-bulunmaz kumaş gibi sunma..yıllarca herkesçe bilinen carrier veya mitsubişhi tavsiye edin..ama siz zibro satıyorsunuz ve zibroda kral oluyor 1-2 senelik mal ..


    neyse arkadaşlar ben tüm iyi niyetimle bu ürünü fiyat- fayda oranı yüksek olarak görüyorum ve öneriyorum..

    ama isteyen -parası olanlarda-

    daikın veya mitsubişhi alsın,carier alsın..bende kesinlikle bu fikire katılıyorum..

    Size arkadaş diye yakın davranmışız anlaşılan hak etmemişsiniz.Biz bundan sonra beyfendi diyelim size kusura bakmayın.Siz klimayı 10 gündür görüyorsunuz ama ben 25 senedir tanışırım kendileriyle ve kimin ne olduğunuda iyi bilirim.Sizin soba markası diye küçümsediğniz soba dünyanın bildiği ve sizede ihtiyacı olamdan kendini kanıtlamış bir marka.Yazın google bakalım,Zibro yada TOYOTOMİ sayfaları okumaya ömrünüz yetmez Japonyadan Amerikayaka kadar kullanılan bir ürün.Sizinki ise ne kliması patetes baskı neydi belli değil bir ürün.Gülegüle tepe tepe kullanın .Ha bide şunu söyleyeyim siz ne yazarsanız yazın cevap falan da yazmayacağım.Çok polomiğede giremem,zaten işimde çet yapmak değil.Ben klimacıyım çetçi değil.Bu uslubumdan dolyı yazımı okuyan diyer arkadaşlardanda özür dilerim.Bazıları haddini aşıyor malesef.




  • mbirol!!!

    haddini aşmak ne demek? ben burada alıp kullandığım bir ürün için,ürünü soran arkadaş için kullanıcı yorumumu emek vererek yazmışım..kendimce yani bir kullanıcı olarakta fiyat-fayda oranını yüksek görmüşüm ve ürün için ben beğendim demişim..bundan sana ne!! burası bir paylaşım platformu değilde babanızın tekkesimi? sizden başkaları görüş belirtemez,aldığı ürün için memnuniyet veya memnuniyetsizliğini belirtemezmi?

    burası sizin mallarınızı övdüğünüz,pazarlamasını yaptığınız bir reklamve satış alanı değil bir paylaşım alanı..

    tamam mesleğindir klimacısındır ve konulara vakıfsındır...ama ama bir konu varki buradan onu görüyorum,

    OBJEKTİF DEĞİLSİN.. kendi menfaatleriniz doğrultusunda insanları yönlendiriyorsunuz..ben en iyi klima budur ben bunu aldım sizde alın demiyorum..

    ben parasına göre bu klima alınır ve gayet güzel bir ürün diyorum kendim bir kullanıcısı olarak..ama sen bu ürünle ve bunu alan benimle o süper zekanla aklınca alay edeceksin..

    yok öyle yağma mbirol efendi burada biri haddini aşıyorsa o sensin..

    benim çetçilik yapmaya zamanım yok gibi inceden şark kurnazlıklarıda yapma..

    ben 21 sene okumuş sonra mühendis olmuş ve aldığı ürünler hakkında burada bilgi paylaşımı yapan biriyim..

    kusura bakma senin gibi klimacı olamadık ama bizimde senin kadar zamanımız kıymetlidir..ama bilgi paylaşmak içinde herzaman vakit bulmaya çalışıyoruz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaycvs -- 2 Eylül 2008; 17:39:58 >




  • made in prc

    biladerde var çok berbat klima....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: computeron

    made in prc

    biladerde var çok berbat klima....



    deerli arkadaşım sanırım bahsettiğin ürün ilk nesil blue line klimalar..bu konuda bir yorum yapamam onlardan kullanmadım..ama benim burada bahsettiğim klima çıkalı sanırım ancak 15 gün oluyordur..

    şöyle bir durumda varki bence demirdökümün hatası adı kötüye çıkmış(veya çıkarılmış-parasına göre ele almak lazım-) ilk nesil blue line lardan sonra bu son çıkan seriyede aynı ismin verilmesi olmuş..çünkü bu ürünle ilk olanlar arasında sadece isim benzerliği var..bakarsanız tamamen teknik olarak başka bir seridir..evet ürün made in prc ama burada çinin istediği zaman daha doğrusu talep edildiğinde çok çok iyi ürünler üretebildiğinide unutmayalım..

    lütfen tavsiye veya memnuniyetsizlik belirtilecek ise bunu dikkate alalım..bilmeyerek bir arkadaşımızı yanlış yönlendirmiş olabiliriz..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilkaycvs


    quote:

    Orjinalden alıntı: computeron

    made in prc

    biladerde var çok berbat klima....



    deerli arkadaşım sanırım bahsettiğin ürün ilk nesil blue line klimalar..bu konuda bir yorum yapamam onlardan kullanmadım..ama benim burada bahsettiğim klima çıkalı sanırım ancak 15 gün oluyordur..

    şöyle bir durumda varki bence demirdökümün hatası adı kötüye çıkmış(veya çıkarılmış-parasına göre ele almak lazım-) ilk nesil blue line lardan sonra bu son çıkan seriyede aynı ismin verilmesi olmuş..çünkü bu ürünle ilk olanlar arasında sadece isim benzerliği var..bakarsanız tamamen teknik olarak başka bir seridir..evet ürün made in prc ama burada çinin istediği zaman daha doğrusu talep edildiğinde çok çok iyi ürünler üretebildiğinide unutmayalım..

    lütfen tavsiye veya memnuniyetsizlik belirtilecek ise bunu dikkate alalım..bilmeyerek bir arkadaşımızı yanlış yönlendirmiş olabiliriz..




    sayın forumdaşım,eger kışında bu forumda olursanız sizden ricam şudurki bu klimalarınızın ısıtma kabiliyeti eksi kaç dereceye kadardır onuda bilmek isterimki bende düşünüyorum,acaba hangi ildesiniz buda önemlidir tabi




  • sanırım topıc acan arkadas blue lıne 1800o btu olanlardan bahsediyo ilk cıkanlar sanırım sizin bahsettıgınız 12000 btu a sınıfı olarak satılan klımalar
    quote:

    Orjinalden alıntı: ilkaycvs


    quote:

    Orjinalden alıntı: computeron

    made in prc

    biladerde var çok berbat klima....



    deerli arkadaşım sanırım bahsettiğin ürün ilk nesil blue line klimalar..bu konuda bir yorum yapamam onlardan kullanmadım..ama benim burada bahsettiğim klima çıkalı sanırım ancak 15 gün oluyordur..

    şöyle bir durumda varki bence demirdökümün hatası adı kötüye çıkmış(veya çıkarılmış-parasına göre ele almak lazım-) ilk nesil blue line lardan sonra bu son çıkan seriyede aynı ismin verilmesi olmuş..çünkü bu ürünle ilk olanlar arasında sadece isim benzerliği var..bakarsanız tamamen teknik olarak başka bir seridir..evet ürün made in prc ama burada çinin istediği zaman daha doğrusu talep edildiğinde çok çok iyi ürünler üretebildiğinide unutmayalım..

    lütfen tavsiye veya memnuniyetsizlik belirtilecek ise bunu dikkate alalım..bilmeyerek bir arkadaşımızı yanlış yönlendirmiş olabiliriz..





  • quote:

    Orjinalden alıntı: LapoDar


    quote:

    Orjinalden alıntı: ilkaycvs


    quote:

    Orjinalden alıntı: computeron

    made in prc

    biladerde var çok berbat klima....



    deerli arkadaşım sanırım bahsettiğin ürün ilk nesil blue line klimalar..bu konuda bir yorum yapamam onlardan kullanmadım..ama benim burada bahsettiğim klima çıkalı sanırım ancak 15 gün oluyordur..

    şöyle bir durumda varki bence demirdökümün hatası adı kötüye çıkmış(veya çıkarılmış-parasına göre ele almak lazım-) ilk nesil blue line lardan sonra bu son çıkan seriyede aynı ismin verilmesi olmuş..çünkü bu ürünle ilk olanlar arasında sadece isim benzerliği var..bakarsanız tamamen teknik olarak başka bir seridir..evet ürün made in prc ama burada çinin istediği zaman daha doğrusu talep edildiğinde çok çok iyi ürünler üretebildiğinide unutmayalım..

    lütfen tavsiye veya memnuniyetsizlik belirtilecek ise bunu dikkate alalım..bilmeyerek bir arkadaşımızı yanlış yönlendirmiş olabiliriz..




    sayın forumdaşım,eger kışında bu forumda olursanız sizden ricam şudurki bu klimalarınızın ısıtma kabiliyeti eksi kaç dereceye kadardır onuda bilmek isterimki bende düşünüyorum,acaba hangi ildesiniz buda önemlidir tabi


    merhaba,tabiki bu ürünle kış koşulları başladımı kullandıkça bilgi verebilirim,ben Tekirdağ'da yaşıyorum..burası doğup büyüdüğüm yer olan İzmir'e göre daha soğuk tabiki,kışın belirli dönemlerde -3,-4 derecelere düşebiliyor hava sıcaklıkları genel olarak 5 ile 0 derece arasında geziyor...ben her durumdaki ısıtma kabiliyetini burada paylaşacağım,

    ısıtmasıda,soğutması kadar iyi olursa birçok arkadaşımız uygun fiyata-makul kaliteyi yakalayabilecektir..

    umarım ürün beklentilerimizi karşılayacaktır..ben şuan bu konuda oldukça iyimserim..

    selamlar.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: wolkan35

    ben de kangurumda (migros) gördüm blueline 12000lik düşünüyorum a sınıfı diye belirtilmiş fiyatı da uygun geldi 529ytl. ama sitede ürün özellikleri çok sınırlı yazılmış bunu anlayamadım ısınmak için kullanıcam ben. kuracağım yere aslında 9000lik bile yeter aslında ama bebek yatacağı için 12000lik düşündüm. kullanan fikir veren olursa sevinirim.. linkini de veriyorum..

    http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=5840476&shopCategoryId=5877#shortLink


    Sevgili dostum aynı klimayı ben de kangurumdan sipariş ettim, eski model olan C sınıfı olan geldi.
    Haberin olsun adamların konuyla ilgili kendilerinin bile yeterince bilgisi yok.
    Gördüğüm resimdeki farklı, gelen mal farklı...
    Neyseki uzun uğraşlar sonunda en azından fiyat farkını geri iade ettiler. Ama bu uğurda uzunca bir maili tüm migros genel müdür, yardımcıları, diğer ilgili müdürlere cc'lemem sonucunda, sanırım istisnai olarak sorunum çözüldü...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: alibulut

    quote:

    Orjinalden alıntı: wolkan35

    ben de kangurumda (migros) gördüm blueline 12000lik düşünüyorum a sınıfı diye belirtilmiş fiyatı da uygun geldi 529ytl. ama sitede ürün özellikleri çok sınırlı yazılmış bunu anlayamadım ısınmak için kullanıcam ben. kuracağım yere aslında 9000lik bile yeter aslında ama bebek yatacağı için 12000lik düşündüm. kullanan fikir veren olursa sevinirim.. linkini de veriyorum..

    http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=5840476&shopCategoryId=5877#shortLink


    Sevgili dostum aynı klimayı ben de kangurumdan sipariş ettim, eski model olan C sınıfı olan geldi.
    Haberin olsun adamların konuyla ilgili kendilerinin bile yeterince bilgisi yok.
    Gördüğüm resimdeki farklı, gelen mal farklı...
    Neyseki uzun uğraşlar sonunda en azından fiyat farkını geri iade ettiler. Ama bu uğurda uzunca bir maili tüm migros genel müdür, yardımcıları, diğer ilgili müdürlere cc'lemem sonucunda, sanırım istisnai olarak sorunum çözüldü...






    merhaba keşke ürünün fiyat farkının iadesi yerine, ürünün yeni seri ile değişimini yaptırsaydınız..iki ürün adlarının ortak olması hariç tamamen teknik olarak birbirlerinden ayrı özellikler taşıyorlar..cüzzi bir fark için bence eğer değişim imkanınız olur ise ürün değişimi yapılmasını sağlayın..

    ilk seri blue line klimaları servisleri bile malesef pek öneremiyorlar.ama yeni çıkan seri için servisi gayet iyi cümleler sarfetti bende şuana kadar bir kullanıcı olarak gayet memnunum..

    ürün migroslarda talebiniz üzere getirtilebiliyor (mağza stoklarında yoksa bile) böylece görerek olası bir yanlışlığın önünede geçilmiş olunur diye düşünüyorum..

    selamlar.




  • Gectıgımız kasım ayından bu yana bluelıne 12000btu luk klıma kullanıyoruz. Mıgros un 399 ytl ye sattıgı bır kampanyadan almıstık. Montajı yapıldıgı gunden bu yana kısın ısıtma yazın sogutma amacı ıle kullandık ve su ana kadar herhangı bır sıkıntı yasamadık. Yanı ılk alırken bızımde gozumuz korkmustu ucuz etın yahnısı deyımı seklınde ama su ana dek memnunuz.
  • klimanın tam özelliklerini kullanan arkadaşlar yazabilirse sevinirim eski tip klimaya niyetim vardı tam alacak oldum stokta kalmamış sonra vazgectim ve bu mavi şeritli yeni a serisi klimadan almaya niyetlendim ürün özellikleri nem alma koku giderme ion teknolojisi vs bilgiler verirseniz sevinirim ekonomik fiyatı migrosta 500 ytl fiyattan satılmakta eki tip 12000 btu klimayı bir arkadaşıma almıştık zamanında dijital panelli olan modeli idi ve hala memnun olarak sorunsuz kullanıyor günde 10 saat ortalama çalışıyor soğutmada gayet memnunum diyor elektirik sarfiyatıda 3 kişilik bir aile diğer elektirik tüketimi dahil 40-45 ytl gibi geliyor diyor ve arkadaşım gayet memnun eski modelden yeni seri a sınıfı modeldede inşallah durum böyledir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.