Şimdi Ara

DEMİRDÖKÜM BLUE LINE 18000 VE 12000 BTU KLİMA YORUMLARINIZ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
28.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kimse bu bölüme bakmadımı arkadaşlar kaç gündür bekliyorum
    quote:

    Orjinalden alıntı: biber10

    klimanın tam özelliklerini kullanan arkadaşlar yazabilirse sevinirim eski tip klimaya niyetim vardı tam alacak oldum stokta kalmamış sonra vazgectim ve bu mavi şeritli yeni a serisi klimadan almaya niyetlendim ürün özellikleri nem alma koku giderme ion teknolojisi vs bilgiler verirseniz sevinirim ekonomik fiyatı migrosta 500 ytl fiyattan satılmakta eki tip 12000 btu klimayı bir arkadaşıma almıştık zamanında dijital panelli olan modeli idi ve hala memnun olarak sorunsuz kullanıyor günde 10 saat ortalama çalışıyor soğutmada gayet memnunum diyor elektirik sarfiyatıda 3 kişilik bir aile diğer elektirik tüketimi dahil 40-45 ytl gibi geliyor diyor ve arkadaşım gayet memnun eski modelden yeni seri a sınıfı modeldede inşallah durum böyledir





  • gerek kalmadı artık klima montajını yaptırdım
    teşekkürler bu arada eski model bulueline klimalara göre a sınıfı bu klima 300 watt daha az enerji sarfediyormuş deneyip görecez bakalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biber10 -- 25 Eylül 2008; 20:07:34 >
  • klimalarda marka önemlidir çoğu soğutma amaçlı kullandıkları için pek önemsenmiyor ama ısıtma amaçlı kullanılacaksa iyi bir markaya bakın ve kışın çalışma derecelerine bakınız.

    klima ısıtma için pek kullanılamaz çünkü elektrik zamlarından sonra artık ufoda yalan olacak.

    kömür sobası derim ama oda zahmetli iş.
    Geriye ancak bir klima kalıyor tabi marka seçimlerini iyi yapmanız gerekiyor.
  • 2008 Nisan ayından beri kullanıyorum.Ürün üzerinde Made in malesia yazıyor.Bu çin malı olan eski versiyonu mu?belki dışı malesia içi çin malıdır.Performansını karşılaştırma şansım olmadı.Ama 520 liraya 6 taksitle aldım,montaj ve kargo ücretsiz di.Migros'un 399 a sattıkları ücretsiz montaj ve kargo ayrıca taksit var mıydı?Günde 20 kv yakıyor bence çok fazla ayrıca zor ısıtıyor içinde heat pump var mı bunun?
  • mbirol arkadaşa katılıyorum. Vaillant klima servis işini taşerona veriyor. Gelen servisten hiç memnun kallmadım. Sadece yerini değiştirtmek için gelen (Vaillant'ın yolladığı) servis hem dünya kadar para aldı, hem klimayı bozdu, hem de klimanın orijinal parçalarını aldı götürdü. Siz siz olun kendi bünyesinde servisi olan markayı alın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.