Şimdi Ara

Deck Çevirici Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bu deck ceviriciler arabalarin orjinal teyplerini bozmadan amfi baglanilmasini sagliyor , peki simdi bu deck ceviriciler nasildir,saglammidir,ileride bozulurmu,yanarmi,ileride bir problem cikarirmi,yuksek ses acinca yanma bozulma olurmu,yani cok problem cikaran bir aparatmidir,yoksa pek sorun cikarmazmi, ve bunun ses performansi nasildir,tatmin edici yuksek ses alirmiyim,kaliteli net bir ses verirmi bu aparat.yani boyle arabanin icinde tum camlari acacan sesinide acacan boyle mahelleyi inleten ses verirmi,yuksek ses seviyelerinde bir problem cikarirmi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • up

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deck çevirici yerine direkt teybi değiştirin bence. Ekleme üzerine ekleme ile ses sistemi olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 320kbps

    Arkadaslar bu deck ceviriciler arabalarin orjinal teyplerini bozmadan amfi baglanilmasini sagliyor , peki simdi bu deck ceviriciler nasildir,saglammidir,ileride bozulurmu,yanarmi,ileride bir problem cikarirmi,yuksek ses acinca yanma bozulma olurmu,yani cok problem cikaran bir aparatmidir,yoksa pek sorun cikarmazmi, ve bunun ses performansi nasildir,tatmin edici yuksek ses alirmiyim,kaliteli net bir ses verirmi bu aparat.yani boyle arabanin icinde tum camlari acacan sesinide acacan boyle mahelleyi inleten ses verirmi,yuksek ses seviyelerinde bir problem cikarirmi.

    Samim söyleyeyim citroen aracımda orjinal cd çalardan deck ile amfiye bağlıydı. Ses fena değildi. Carrefourda gezerken gördüm kawai marka RCA girişli usbli teyp 40 liraydı. Aldım taktım. İnanırmısın çağ atlamış gibi oldum. İlerde güzel bir pioneer ekleyince neler olacak tahmin bile edemiyorum.

    Sonuç olarak kaliteli ses istiyorsan mutlaka RCA girişli bir teyp alıp onunla kullan.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.