Şimdi Ara

Decathlon Quechua SH900 Polar Mont 150 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
11.484
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasdw333ew

    Kraldan çok Kralcılar bi bitmediniz bak ne yazmış oku

    MONTUN TEKNİK ÖZELLİKLERİNİ KAYBETMEMESİNİ NASIL SAĞLAYACAĞIM?


    Bir kumaşın su tutmazlık özelliği, suyun emilmeden kıyafet yüzeyinde akma kapasitesidir. Böylece kumaş suyu emmez, nefes alır, hafif kalır ve sıcak tutar. Kumaş su tutmazlık özelliğini dış yüzeyine uygulanan bir işlem ile kazanır. Bu işlem, kıyafetin kullanım ömrü boyunca düzenli olarak yenilenmelidir (her yıkamada uygulamanızı öneririz). Mağazalarımızda bu işlem için gereken sprey ya da sıvı ürünleri bulabilirsiniz.


    ---------------------


    BAK NE YAZMIŞ


    "Kumaş su tutmazlık özelliğini dış yüzeyine uygulanan bir işlem ile kazanır. Bu işlem, kıyafetin kullanım ömrü boyunca düzenli olarak yenilenmelidir "




    Alıntıları Göster

    Büyük resmi çözdün reis gitti decathlon komisyonları :)


    İşin geyiğini geçelim, decathlon babamın oğlunun mağzası değil zaten nispeten UCUZ olduğu için tercih ediyorum geçen sene ani zamlarla baya da nefret ettiğim bir mağaza haline dönüşmüştü.


    Ürüne gelince ;


    Ürün SU GEÇİRMEZ aynı yerde ürünün DWR(Suyun akıp gitmesi) özelliğinin yanında SU GEÇİRMEZ DİKİŞLERİ olduğunu BELİRTİYOR..(Denizde, havuzda geçirebilir standart yağmurlu havada geçirmiyor :) ) 3 YILDIR GEÇİRMEDİ. KULLANICILARIN %95+'sı SU GEÇİRMEZLİK ÖZELLİĞİ HAKKINDA ŞİKAYETE SAHİP DEĞİL ! (6.000+ Yabancı 600+ Türk incelemelerine göre ki decathlon yorumların yayınlanmadığı bir site değil onlarca alışverişeme dayanarak söylüyorum. Yayınlamdığına dair şikayetler varsa tartışılır ben yayınladıklarını kendi tecrübemden varsayarak yazıyorum.)



    Buna gelince ;


    "Kumaş su tutmazlık özelliğini dış yüzeyine uygulanan bir işlem ile kazanır. Bu işlem, kıyafetin kullanım ömrü boyunca düzenli olarak yenilenmelidir "


    Çok ciddi bir şekilde dikkate alınacak bir şey değil. YIKAMA TALİMATLARINI düzgün şekilde uygulayın yıllarca SU GEÇİRMEZ. (Montları ayda 1 makineye atmayan normal kullanıcılar için.) Her yıkamadan sonra spray vb. yapmanıza gerek yok.


    Decathlon BLOGUNDA zaten en ucuzundan en pahalısına tüm SU GEÇİRMEZ ceketleri için bu öneriyi yapıyor, prosedür gibi bir şey. Bazı ürünlerde 3 yıkamada 1 spray önermiş bazılarında her yıkamada hatta BOTLARA dahi aynı yazıyı koymuş.


    İlk 2 yıl normal yağmurda su geçirirse İADE ET.


    Spray sıkmak zorunda mısın ? DEĞİLSİN. Yine decathlon blogunda (Uk versiyonda var.) YIKAMA TALİMATI ile aynı zamanda ''DWR restore'' yapılabildiğini gösteriyor. Aynı şeyi başka sitelerde de görebilirsiniz. HİÇ DENEMEDİM çünkü İHTİYAÇ OLMADI 3 YILDIR. Olursa seçenek var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 12 Şubat 2021; 6:46:53 >




  • Decatlondan iclik aldim eksi 45 de banamisin demedi pantalon aldim 1.5 yildir yirtilmadi
  • Ürünleri f/p ydi hep. Son 2 yıldır bilemiyorum ama

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasdw333ew kullanıcısına yanıt
    Ürünün yapısı itibarı ile şu geçirme olasılığı çok yüksek kol dikiş bölümü esnek yapıda ve o esnek olan kısım su geçirmeye çok müsait ürün f/p ama uzun kullanımda (1-2 yıl) yağmur alma ihtimali yüksek.

    Kumaşı güzel rahatsız etmez hoşuma gitti alınabilir ama yağmurluk niyetine değil.
  • Fiyat çok iyi keşke m kalsaydı bakardık artık internet stoğunda kalmayan ürünün mağaza stoklarına da bakılamıyor
  • 335 tl den 150 tl ye düşmüş bu montun 335 tl olmasını sağlaya ne özelliği var kimse sorgıulamamış.. zaten ederi bu fiyat gibi duruyor, daha fazlası etmez.. ondan daha iyi olan kar montundan bile daha pahalıya satılmış

  • Arkadaşlar bu ürün ilgili serinin en üst seviye ürünü. Kafanızda şüphe olmasın. Kaliteli. Motorsiklet bisiklet kullananlar için birebir
  • tam benlikmiş spor için ideal ama bitmiş

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.