Şimdi Ara

DEATHLOOP [PS ANA KONU] [ARKANE](14 Eylül 2021) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
11.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CheKD

    Oyundaki 8 Visionar'ı bir gün içerisinde öldürmek şart döngüyü kırabilmek için, eğer 7 tanesini öldürüp 1 tanesini kaçırırsan bile döngüyü kıramıyorsun ve günün sonunda tekrar başa dönüyorsun. Her bölgenin günün her farklı periyodunda sunduğu avantajlar ve fırsatlar oluyor, oyuna zamanla hakim olup alıştıkça bu detayları bir araya getirip 8 Visionar'ı bir gün içerisinde öldürmek nihai amaç. Ama bu demek değil ki döngüyü kıramadığın her sefer boşa gidiyor, bir Visionar'ı öldürdüğünde sahip olduğu Slab'i alıyorsun ve yeni bir özellik ediniyorsun, gün sonunda döngüyü kıramasan bile bu özellik sende kalıyor ve bir sonraki sefer de oyunu çok daha rahat oynuyorsun.

    peki gün ne kadar sürüyor oyunda? Sakın 1 saat deme:)

  • console-master kullanıcısına yanıt

    Gün sadece bölgeler arası geçişte ilerliyor, yani başladığın bölgeden çıkmazsan sürekli sabah oluyor ve sen bölgeyi terk edene kadar da öyle kalıyor. Bölge içerisinde ne kadar zaman harcayacağın ise sana kalmış, etrafı araştırıp yeni fırsatlar öğrenerek kendine olanaklar yaratıyorsun ve hedefleri daha rahat öldürebiliyorsun. Süreden yana bir kısıtlama yok ama yapılan eylemlerin sırası iyi seçilmeli oyunda amaca ulaşmak için yoksa fırsat kaçabiliyor. Her hedef farklı bölgede farklı zamanlarda çıkıyor ortaya, bazısının iki kere çıktığı da oluyor. Zaman dilimi ve bulunulan bölgeyi iyi bilip düzgün bir sıralama çıkarmak lazım, özellikle notlar bu konuda çok işe yarıyor. Colt okuduğu her not sonucunda bölgenin farklı zaman dilimlerinde ortaya çıkan bir fırsat öğreniyor. Örneğin ben bulduğum bir notta sabah ve ikindi vakitlerinde bir bölgedeki sahilde havai fişeklerin bulunduğu bilgisini edindim, bunu hedefi alt etmede ya da kendime avantaj sağlama da kullanabilirim.





  • Oyunun dualsense kullanımı nasıl arkadaşlar. Güzel diyorlar ama, bir de burda oynayan arkadaşlardan duymak isteriz.

  • GT_55 kullanıcısına yanıt

    Hocam bizim baş düşmanın sesi DualSense'den geliyor. Tetik olayı var. R2 ye tam basmak gerekiyor zorlayabiliyor. Titreşim seviyesi de iyi dağıtılmış. DualSense'yi hissettiriyor diyebilirim  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇOK ACİL UYARI! Döngüyü teker teker kırarken en sevdiğiniz silahınızla kırmayı unutmayın. Silahımın mermisi gidecek diye acımsar hiç davranmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vizyonerler biraz basit geldi, keşke daha zorlayıcı olsalarmış.

    her loop'da 2 ölüm hakkı veriyor. sadece bir kere o iki ölüm hakkını da kullandım ama biri benim hatamdandı. karlı bir haritada zıplarken suya düştüm.  ayrıca autoaim oyunu bence baya kırıyor, tercih edip etmemek size kalmış.


    kısaca oyun sandığımdan daha kolay. dualsense de FPS yeteneklerinize güveniyorsanız autoaim'i kapatıp daha zorlayıcı hale getirebilirsiniz.


    ayrıca zora girdiğinizde çevreyi iyi araştırırsanız baya ödüllendirici oyun. zora girdiğiniz anlarda da hızlı bir şekilde sıvışıp, can bulup çok rahat geçebiliyorsunuz bölümleri.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 14 Eylül 2021; 19:19:52 >
  • Oyun belli ki gayet güzel ve yaratıcı kendine has bir oyun olmuş. Hemen alıp oynayasım var ama bir yandan da biraz daha bekleyip iyice yamalanmasını bekleyesimde. Çünkü Ray Tracing modunda oynamak istiyorum biraz frame pacing sorunu var diyor Digital Foundry.


    Ray Tracing modun da oynayanlar bir yorum edebilir mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 14 Eylül 2021; 21:35:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07kubi07

    Dost kayaoğlu inceleme çekiyormuş.

    Antep fıstıkları zuladan çıksın o zaman


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş,yolculuk derken hala oynayamadım oyunu merak etmiyorum değil ama rogue like olması beni biraz korkuttu pek sevmediğim bir tür.

  • Oyuna türk YouTuber birinden az biraz baktım da çok güzel görünüyor. Ağır bir İngilizce'si de yok. Bence orta seviye dili olan herkes rahatlıkla oynayabilir. Gözünüz korkmasın. Arkane zihninizi alıp götürüyor yine. Kafa dağıtan, gömülmelik bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 15 Eylül 2021; 13:55:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun performans modunda akıcı da quality'e alınca ciddk agırlasiyor fps 30'a düşüyor sanırım. ray tracing'te de sanki 30'un altı. tüm oyunlar 60 olunca bunda quality ve ray tracing modunda FPS düşükluğü üzdü.

    Bir arada oyun dün dondu bu esnada menuye vs dönebiliyordum neyse 2 dakika sonra kendine geldi ardından hemen yine dondu. Kapatıp açınca düzeldi ama umarım oyunun sorunudur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 16 Eylül 2021; 9:18:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcı puanları;


    https://www.metacritic.com/game/playstation-5/deathloop/user-reviews



    Bende böyle bir bugdan sonra sinirlenip oyunu anında silmiştim.

    Bir vizyoneri öldürdüm, exit a koşacağım. Etraftaki düşmanlarla kapışırken bir yere girdim ve menüyü açtım diğer görevlere bakmak için. Sonra oyuna döndüğümde hiç bir şeyi kullanamıyordum, aynı bu adamda olduğu gibi oldu ekranım. Yapacağınız oyunu severler deyip düşünmeden sildim... pekte içine çekmeyince 3-4 saatin sonunda.


    reddit
    Freeze Bug. Lost progress and had to redo it. Anyone else have this?
    https://www.reddit.com/r/Deathloop/comments/pnxfon/freeze_bug_lost_progress_and_had_to_redo_it



    uzun hali, böyle çöküyor oyun; 1:31:00


    https://www.twitch.tv/videos/1148242145



    Bir de bu grafiklere PS5'deki performansı da vasat. RT modda oynarken her loop'da uyandığımız sahilde oyun acayip frame düşerek başlıyordu. Bir de RT modda 30FPS olmasına rağmen microstutter sıkıntıları var bence. performans modunda çok nadir yapıyor bu stutter olayını.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 16 Eylül 2021; 16:54:11 >




  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    Oyuna daha çok yama gelecektir, O yüzden günümüz de oyunları hemen almak her zaman iyi olmuyor. İyice yamalanıp, bugları temizlenip ve performans iyice stabil olduğunda çok daha zevkli olur.

  • muhakkak gelir tabi de burada oyun basınının artık bo't'unun çıktığını görüyoruz. yamaya güvenen adamlara prim verilmemeli. adam akıllı test ekibi oluşturacaksın. yada iş bilene denettirmiyorlar mı ben anlamıyorum? bir günlük oynamada fark edilen ve oyunu kıran, bölümü tekrar başlatmayı zorlayan hatalar var. arkane studios ve bethesda dün ki çocuk değiller. oyunu çok gömesim var da gömmek istemiyorum farklı şeyler de denenmiş. ne kadar başarılı ona oynayanlar kendileri karar versin. şu oyunun puanı kesinlikle metacritic inceleme ortalaması puanları değil bence.


    şunu da söylemek istiyorum. şimdi GoW Ragnarok gameplay videosu görüp, "oynamadan" DLC diyenler bu tip konularda gözükmüyor nedense. o zaman bu oyunda dishonored'a loop sosu eklenmiş DLC. mekaniksel anlamda ne yenilik var? hadi mekaniği geçtim, süresi çoktan dolmuş motor ile bu grafiklerde vasat.


    Timur222twitter
    “Deathloop apparently is a current gen-title using the Void Engine.”
    https://twitter.com/bogorad222/status/1226123857347719168

    old gen. için geliştirilen oyun, oyunsuzluktan bu nesle itelendi. çok bariz proje ortasında alınan bir karar ile eski nesilden olabildiğince yeni nesle çevirmeye çalışmışlar oyunu. konsolda nispeten daha iyi lakin performans sorunları PC'de daha fazla hissediliyor(muş). steam yorumları da pek parlak değil ve eleştirilerin çoğu optimizasyon.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    muhakkak gelir tabi de burada oyun basınının artık bo't'unun çıktığını görüyoruz. yamaya güvenen adamlara prim verilmemeli. adam akıllı test ekibi oluşturacaksın. yada iş bilene denettirmiyorlar mı ben anlamıyorum? bir günlük oynamada fark edilen ve oyunu kıran, bölümü tekrar başlatmayı zorlayan hatalar var. arkane studios ve bethesda dün ki çocuk değiller. oyunu çok gömesim var da gömmek istemiyorum farklı şeyler de denenmiş. ne kadar başarılı ona oynayanlar kendileri karar versin. şu oyunun puanı kesinlikle metacritic inceleme ortalaması puanları değil bence.


    şunu da söylemek istiyorum. şimdi GoW Ragnarok gameplay videosu görüp, "oynamadan" DLC diyenler bu tip konularda gözükmüyor nedense. o zaman bu oyunda dishonored'a loop sosu eklenmiş DLC. mekaniksel anlamda ne yenilik var? hadi mekaniği geçtim, süresi çoktan dolmuş motor ile bu grafiklerde vasat.


    Timur222twitter
    “Deathloop apparently is a current gen-title using the Void Engine.”
    https://twitter.com/bogorad222/status/1226123857347719168

    old gen. için geliştirilen oyun, oyunsuzluktan bu nesle itelendi. çok bariz proje ortasında alınan bir karar ile eski nesilden olabildiğince yeni nesle çevirmeye çalışmışlar oyunu. konsolda nispeten daha iyi lakin performans sorunları PC'de daha fazla hissediliyor(muş). steam yorumları da pek parlak değil ve eleştirilerin çoğu optimizasyon.

    Oyun endüstrisi bu seviyede artık, testerlar varsa bile fuzuli, Cyberpunk 2077 gibi bir oyun gördük.


    God of War: Ragnarok gibi zaten grafikleri ve detayları neslinin ötesine aşmış bir oyun olunca aynen DLC diye kötülemeye çalışanlar xbox hayranları bu oyunu yere göğe sığdıramıyorlar. Grafik motoru aynı, Grafikler aynı, Dishonored 2 den çok bir farkı yok süper güçlerin bile ama asla bundan bahsetmezler.


    Oyunun zaten eski nesil olduğu belli yani Dishonored 2 oynadık gördük sonuçta PS4 neslinde.


    Ha oyunun senaryosu güzeldir, oynanışı, keşfetmesi güzeldir ki bana da güzel gözüküyor o ayrı mesele ama diğer konularda ortada ve haklısınız.





  • Anlaşılan oyunun beta sürümünü itelemişler. Neyse oyun düzelene kadar beklesek zaten Gamepass’e gelir. Kaç TL’cik merak etmedim değil.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

    Anlaşılan oyunun beta sürümünü itelemişler. Neyse oyun düzelene kadar beklesek zaten Gamepass’e gelir. Kaç TL’cik merak etmedim değil.

    sen xbox fanısın demi? Sende ps5 var mı?

  • console-master kullanıcısına yanıt
    PS5 sahibi değilim evet.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: console-master

    sen xbox fanısın demi? Sende ps5 var mı?



    Alıntıları Göster

    Kendisi xbox fanatiğidir, Ciddiye almayın.

  • Gorevler hep bu kadar kisa mi bir yanlislik mi yapiyorum anlamadim, geri git gorevi bitir diyor ikidir bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.