Şimdi Ara

DEATHLOOP [PS ANA KONU] [ARKANE](14 Eylül 2021) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
11.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DEATHLOOP – Official Protect the Loop Trailer


    Bethesda Softworksyoutube
    Experience a killer game of cat-and-mouse as rival assassin Julianna Blake in DEATHLOOP’s online PvP mode. Set deadly traps, wield unique abilities, and do whatever it takes to outsmart your opponent and protect the loop. Want to play against the devs at Arkane Lyon? They will be playing on October 27 and 28, 10am-12pm ET. Add their PSN and Steam names and matchup! https://bethesda.net/en/article/4uDuWRH4qJDq8ZaC47lfOJ/deathloop-battle-for-blackreef-event Relationships are hard work, especially when they’re relationships between bitter rivals determined to hunt each other to the death. DEATHLOOP’s unique PvP mode pits its protagonist and antagonist against each other in a battle of wits, weapons, and supernatural abilities. Will you sneak your way through a map as you try to track down your opponent, or will you litter your path with bullet casings as you loudly blast your way to victory? Read more about playing as Julianna and ‘Protect the Loop’ If At First You Don’t Succeed… Die, Die Again. Visit DEATHLOOP.com and our social channels to check out more! Twitter – https://twitter.com/deathloop Instagram – https://www.instagram.com/deathloopgame/ Facebook – https://www.facebook.com/DEATHLOOPgame/
    https://www.youtube.com/watch?v=DzQ7FndsyoQ
  • konuyu hareketlendirelim: ) bu sene en iyi oyun dahil 8 dalda aday olmuş DEATHLOOP

  • Öldü mü bu oyun ya, nerde millet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deathloop – Game Update 3: Official Photo Mode Trailer | PS5 Games


    PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/deathloop/ 1, 2, 3… Say ‘Wenjie’! Create stunning images to last for eternity with DEATHLOOP’s new Photo Mode, available now in Game Update 3. Photo Mode makes it easy to bring your vision to life. Capture Colt in the middle of the action, snap a scenic panorama of Blackreef, or flex your portraiture skills shooting the Visionaries. With a wide selection of camera tools, character poses, filters, stickers, and frames, the possibilities are endless. Share your love of Deathloop by changing your PS5 avatar to Colt, Julianna or one of the Visionaries! As part of Game Update 3, this collection of 9 avatars is available for free to all PS5 users. If At First You Don’t Succeed… Die, Die Again. #ps5games
    https://www.youtube.com/watch?v=cCinuajd2bQ
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    hocam belli bi zamandaki gorevler bitene kadar zamanı ilerletmemek mi gerekiyor? aynı bolumu ve bossu sürekli görünce bişilerin ters gittigini anladım belli ki oyunu baya yanlış oynuyorum basitçe anlatabilir misin :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt

    Oyundaki ana olay bir döngünün içerisine hapsolman ve sürekli olarak aynı günü yaşaman üzerine, amaç bu döngüyü kırmak ve kurtulmak. Bu döngüyü kırıp kurtulabilmen için hapsolduğun o gün içerisinde 8 farklı hedefi öldürmen gerekiyor. Oyundaki bir gün 4 farklı zaman dilimine ayrılmış durumda, her zaman diliminde yapabileceğin farklı olaylar ve görevler oluyor. Bu görevleri yaparak sahip olduğun özellikleri geliştiriyor, daha iyi ekipmanlar edinip bunları kalıcı hale getirebiliyorsun. Oyunu tam anlamıyla bitirmek için yani ana görevi yapmak için bu 8 hedefi bir gün içerisinde öldürebileceğin formülü bulman gerekiyor. Bu formülü bulduğun zaman günün 4 farklı diliminde hedeflerin hepsini indirme şansın oluyor. Bu formülü oyun sana hemen vermiyor, günün farklı dilimlerinde hedeflerin ne yaptığını, günün hangi diliminde nerede olduklarını, birbirleriyle ne zaman buluştuklarını öğreniyorsun ve zamanla formülü ortaya çıkarıyorsun. Oyundaki nihai amaç hapsolduğun güne olabildiğince hakim olmak ve 8 hedefi indirebileceğin formülü bulmak, bunu yaparken oyunu tekrar tekrar oynuyor ve farklı olasılıkları öğreniyorsun. Eğer formülü bulduysan yapman gerekenleri tamamlamadan günün o zaman dilimini ilerletme yoksa bir sonraki gün tekrar aynı şeyleri yapmak zorunda kalırsın. Görevleri takip etmekte zorlanıyorsan oyun her bir hedefin o formüle nasıl dahil olacağına dair görevler koymuş, bu görevleri takip edersen seni direk yapman gereken şeylere yönlendiriyorlar.





  • CheKD kullanıcısına yanıt
    sagolasın hocam yardımların için oyunu az önce bitirdim 3 farklı sonla :) döngü olayını düşünmeden başlarda kafama göre bölümleri oynuyordum şimdi aklıma geldikçe gülüyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunda Enact The Plan kadar zorlayan başka bir yere rastlamadım, her seferinde farkediliyorum. Müzik kodlarını giriyorum ve farkediliyorum, diğer bölümleri tamamladım bir tek bu yol haritası kaldı.

  • Coimbra kullanıcısına yanıt
    Hocam orası cidden kabus gibiydi çatıların üstünden ilerleye ilerleye halletmiştim ben orayı istersen sadece o gorevin gameplay videosunu izleyerek halledebilirsin hocam :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt

    Bitirdim oyunu geçen hafta ama orayı geçmek için 2,3 saat gitti hocam gerçekten 😄


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava Verdiler Ama Yok Sarmıyor, 2 Tane Zenci Karakterin 1 1 Leri Öldürmeleri İçin Uğraşmak Sarmadı

    Grafikler Gözümü Yordu Ps5 De.Garip 1 Zayıflık Var Kaplamalarda

    Bedava Verseler Bile Oynananacak Gibi Değil Kimse Kusura Bakmasın 

    Boşuna İndirdik Ne Para Verilirmiş Ne Beleş Verse Oynanmazmış Tecrübe Ettik Malesef,Sevenlere Saygım Sonsuz Sözüm Meclisten Dışarı Zaten.

  • Oyun bana çok overwhelming geldi, tam ifade edebilir miyim bilmiyorum ama her yerden bir şey çıkıyor, geliştiriciler oyuna emek ve zaman harcamış bu belli ancak o kadar fazla şey var ki takip etmek çok zor. Bir noktada hem main hem side questler/keşif adına diğer looplarda veya günün farklı zamanlarında bakmam gereken çok şey birikince beni yıldırdı biraz. Bunun temel sebebi de zaten hikaye ve oyunun loop mekaniğinin yeterince zihin bulandırıyor olması bence.

    Yoksa gerçekten keşif hissi hoş sürekli aynı mekanların tekrar ettiği bir oyuna göre ama tabi daha uzun süre oynayınca sıkabilir. Fikir iyi ama uygulaması da zor, şahsen illa oynayın demem ama ilginç konseptler ve yaratıcılık var.

  • Şifreleri nerden bulacaz her yerde şifre giriş istiyor kasa felan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 25 Eylül 2022; 1:59:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The False Shepherd kullanıcısına yanıt
    Tam düşündüğüm şeyi yazmışsınız. Tek bir şeye odaklanamıyoruz oyunda ve bu banada yorucu ve bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlıyor. Bir de sürekli aynı haritalarda olduğumuz için kafadan bir boğuyor beni.

    Ama bir yandan da yapımcının yaptığı senaryoyu, içerikleri ve oynanış elementlerini de ayakta alkışlayasım geliyor. Klasik arkane oyunu fps mekanikleri çok güzel, geliştirmeler, özel güçler güzel ama loop da ilerlerken başka şeylerin sürekli fışkırması çok dikkat dağıtıcı oluyor, yapmazsan da eksik hissediyorsun gene yoruyor.

    Her zaman amacımıza odaklanmayı taksit taksit bir şeyler geciktirtiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CheKD kullanıcısına yanıt

    Hocam, 8 farklı hedef derken aynı hedefi de veriyor. O hedefi tekrar mı öldürmek gerekiyor? Örneğin öğlenden akşama geçmeli miyiz, yoksa hedef kişi kim ise direkt onu öldür dersek, ardın yine başka bir hedefi öldürerek gidersek otomatik senaryo ilerlemiş mi olur? Aynı hedefleri verince loopa takıldım diye düşündüm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Bir gün içerisinde 8 hedefi de öldürmen gerekiyor. Her hedefin kendine göre bir gün akışı var, günün herhangi bir bölümünde birini öldürürsen o gün tekrar öldürmen gerekmiyor ama gün içerisinde tüm hedefleri öldüremezsen sonraki döngüde tekrar aynı veya farklı şekilde öldürmen gerekiyor. Yapman gereken şey 8 hedefi de bir gün içerisinde öldürmeni sağlayacak planı ve programı bulup döngüyü kırmak yoksa döngüyü kırman mümkün değil.

  • 120’ye dusmus alinir mi ? Puani yuksek olsa da user criticler cok dusum. Benim onceligim satilmis incelemeler degil de kullanici incelemeleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Plus'ta var Deathloop

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt
    Kalkti hocam. Suan gozukmuyor bende.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.