Şimdi Ara

Death Stranding: Ekran Kartları Performans Testi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • AMD kullanıcısı olarak ilk 5'te bir tane AMD kartının olmaması rezillik.
  • bu dlss'nin bir de kalite ayarı vardı.hazır daha oynamamışken bunların farkına bakmak lazım dlss kapalı, açık performans ve açık kalite.
  • 2k çok yüksek dlss performans 136 fps


    Death Stranding: Ekran Kartları Performans Testi fps


    dlss kalite 119 fps


    Death Stranding: Ekran Kartları Performans Testi


    dlss kapalı 96 fps


    Death Stranding: Ekran Kartları Performans Testi




  • 1080Ti efsane olma yolunda ilerliyor. Çok başarılı sonuçlar vermiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam belki konu başlığı altında alakasız olacak ama bence öyle woww dedirtecek bir performans durumu yok. Ben 4.0 Ghz 4/8 6700k / RTX 2060 ile oyunu deneyimledim. Fps gayet iyi ama CPU kullanımı %80’den aşağı inmiyor. Nedendir anlamadım. Redditte 9900k,9700k kullanan insanlarında yaptıkları yorumlarda CPU kullanımlarının %90-%100 olduğa rastladım. Yada belki sorun benden kaynaklıdır ancak oyun sırasında görev yöneticisinden baktım oyun bayağı zorluyor işlemciyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DemiGo

    Hocam belki konu başlığı altında alakasız olacak ama bence öyle woww dedirtecek bir performans durumu yok. Ben 4.0 Ghz 4/8 6700k / RTX 2060 ile oyunu deneyimledim. Fps gayet iyi ama CPU kullanımı %80’den aşağı inmiyor. Nedendir anlamadım. Redditte 9900k,9700k kullanan insanlarında yaptıkları yorumlarda CPU kullanımlarının %90-%100 olduğa rastladım. Yada belki sorun benden kaynaklıdır ancak oyun sırasında görev yöneticisinden baktım oyun bayağı zorluyor işlemciyi.
    işlemciyi zorlaması ve doldurması başka konu, hangi fpsde doldurduğu başka konu

    i5 4460 gibi yıllar öncesinin bir işlemcisi bile 60 fps verebiliyor oyunda

    son zamanlarda 8700knın bile sabit 60 fps veremediği, eski işlemcilerin de 30 50 fpsye talim ettiği birçok aaa oyun çıktı, o yüzden insanlar sabit 60+ fps vereiblen bir aaa oyun görünce biraz şok oldular

    ne yazık ki bir optimizasyon emaresi değil, herhangi bir oyunda da boş bir tarlaya, aşağı ve yukarı bakarsanız çok yüksek fps alırsınız bu oyunun haritası direkt bomboş




  • Kesinlikle katılıyorum. 60 FPS kilidinde bile işlemci kullanımı yüksek seviyede.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • performansla alakalı bir durum olduğu için yazıyorum yoksa bu parayı verip de alan olmaz pek bu forumda çünkü dağ taş tepede kargo taşıyorsunuz diye lanse etti youtuberler sağolsunlar.21'de başladım az önce çıktım 5 dakika oynadıysam 1.5 saat ara video izledim film yapmış adam böyle oturup izliyorsunuz.


    sorun ise prologue bölümü sonunda dx12 hatası veriyor bununla ilgili bir çok konu açılmış steam'de ama çözümler işe yaramıyor mesela son sürücü kullanın dx güncelleyin oyunu doğrulayın gibi.biri demiş ki dlss'yi kapatın bu çözüm oldu ama sabit 144 fps oynarken birden 95 fps'ye düşmek de hoş olmadı.sitelerin gösterdiği 117 benim gösterdiğim 130 140 ama gerçekte 100 fps alamıyorsunuz 2k'da 2080 gibi kartla.biraz daha ilerleyince resim atacam.
    prologue bölümünde gördükleriniz devasa bir krater oluyor yani oyun hep orada geçmiyor.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.