Şimdi Ara

Davutoğlu:'Hayatım chp zihniyetiyle mücadeleyle geçti' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Nerden geldiğini unuttu galiba😄 bizi sınavla üniversiteye alıp mültecileri sınavsız alıyordu. Al birini vur öteki guven vermiyor bana masum görünse de herkese tüm imtiyazları verir bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Noronlarinda ciddi eksilme var herhalde,cidden.Chp vekil verip meclise sokma plani dillendirmek ister iken karsisindaki militanlarin gazina gelmis bunlari soylemis ki.Ne denir.İcini disa cikarmis gene.Birder başbakan oldu.Ulke yönetti.İlkokul cocugu bunu yapmaz.

    Yine ispatladi.Ancak kapiya baglanir eskiden sahibinin yaptigi gibi.Ancak tetikci olur.Siyasal İslam kafasi,diz kiranlarin derinligide,yonetme kabiliyetleride,vizyonlarida ancak emevi caamiinde cuma hayali kurupilyonlarin kanini ellerine bulastirmaktan öteye gidemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet Davutoğlunu sevmem ama Ali İhsan denilen ak zırtoya ayarı vermiş ve bizim muhaliflerde kafa yok Ahmet Davutoglunun CHPye yanlaması ona ne kazandırır ki ? Bu adamın görevi CHP düşmanlıgı yaparak AK parti oylarını toplamak gayet de iyi gitmiş burada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Ben özgürlüklerden bahsediyorum. Bir askerin başı kapalı anasının oğlunun yemin törenini görmek en doğal hakkı, ya da bir kapalı bir kadının okumak en doğal hakkı.

    Ama meclise girip milletvekili olarak çalışmak bir seçenek, ya da kamuda çalışmak, bunlar bir seçenek.

    Bu ince noktaları iyi tahlil edip öyle davranmak gerekiyor. Yoksa olay kişisel özgürlüklerin kısıtlanmasına doğru gidiyor.

    Alıntıları Göster
    O zamanları iyi hatırlıyorum kapatılan DGM ve YÖK gibi kurumlar CHP kafasındaki insanların tekelindeydi insanları heryerden baskılıyorlardı bu da siyasal İslamcılığın patlamasına sebep oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 24 Mayıs 2020; 13:49:51 >




  • Hocam işte sıkıntı tam olarak burada özgürlük özgürlük diye bağırıp CHP yi destekleyenler acaba o zamanlarda özgürlük özgürlük diyemi bağırıyordu. E o zaman özgürlük benim yaşam hakkıma müdahale etmek mi. AKP özgürlüklere müdahale ediyor bunu CHP de yapacak o zaman. Sonuç olarak bu iki partiyede oy vermemek lazım o zaman. Hala o zamanının ikna odasında bulunanlar hala CHP içerisinde. özgürlük istiyorsam ben bu iki partiyede oy vermem.
  • Karşı olduğu şey Atatürk Türkiyesi.
  • Chpli arkadaşlar da alınmış. Sanki oy vereceklerdi de Davutogluna bu yüzden vermeyecekler .Peh !
    Adam en azından doğruyu söylemis durustce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.