Şimdi Ara

Davranışlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben sürekli kendime çeştli bulmacalar çıkaran biriyimdir.Bir insanla konuşmak yerine bulmacalardan gitmek hep daha kolay,cazip gelmiştir.Bu günlerde yine böyle bir olay yaşadım.Bulmacayı yarattım ama çözemedim hiç bir şekilde.

    Çok yakın olduğum bir kız arkadaşım var (sadece arkadaş )Genelde herşeyimi onla paylaşırım.Bana o ciddi konularda da bana danışma isteği bulur.Birlikte eğlenirizde.Benim dışımdaki bir arkadaşıyla ciddi konular hakkında pek konuşmadığını biliyorum.

    Soruma gelicek olursam ,anlamadığım nokta bir insan karşısındakine göre mi davranır? National Geographic'in bir belgeselinde bir insan eğer karşısındakinden olumlu bir elektirik aldıysa onun davrandığı şekilde ,onun konuştuğu şekilde istemsizce davranış sergiliyor. Acaba günlük yaşantımızda da mı böyledir.İnsanlar karşısındakine göre mi kelimelerini seçerler?Beynimiz böyle bir kontrole sahip mi ?


    Sizden değerli düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum.Teşekkür ederim :)







  • İnsanlar büyük bir empati yeteneğine sahip. Karşındakinden aldığın elektriğe göre, kendi içindeki farklı bölümler aktif olur.

    Karşıdakinin sende uyandırdığı izlenime göre hareket etmek doğal bir durum, ancak o kişinin içinde çok fazla kayboluyorsan ve bu tamamen bir taklite dönüşüyorsa, insanlara olan bağlılık ihtiyaçlarını sorgulamanı isterim. Yalnızken hissettiklerin ile o kişiyleyken hissettiklerin ve konuştukların arasında büyük uçurumlar olmamalı.
  • Peki bu pekte iyi olmasa gerek ,insanların senin istediğin /sevdiğin şekilde davranması ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.