Şimdi Ara

Daha kuralamadan başlayan türknet rezillikler silsilesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 hafta önce iş için istanbula taşımak zorunda kaldım ve ailemin yanına dönüp dönmeyeceğim belli olmadığı için taahhütsüz internet arayışına başladım 10 yıldır da sorunsuz süperonline kullandığım için hiç bilmiyorum issleri, biraz araştırınca adını ilkdefa duyduğum türkneti keşfettim.

    Neyse aradım konuştum evde altyapı varmış, konuştuğum kişi sözleşme belgelerini çıkartıp imzalayıp gelen kurulum ekibine vermem gerektiğini söyledi, kurulum ekibi de arayıp ortak müsait olduğunuz bir saate randevu oluşturacak dedi. Bu konu benim için önemliydi çünkü işim yoğun olduğu için önceden planlamam gerekiyordu. Ben de tamam diyip bilgilerimi verip kapattım.

    3-4 gün sonra ben telefon beklerken sözleşmeyi göndermediğime dair mail aldım, arayıp zor bela birine bağlanıp konuştuğumda sadece bakır kablo altyapısında sözleşmeyi ekibe verebildiğimi, fiber altyapıda kendim postalamam gerektiğini öğrendim. Haydaa diyip işten vakit ayırıp postalamam da 2-3 gün sürdü.(Haftasonu da çalışıyorum maalesef ve öğle arası diye bi kavramım yok, o yüzden)

    Neyse postaladım artık ekibin kurulum için aramasını bekliyorum. 2-3 gün geçti yine bi mail, kimlik fotokopimi online işlemlerden yüklemem gerekiyormuş, her bilgi posta posta söyleniyor. Neyse onu da yükledim. Bikaç gün sonra kurulum elemanı aradı işteyken, eve gelmiş, ben de “o kadar zaman geçti şimdi müsait değilim desem bir daha hayatta gelmezler” diyip ev de yakın olduğu için hemen eve geldim. Gelen eleman evin dışındaki kutuya baktı eve ince fiber kablo çekilmesi gerekiyor dedi, abi şanslısın eskiden olsa kendin parayla çektirmen gerekirdi şimdi ekip geliyor bunun için onlar ücretsiz çekiyor dedi, (ah be oğlum keşke eskiden olsaydı da ben kendim parayla hat çektirip şuan internete sahip olurdum) abi yarın ekip gelicek onlar bağlar dedi, ben de kesin gelicek mi bak dedim, o da abi gelmezse sen beni ara ben o arkadaşı ararım dedi. Modemi atıp kaçtı.

    Ertesi gün tabiki arayan olmadı neyse dedim ben de yarını bekledim, ve geldik bugüne, bugün de arayan olmadı haliyle ben de bana modemi bir bomba edasıyla bırakıp kaçan elamanı aradım defalarca açılmıyor tabi, mesaj da attım bi görüldü bile atılmadı. Türknetin de internet sitesinden sorun giderilmesi adına arayışlarım oldu, hep şablon şeyler yüklemişler biz daha o sorun aşamalarına kadar gelemedik ki kardeşim evde hat yok daha. Telefonla da aradım şuna basın buna basın denen her numaraya bastım bir insan evladına bağlanamadım. En son iptal için istenen tuşa bastım. Onda da belki iptal ettirmek istediğimi duyarlarsa ararlar diye düşündüm. Onda da ilişkimiz biteceği için çok üzgünüz diye mail atmışlar, canım bu ilişki hiç başlayamadı ki zaten.😀😀 onun için de dilekçe yazıp imzalayıp postalamam gerekiyormuş. İnstagramdan da yazdım birkere onda da 2000 takipçi 300 takip edilen instagirle yazar gibi hissettim, cevap gelmedi tabi. A101 kasaları gibi heryerden insanları çekmişler, hayalet bir platform belki de her şey bir rüyadır, hiç böyle bir iss yoktur. 😂

    Velhasıl özetle günlerdir aboneniyim değilmiyim, internetim var mı yok mu, geliceklermi gelmeyecekler mi, arancak mıyım arayıp ulaşabilecek miyim hiçbirini bilmiyorum. Allah bilir kullanım için fatura ve kurulum ücreti de gelir bikaç güne. Artık internet gelse de hevesim kalmadı kullanırmıyım bilmiyorum. Daha başlamadan böyleyse ilerde bir sorun olursa hepten yandık. Ara ki bulasın, iş takibi sıfır. Para veriyorsun ama zorla iş yaptırıyorsun. Sanki hayrına istiyoruz.

    İşimi işyerinden ve evden kendi internetimi kullanarak yaptığım için malum telefonun interneti yetmedi üç dört kere ek paket aldım. O da 200 lira civarı gelir heralde. Madem bu kadar para veriyorum o zaman sınırsız bir telefon interneti kullanayım dedim. Onda da araştırdım ama bulamadım. Bilen varsa bilgilendirsin.







  • Çok ilginç


    Altyapınıza bakın


    Ya ttnet ya da netspeed bağlatın




    ondan gayrı , superonline varsa onu bağlatın



    bu üçlüden başka ne gerek var



    netspeed , ttnet altyapısını kullanan eli yüzü düzgün firma



    iki iss kullanıyorum , ikiside no problem

    netspeed + superonline




    eyyorlamam bu kadar




  • 75 megabit 94 tl netspeed



    100 megabit 130 tl superonline
  • aha burdan da alacağınız hızı görün


    https://altyapisorgu.netspeed.com.tr/




    hiç bilmiyorsanız , alın superbox , dalgalıda olsa 25 megabit hız alırsınız , yükleme hızıda 25 megabit
  • Merhaba, aboneliğinizin başında yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Daha kuralamadan başlayan türknet rezillikler silsilesi.


    Haha. Daha kurulum gelmeden fatura gelmiş.
  • Dün sabah biri aradı öğlen bir saat verdim gelsin diye, tamam dedi. Öğlen aradı abi gelemiyorum dedi, tamam yarın sabah ilk gel o zaman dedim işe geç gitmek pahasına. Sabah da arayan soran olmadı tabiki.
  • 15 gün oldu, yakında faturanın son ödeme tarihi gelecek.
  • DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bilgilerinizi PM olarak gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.