Şimdi Ara

DACİA SANDERO YARDIM ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2009-2013 ARASI 23 BİN LİRAYA KADAR DACİA SANDERO ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ. ARACIN ÖZELLİKLERİNDE GÖRDÜĞÜM KADARIYLA FAZLA YAKTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM LPGLİ ALMAK DAHA MANTIKLI GELDİ BANA 1.4 VEYA 1.2 SİZCE BU ARACI DÜŞÜK KM Lİ ALMAK MANTIKLI MIDIR ? BU MODELE YAKIN RENAULT SYMBOLLERE Mİ YÖNELMELİYİM DAHA AZ YAKIYOR NE DÜŞÜNÜR NE TAVSİYE EDERSİNİZ. ŞU ARAÇ HAKKINDA YORUMLARINI BEKLİYORUM.



  • Neden renault Grubu?
    İlerde kolay satayim parçası ucuz diye mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Haklısın ne renault ne dacia sevmiyorum. Ama aile aracı arabalar genç olduğu için km si düşük Allah korusun kaza yapmazsak arıza kmleri düşük olduğundan çıkarmaz çıkarırsa da parça ucuz siz ne tavsiye edersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakubu10

    Haklısın ne renault ne dacia sevmiyorum. Ama aile aracı arabalar genç olduğu için km si düşük Allah korusun kaza yapmazsak arıza kmleri düşük olduğundan çıkarmaz çıkarırsa da parça ucuz siz ne tavsiye edersiniz.

    Yanlış anlamayında ben bomboş tenekeye o paraları vermem vermedim de budaki aracim da cruze veya lancer olacak.
    Sizede cruze oneririm full+full az km 1.6 benzinli 30bine cok rahat bulunur. Millet de bi ön yargı başladı parçası olmaz cart curt diye o da zaten düşük olan Fiyatları iyice düşürdü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Yok kesinlikle yanlış anlamıyorum bildiğim birşey söylüyorsun burada görüş alabilmek adına konu açtım ama ben 23 bin in üstüne çıkamam. Kaldı ki 30 bin nerde yani dediğim gibi bana genç olduğu için mantıklı geldi.
  • Güvenlik bakımından daha iyi arabalar olabilir. Ama sizin bütçeyle arabanın az kullanılmış olması da bir güvenlikdir.

    LPG'li motor isteyen için Dacia'nın avantajı fabrikada LPG ile üretilmiş olması. Sonradan takılanları tercih etmeyin bence, güvenlik ve sorunsuzluk bakımından çok fark olur. Sandero'nun zaten özelliği bu. Bence Renault'ya bir avantajı da motorunun daha geniş kapaklı olması. Renault'larda motor çok sıkışık, servisi zor arabalar, bu teknisyeni de bezdirip bir şekilde yolunu sizin cebinize çıkarıyor diye düşünüyorum. Ben tercih ettiğim bütün modellerde servis kolaylığına dikkat ederim.

    İkinci kalite bir araba olduğu için vidaları çabuk paslanıyor diye duydum ama önlemi alınablir, yapısal bakımdan kötü bir araba değil. Süspansiyonu yüksek, Transilvanya arabası neticede, bizim coğrafyada avantajı var keinlikle. Saat gibi güzel bir Alman veya Amerikan alıyorsunuz, bizim iskele kaldırımda yoksa rantiye otoparkında kapısı açılmayıp içinden şişe cambazı Hint'li gibi çıkmak zorunda kalınca konforu da kalmıyor.

    Bu bütçeyle ya Citigo, Citroen C2, Suzuki Splash, Fiat Panda gibi daha küçük arabalar; ya C3, Punto, Corsa gibi daha eski veya Lada Kalina, Daihatsu gibi servisine az rastlanan arabalar bulunabilir.




  • Bence konfor beklemiyorsaniz iyi bi tercih olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de geçen sene bu aracın sıfır baz versiyonu 25bin liraydı...

    Önceliğiniz model ve düşük km ise alınır. Symbol ile aynı araç, bir amblem bir de direksiyon simidi farklı, o yüzden symbole hiç yönelmeyin. Fabrika çıkışı lpg takılı 1.2 motor bulursanız yakıt sorunu olmaz.




  • novinovi kullanıcısına yanıt
    Kafamda biraz soru işaretleri var gerçekten vakit ayırıp bana bu arcın temizlerini bulduğun için teşekkür ederim. Bende bu linkteki araçlara baktım temiz gözüküyor. Bu aracı alırsam bu temizlikte araçlar var kafamda Sandero için diyorum. Başka seçeneklere yönelir miyim bilmiyorum dediğim gibi kafamda biraz soru işaretleri oluştu. Acelem yok Allah ın izniyle biraz sabredip alıcam para biriktirme durumumda yok o yüzden bakıcaz teşekkür ediyorum tekrardan..
  • Öncelikle yorumun için teşekkür ederim zam falan derken araç piyasası iyice uçtu daha da artacağını sanıyorum. Symbol ile arasında fark olmadığı ve bu araçların daha düşük km lisi bulunduğu için aklımda olan bir araç.
  • Hocam Fabia baktınız mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkür ederim illaki bu sınıf bir araç mükemmel bir konfor beklemek mümkün değil hatta sınıfınında en konforsuz araçlarından biliyorum ancak fiyata göre genç bir araba tercihim ilerde değişebilirde bilmiyorum çok acelem yok.
  • Hayır bakmadım kaç model tavsiye ediyorsunuz ?
  • yakubu10 Y kullanıcısına yanıt
    2006-2008 Classic ,baz model, veya kovalarsanız Ambiente , Türkiye'ye gelen en dolu paket, bulabilirsiniz. Sorunlarınız varsa cevaplayabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim yorumun için, düşündüğün şeylere tavsiyelerine kesinlikle dikkat edicem aklımda olan şeyler ve ayrıca ek bilgiler paylaşmışsın. Bu bütçeyle Citroen C4 lerde var tavsiyenizden aklıma geldi ancak kmsiyle hayli yol almış araçlar ve ayrıca 2005-2007 model aralığında kronik bazı sorunların olduğu söylenmekte. 3-4 kere binme hatta uzun yol yapma fırsatım oldu pek dikkat etmedim konforlu bir araç ama amartsörlerde sıkıntısı varmış.
  • Ülkemizde Volvo, Mazda (üst segmentli araçlar olsada) belki de Skoda değeri bilinmeyen araçlar ülkemizde ben öyle görüyorum. Skoda ya belki dedim çünkü bilgiye sahip değilim. Mazda ve Volvo ise sadece bir örnekti araştırma yaptığımda herhalde yeterli bilgilere sahip olurum araç hakkında
  • yakubu10 Y kullanıcısına yanıt
    2008 yılında sıfırını 26.000'a almıştık Şimdi Octavia ve SuperB'le piyasası bayağı hareketlendi. Ha ama bulabilirseniz 1.4 75bg olanına bakın. Tüpte sıkıntı çıkarmaz, çekiş sıkıntısı olmaz. 1.4 101 bg olanı 2005 öncesi araçlarda var ve onlarda yağ kaçırma problemi var. Aklınızda bulunsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim şimdi biraz bakıyorum Sahibinden de benim çok Km takıntım yok ancak babamın biraz var düşük kmli bulmak zor gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.