Şimdi Ara

Dacia duster neden bu kadar çok kötüleniyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ucuz malzeme, yaygın servis TR için ideal bence

  • Duster off road gruplarına hayranım valla adamlar dağ taş dere tepe geziyorlar, 4x4 1.5 dci olanına hep özenmişimdir sırf bu gezenti olayı yüzünden. Kalite konfor lüks bekleyenin zaten dacia ile ne işi var yapmayın yahu...

  • Dacia olduğu için bence, ayrıca kotulenmez su ortamda o araç

  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Ekşiden mi gördün :d
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    aynen dacia değil de reno duster olsa ki bazı Avrupa modellerinde reno amblemi vardı sanırsam neyse çok daha farklı yaklaşılırdı duster modeline
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Sevgili Hocam şu eksik dediğiniz noktalar hakkında:


    • "Hiç değilse ön konsol yumuşak malzeme kaplanabilir." Şimdi ben bunu hiç anlamıyorum, ön konsol yumuşak olunca ne oluyor. Premium sınıf falan bir araç için belki bu önemlidir ama, diğer alt sınıflarda ön konsol yumuşak olunca, seyahat esnasın da ön konsolu elleyerek mi yol alıyorsunuz inanın merak ediyorum? İşyerin de 2 Tane Egea var ön konsolları yumuşak, şimdi bu size kaliteli mi hissettiriyor inanın aklım almıyor. Ha bazıları "Ön konsol sert plastik olunca trim sesi çıkarır" falan zannediyorlar ki yeni araçlar da alakası yok. İşyeri aracım Mitsubishi L200 ön konsol sert plastik, keza Dusterım da öyle özellikle Mitsubishi en kötü arazi şartlarında kullanılmasına rağmen en ufak bir çıtırtı yok, keza Dusterlar da öyle.


    • "Park sensörleri gövde rengine boyanır." Bu sizi rahatsız ediyorsa, toplam maliyeti size en kötü ihtimalle 50 TL dir.


    • "Kapı açma kolları 30 sene öncenin cliosu gibi değilde en azından sandero da kullanılan şekilde yapılır." Beni rahatsız etmiyor ama rahatsız eden varsa ve uyarsa Dacia Sandero Stepway kapı kolunun tanesi 46 TL 


    • "Arka teker içine de bir davlumbaz koyulursa araç görsel olarak epey bir yol katetmiş olur" Evet bu eksikli mi eksiklik peki ne yapılabilir, Dacia Duster arka Davulumbaz orjinal 100+100 TL



    Bir de unutmadan şunu söylemişsiniz "Aslında birkaç noktaya dikkat edilse (ki gayet basit ve maliyete asgari etki edecek şeyler) bizim gibi gelişmemiş ülkelerin en çok tercih edilen SUV aracı olur." Zaten öyle Hocam Avrupa SUV araç pazarının %50 sini Duster oluşturuyor.





  • 2 sene 1.5 dci 4wd kullandım. Ne bir arıza ne bir sorun çıkarttı. İç malzeme kalitesi kötü ancak arabanın amacı zaten kırsalda dağda bayırda gezmesi için. Lüks veya konfor odaklı bir araç değil.


    Arazide çok fena gidiyordu amaDacia duster neden bu kadar çok kötüleniyor ? 

  • Bende şuan duster'ımla beraber çay içiyordum Dacia duster neden bu kadar çok kötüleniyor ? 


    Dacia duster neden bu kadar çok kötüleniyor ?
    Dacia duster neden bu kadar çok kötüleniyor ?


    Dacia duster neden bu kadar çok kötüleniyor ?




  • duster in eski kasalarını hiç beğenmiyordum, arabanın bir bütünlüğü yokmuş gibi duruyordu, sanki arka kapısından sonrasını başka bir arabadan kesip eklemişler gibi duruyordu, yeni kasada biraz toparlamışlar bu görüntüyü.


    birde şu maliyete çok etki etmeyecek ama görünüşü ve kalite hissini olumlu olarak değiştirecek dış kapı kollarını ve içerdeki klima havalandırma ızgaralarını doğru düzgün yapsalar daha bi arabaya benzeyecek.

  • tefennili kullanıcısına yanıt

    Ön konsolu, trim sesine neden olabileceği düşüncesiyle yazdım. Kullanıcıları daha iyi bilir elbette, kardeşimde rio var, her yeri sert plastik şu ana kadar trim sesi yok aracında.


    Diğer konular dediğiniz gibi sonradan da bir şekilde halledilir ama fabrikasyon, orijinal olarak gelse fabrikaya maliyeti yazdıklarının 1/2 si kadar bile olmaz.

  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt

    şaft, aks, vites dişlisinin parça ve işcilik ücreti hakkında en ufak bir fikrin var mı?

  • Dusteri öyle çok da kötüleyen yok bence. Ki araç zaten öyle bu araç çok süper araç diye de satılmadığı için, beklentiyi yükseltmeden de bakmak lazım.


    Şu an her aracın fiyatı çok yüksek olduğu için bize bu araca bu para verilirmi gibi geliyor ama ilk çıktığı zamanlarda cidden çok uygundu dusterın fiyatı. Yurt dışında hala da öyle.


    Bu aracın piyasaya çıkış olayı zamanının reno torosları gibi köyde, kırsalda kullanılmak için ucuz ve altı yüksek araç üretmekti diye hatırlıyorum. Ki çoğu insan da o yüzden almıştı. Adamın normal aracı var ama köyde dağa taşa vurmak istemiyor veya direk köyde yaşıyor, o insanlar için gayet alınası araçtı. Şimdi fiyatları nedir bilemiyorum ama öyle aman aman kötülendiğini görmedim.


    Ha tabi kalkıp milyonluk jiplerle kıyaslarsanız eksikleri olacaktır. ama ona da köfte/ekmek denklemi denilebilir sanırım.





  • KÜTÜĞE 4 LASTİK 4 KOLTUK TAKMIŞLAR. OLMUŞ DUSTER..

  • sonofisiris2 kullanıcısına yanıt

    Mesele o değil ki? Kıyaslama yapıyoruz burada. Maliyeti isterse daha yüksek olsun Duster muadili başka bir otomobilim alım maliyetinden ve ya onun çıkaracağı masraflardan fazla değildir eminim. Mekatronik parası vermemek için Dsg almayabilirsin mesela. Ancak onun muadili o fiyatlara yoksa ve muadillerinde de belli takım sorunlar varsa mekatronik arızasını göze almak mantıklıdır.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.