Şimdi Ara

CS GO mikrofon sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler arkadaşlar ben bu asus x550jx notebook var benim karşılaştığım bir sorun var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    notebook cs-go oynarken eğer prize takılı ise inanılmaz bir cızırtı yapıyor ama prizden çekip batarya ile denediğimde ses karşıya cızırtısız gidiyor.

    windows 8'in kendi ses kaydedicisi kullandığımda prizli ya da prizsiz fark etmiyor gayet net biçimde kayıt alıyor. sizce neden kaynaklanıyor olabilir?


    ayrıca daha önce aynı şekilde başka Laptopu kullanıyordum win7 vardı herhangi bir sorun çıkmıyordu yani prizden mi kaynaklı diye düşündüm ama yapsa o zaman da yapması gerekirdi diye düşünüyorum. ayrıca prizler topraklı.



  • merhaba hocam sorunu çözebildiniz mi
  • hocam sorunu çözebildinizmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CVenturas

    merhaba hocam sorunu çözebildiniz mi

    ne yazık ki herhangi bir çözüm yolu bulamadım arkadaşlar, çareyi de aldığım yere geri vererek yaptım.
  • 10 - 15 liralık usb ses kartları var onlarla çözülürdü aslında.
  • Sorun cs de onu söyleyeyim. Benim de oyun içi ses acayip kesik kesik gidiyor takıma. Ama ts skype da vs hiç sorun yok. Öyle de bi acayip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses kartıyla elbette çözülebilir hatta ses kartı içinde olan kulaklık ile denediğimde herhangi bir sorun çıkmamıştı fakat o kadar para verip derme çatma oraya bunu tak şunu tak diye çözüm olması açıkçası benim canımı sıkmıştı ondan geri verdim.

    sorunda oyundan kaynaklanabilir haklısınız ama çözümü bulamadık bulan arkadaş varsa bu sorundan müzdarip olanlara iyi gelecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jeanneriron

    ses kartıyla elbette çözülebilir hatta ses kartı içinde olan kulaklık ile denediğimde herhangi bir sorun çıkmamıştı fakat o kadar para verip derme çatma oraya bunu tak şunu tak diye çözüm olması açıkçası benim canımı sıkmıştı ondan geri verdim.

    sorunda oyundan kaynaklanabilir haklısınız ama çözümü bulamadık bulan arkadaş varsa bu sorundan müzdarip olanlara iyi gelecektir.

    Hesabımda cs go vardı ve 550jx notebook alıp başlamayı düşünüyordum :( Hocam sorunu çözebilirseniz beni de mentionlarsanız sevinirim.

    Edit: Bilgisayarı iade ettiyseniz kusuruma bakmayın mesajları dikkatsiz okumuşum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeffrey Dahmer -- 30 Eylül 2015; 17:35:27 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.