Şimdi Ara

Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
4
Favori
13.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüh be kaçırdım fiyatı 2 de bir bakıyordum fiyatına kesin az çıkıp zam yer diye.Neyse 60 lira kupon ile alacağım artık Kuponla 73 liraya geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 18 Eylül 2020; 10:48:5 >
  • bir remaster gören var mı ? ben bir halt göremedim adam akıllı patlamalar vuruş hissi her halt aynı

    ikinci bir mafia 2 remaster vakası
  • Epic Store'da sabah 49 TL idi. Akşam alacaktım. Şimdi baktım fiyata almak için 133 yapmışlar. Remastered oyuna bu fiyat nedir ya.
  • 49 tl olsa alirdim ama 133 tl vermem bu oyuna çok değil 1 yıl içinde bu seviyelere iner remastered hayal kırıklığı oldu bazı iyileştirmeler yapılmış ama bekledigim tarzda değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun optimizasyon videolarına baktım. Tüm ayarlar ayrı ayrı medium’da ve high’da iken yaklaşık 30-40 fps fark ediyor. High-ultra arası ise 5-10 fps falan fark ediyor. 1060’ın bi benchmark’ına baktım, birkaç ayar medium’da, gerisi high ve ultra karışık iken 60 fps veriyor ama tüm ayarlar high iken 30-40 arasında. Yani sanırım ayarlardan birinin medium ile high arasında ciddi bir performans farkı var. Eğer o ayar bulunursa onu medium’da tutarak akıcı bir oynanış sağlanabilir (dediğim ayar ray tracing değil bu arada)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu 133 TL'den satın aldım. yaklaşık 15 dknın ardından hemen iade ettim.

    Optimizasyon berbat ötesi.. R7 3700x 5600xt ile yüksek ayarlarda (bundan sonra çok yüksen ve can it run crysis grafikleri var) 30-40 fps arsı veriyor 1080p'de. ve oynarken müthiş droplar oluyor oynanacak gibi değil.

    ALmayı düşünen var ise uzak dursun. ilerleyen zamanlarda 15-20 TL arasına düşerse belki alınabilir..
  • Sabah 10:27'de 49 TL'ye alabildim, yaklaşık 2-3 dakika sonra ise 134 TL olduğunu gördüm, şansıma

    RTX 2070 Super ekran kartım ve Ryzen 7 3800x işlemcim ile "Çok yüksek" grafik ayarlarında 1080p'de hem akıcı oynayıp, hem yayınını yapıp hem de kaydını alabildim rahatlıkla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sargonology -- 21 Ağustos 2022; 1:21:51 >
  • Oyunsuz ortamda ps4 için tekrar aldım .... Ya grafikler güzel de ; hiç mi vuruş hissi olmaz bir oyunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun optimizasyonu felaket yani arkadaş dün epicten 49 tlye yakalamış bugün bir oynayayım dedim, 1070 gibi bir kartla sürekli droplar, ormanlık alana girdiğinde fps çakılıyor ray tracing bu arada kapalı ben anlamadım bu işi nasıl becerebiliyorlar remastered versiyonda bile oyunun optimizasyonunu becerememe işini neyse iade ettik 49 tl bile etmez download için uğraşmaya değmez crysis hayranı serinin tüm oyunlarını oynamış biri olarak söylüyorum
  • Return Zuha kullanıcısına yanıt
    Pıt pıt su tabancasıydı oyunun orijinali de. El atmamışlar demek ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psycho90

    Oyunun optimizasyon videolarına baktım. Tüm ayarlar ayrı ayrı medium’da ve high’da iken yaklaşık 30-40 fps fark ediyor. High-ultra arası ise 5-10 fps falan fark ediyor. 1060’ın bi benchmark’ına baktım, birkaç ayar medium’da, gerisi high ve ultra karışık iken 60 fps veriyor ama tüm ayarlar high iken 30-40 arasında. Yani sanırım ayarlardan birinin medium ile high arasında ciddi bir performans farkı var. Eğer o ayar bulunursa onu medium’da tutarak akıcı bir oynanış sağlanabilir (dediğim ayar ray tracing değil bu arada)
    Geçen gün şunu yazmıştım ve çözümü buldum sanırım

    https://www.youtube.com/watch?v=eWVdAoJE1QA&feature=youtu.be

    Şu videodaki optimal oynanış bölümüne ve daha da önemlisi açıklama kısmına bakarsanız, kanalın sahibi Shadows ve Vegetation ayarlarının mediumda tutulması gerektiğini yoksa anlık takılmalar ve performans düşüşleri olacağını belirtmiş. RX 5700 ile bu 2 ayar medium’da, geri kalanlar ultra yani ‘Can it run Crysis’ te iken akıcı 60 üstü fps alınmış. Yani bu iki ayar dışında sorun yok gibi görünüyor. Hem bu ayarlarla toparlama yapılabilirken hem de yakın zamanda DLSS getirilip daha iyi performans sağlanacağı düşünüldüğünde bence iade edenler biraz aceleci davranmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 20 Eylül 2020; 2:47:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2007 senesinde oyun ilk çıktığında sırf crysis açsın diye ekran kartı değiştirdiğim oyundu.

    Remastered çıkacağını duyunca da eski günlerin hatrına çok heyecanlanmıştım. Neyse ki bu sefer ekran kartım yeniydi de sorunsuz oynarım diye düşünüyordum, düşünmüştüm , sonrası ise...


    9900k işlemci (5ghz) 32gb ram ,2080super ekran kartı ile 2k çözünürlükte oyun genellikle en yüksek ayarlarda 30-35fps anca görebildim.
    Grafikler de bariz fark var kaplamalar yeşillik detaylandırmalar, su efekler vs.. Ama oynanış da ve yapay zeka , vuruş hissi hiç bir şey dokunulmamış.

    Daha da önemlisi optimizasyon sıfır. Muhtemelen bu optimizasyon olayı bilerek böyle yapılmış. Hatırlıyorum bir dönem pc crysis açıyor mu soruları vardı şimdi yine aynısı olması için ve adını daha da duyurmak için bilerek bu şekilde yapılmış.

    Sonuç olarka ise geçmişin hatrına oyunu bitirdim, 133 tl fiyatı görünce şok olmuştum 60liralık kuponum duruyor du onu da düşünce 73tl aldım. Aslında sadece grafik anlamında geliştirilen bir oyuna tekrardan 73 tl vermek düşününce aptalca geliyor ama dedim ya oyunu bitirmem de oynamam da sırf geçmiş güzel anıların hatrına...




  • Bunun yerine crysis 3 hikayesini tekrar oynasak daha bi REREmastered olur bence.
  • Geçende nostalji olsun diye 1'i indirip oynamaya çalıştım ama vuruş hissinden hiç memnun olmamıştım.

    EA Play Pro'ya yakında gelir diye bekledim, ama demek ki görsel üç beş göstermelik şey haricinde hiç bişey değişmemiş.

    2-3'ten devam edeyim.
  • Rocket League ücretsiz oldu! İndirene 60 TL Epic kupon veriyor..alacak olanlar için bir fırsat.133 Tl den 73 TL ye düşüyor.

    Not : bir oyunun Optimizasyon bu kadar mı kötü olur ya..iade ettim oyunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 24 Eylül 2020; 0:2:23 >
  • Oyunun Türkçe dublaj olmasının hatrına ve eski günleri yad etmek için, Epic Store'da da kupon vardı, onunla oyunu satın aldım fakat oyunu hiç akıcı oynayamadım ara sahnelerde takılma, oyun içinde fps değerlerinin 30-48 arası gezmesi, ray tracing ayarı falanda kapalı, sistemimde Gtx 1070 ekran kartı, Amd 3900X işlemci ve 32Gb 3600 Mhz ram var bu sisteme ayarlamalar nasıl olmalı ? oyunu acaba iade mi etsem diye düşünüyorum zaten ilk çıkan remastered olmayan versiyonuna da sahibim.
  • Crysis 1'i oynamayalı uzun zaman olmuştu. Remastered ne kadarda gereksiz gibi gözükse de Epic Games'de uygulanan indirim ile birlikte bu oyunun fanları tarafından gayet sevilerek oynanacak bir oyun.
  • oyunu alan neden alıyor, 2007'deki crysis bu oyundan fersah fersah daha iyi her şeyiyle.
  • Batırmışlar gene. Crytek'ten hiç ümidim kalmadı artık
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.