Şimdi Ara

Çözum bulamadim hayattan soğudum işler askiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,

    Son 1 haftadir internette kopma sorunu yaşiyorum.{wifi} Ttnet belasini ariyorum fakat modem firmasina yönlendiriyor onlarda telefonu açmiyorlar bi kere denk getirdim sorun görunmuyor diye belirtti.

    Sorunum şöyle normal internette gezerken bir anda internet gidiyor ama bağlanti kopmuyor internetin gittiği sirada telefonda tablette sorunsuz internet erişimi sağliyorum.Sorun gidere basiyorum sorun bulunamadi diyor. Bağlantiyi kes diyorum tekrar bağlan diyorum sorunsuz olarak bi 3 dakka bazen 15 dakika sorunsuz giriyorum sonra yine ayni oluyor. Bilgisayarimi alt komşunun netine bağliyorum hiçbir sorun yok kesilme vs. Modeme reset attim yine olmadi. Ne yapmam lazim. Bağlantiyi keesip bağlayinca hemen duzeliyor ? {Şuan telefonu bağladim maalesef}



  • modem'in yeni çıkan firmware'i varsa onu yükleyip öyle deneyin.

    ÖNEMLİ NOT : wifi'yınızın koptuğu cihaz ile firmware yükseltmesi yapmayın. Yükseltme işlemi yarıda kalırsa modem kullanılamaz hale gelebilir. Ethernet ile bağlandığınızda kopma olmuyorsa o şekilde yükseltme yapabilirsiniz.
  • Ttnete M.H. aracılığıyla mı ulaştınız. Çok yavaş net vardı ve zaman zaman kesiliyor du. 2 ay boyunca M.H. arıza kaydı bıraktım. Hızınız 24 mb hiç bir sorun yok dediler. İl müdürlüğüne gittim portlara reset attılar yine sorun devam etti. Tekrar il müdürlüğüne ariza kaydı bıraktım. Modemi değiştirdiler altyapı ile oynadılar birde siz bu internete nasıl kullanabildiniz diye sordular. 2 ay uğraştım anlatmak için dedim ama sorun çözüldü. Birde fiberin siyah modemi vardı onu alıp beyazdan verdiler. İl müdürlüğüne gidip direk orada arıza kaydı bırakmanızı tavsiye ederim farklı bir sorun yoksa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.