Şimdi Ara

Çözülemeyen İnternet Arızası Turknet(Çözüldü))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Vdsl kullanıcısıyım Günün birinde upload hızım 300kbit yani 0.3 mbit'e düştü Download hızım ise 27-28 mbit iken şuan 17 olarak gözükmekte, upload hızımın bu kadar düşük olmasından dolayı ne web sayfalarında dolaşabiliyorum nede online bir oyuna giremiyorum ve uzaktan çalışıyorum çalıştığım platforma vpn bağlantısı bile kuramıyorum bu hat değerleri ile.(Hat değerlerimin SS'i aşağıda)


    (Çözüldü güncellemesi)Çıkarılacak dersler:

    Genel süreç boyunca Turknet bende 5 günlük bir gecikmeye yol açtı ankastreyi kontrol ettirdim dememe rağmen evime 2 kere ekip gönderdiler sonrasında turk telekoma arıza kaydı açmayı geciktirdiler ve bu sebeplerden ötürü 5 günlük bir gecikme yaşadım. Ayrıyeten beni telefonla arayan müşteri hizmetleri ısrarla internetinizde sıkıntı yok sadece telefon için kayıt açalım diyerek ekstra gecikmelere yol açtılar sadece Download hızıma bakıp hattımın iyi olduğunu söylediler. Forum üzerindeki arkadaşın anlayışı sayesinde sanırım arıza kaydı açtılar yani teknik olarak tamamen yetersiz bir müşteri hizmetleri var. Eğer hat değerleriniz kötü ise bu sebepten dolayı internet hızınız yavaşsa örn upload hızım 300kbit'di ve interneti kullanamıyordum web sitesi açmaya çalışınca internetim kopuyor gibi oluyordu, bundan dolayı kopma problemi diye kayıt açtırın o zaman turk telekom eve ekip yolluyor hız düşüklüğünde sizinle ilgilenmiyorlar.





    12 Temmuz 2022:Sorunumu belirterek bir kayıt oluşturdum sorunun turk telekoma iletildiğini ve inceleneceğini söylendi.


    14 Temmuz 2022:"at değerlerinizi incelediğimde alt yapınızın sağlamış olduğu 16460 kbps hızın modeminiz ile buluştuğunu, 2 saat 17 dakikadır aktif İnternet erişiminizin mevcut olduğunu belirtmek isterim. Sorununuzun devam etmesi durumunda bizlere bilgi iletmenizi rica eder"

    Sanki sorunumun giderildiğini belirterek bir dönüş yapıldı bende kendilerine sorunumun asla çözülmediğini hatta upload hızımın 0.23 e düştüğünü söyleyerek sorunumun çözülmesini istedim. Tekrar turk telekoma yönlendirdiler.



    18 Temmuz 2022: Günü turk telekom alt yapıyı incelediklerini ve sıkıntı olmadığını iletmişler, fakat ankastre kutusu 2. katta binanın duvarına monteli türk telekom gelse haberim olacak ve kimse gelip gitmedi telefonda beni arayan arkadaşa durumu izah ettim fakat arkadaş sizde sorun elektrikçi çağırın demekten başka bir yardımda bulunamadı bende madem öyle vip gönderin bakın sorun bendeyse parasını vereceğim dedim.

    Not:bu sürede yazılı ve sözlü olarak telefonumun çalışmadığı bilgisini de kendilerine söyledim fakat aynı şekilde bina içi sorun denildi.


    21 Temmuz 2022: Randevu almak için bile aranmadım ve halen beklemekteyim, kendilerine forum üzerinden ve destek üzerinden yazdığımda süre veremiyoruz deniliyor ve ben uzaktan çalışan bir insanım ve bu konuda mağduriyetimi son raddeye çıkartıyorlar.

    Not2: Forum üzerinden turknet ile iletişime geçtim herhangi bir gelişme sağlayamadım.


    22 Temmuz 2022:Turknet tarafından arandım fakat randevu için değil. Yoğunlukları olduğunu randevu için kısa sürede aranacağımı söyleyerek sadece bilgi verdiler telefon çalışmadığı için tekrardan turk telekoma kayıt oluşturacaklarmış.


    23 Temmuz 2022: Gün içerisinde aranarak bilgi verildi 25 temmuz tarihinde gelip bina içi tesisatı kontrol edeceklermiş sanırım bir yandan turk telekom benim ev telefonu problemim ile ilgilenicek bakalım inşallah 2sinden biri ile çözülür.


    25 Temmuz 2022: Türknet ekibi geldi sağ olsun yaklaşık 5 dk içerisinde ankastre ve modem kablosundan hat değerlerine baktılar ve sorunun türk telekom kaynaklı olduğunu söylediler. 18 Temmuzda beni arayan arkadaşa kendi kontrollerimi yaptığımı ve ev tesisatında sorun olmadığını söylemiştim fakat ısrar etmişti sorun sizde diye 7 günlük bir gecikmeyi kendisine borçluyum. Bugün yine çözülmedi maalesef.


    26 Temmuz 2022: Dün 17:00 gibi turknet online müşteri hizmetleri kaydıma yorum yapmışlar ve randevu oluşturulduğunu iletmişler, fakat kendi ekipleri 5 saat önce falan gelmişti malesef hala çözüm yok.


    27 Temmuz 2022: Farklı kaynaklardan turk telekoma ulaştım fakat 23'ünden beri kendilerinde arıza kaydı olmadığını olanların hepsinin kapandığını belirttiler bu yüzden incelemeye gelmiyorlarmış. Durumu Turknet'e yazdım buradan ve online işlem merkezinden 17:00'a doğru geri arayıp arıza kaydını turk telekoma ilettiklerini bildirdiler.


    (Çözüldü)28 Temmuz 2022: Sabah 11 gibi internetim gitti geldiğinde baktım hız düzelmiş, 15-20 dakika sonra turk telekomdan geldiler konuştum santralden ayarlamalar yapmışlar birde iç tesisata bakmaya gelmişlerdi düzeldiği söyleyince tamam diyip gittiler.



    Turkneti yaklaşık 5-6 yıldır kullanmama rağmen her arızada aynı şey yaşanıyor bugün bu olayı burası üzerinden paylaşma kararı aldım ve herhangi bir gelişme olursa buraya direkt yazacağım ve muhtemelen turknet ile bir arıza durumu yaşandığında siz de aynı adımlardan geçeceksiniz.

    Çözülemeyen İnternet Arızası Turknet(Çözüldü))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overmedia -- 28 Temmuz 2022; 17:11:44 >







  • Arıza kaydı numaranızı yazabilirseniz sürecinizi inceleyebiliriz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Destek kayıt numaram:54151778

  • Overmedia kullanıcısına yanıt
    Arıza sürecinizin önceliğini ekiplerimize bildirdim. Bu süreci en yakın zamanda çözümleyerek sizlerle iletişime geçeceğiz.
  • 22 Temmuz Güncellemesi: Turknet tarafından arandım fakat randevu için değil yoğunlukları olduğunu randevu için kısa sürede aranacağımı söyleyerek sadece bilgi verdiler telefon çalışmadığı için tekrardan turk telekoma kayıt oluşturacaklarmış.

    Halen randevu için aranmadım.

  • Overmedia kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol ettiğimde 25.07.2022 tarihine randevunuz oluşturulmuş görünüyor. Randevu tarihinde ekipler adrese gelerek kontrol edecekler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    23 Temmuz Güncelleme: Evet arandım 25 Temmuz için geleceklerini söylediler ama saat vermediler gelmeden önce arayacaklarmış, geldiklerinde durumu tekrar güncelliyor olacağım.

  • Overmedia kullanıcısına yanıt
    Maalesef saat bilgisi veremiyoruz ama yarın gün içerisinde adrese gelerek kontrol edecekler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Overmedia

    23 Temmuz Güncelleme: Evet arandım 25 Temmuz için geleceklerini söylediler ama saat vermediler gelmeden önce arayacaklarmış, geldiklerinde durumu tekrar güncelliyor olacağım.

    Hocam geçmiş olsun öncelikle...
    Sırf satış sonrası hizmetler nedeniyle pahalı da olsa TT ile devam ettim.
    Gecen hız düşüklüğü için kayıt oluşturduğumda ertesi gün saha ekibi kontole.gelmişti.
  • bkmçvş B kullanıcısına yanıt

    Ortalama 2 senede bir arıza yaşıyorum ve çözülmesi 15gün ve daha fazla sürüyor. Turk telekom benim altyapıma vdsl vermiyor malesef verdiği için turk telekomdayım ama pazartesinden sonra duruma göre bişiler bakmaya başlayacağım.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    25 Temmuz Güncellemesi: Türknet ekibi geldi sağ olsun yaklaşık 5 dk içerisinde ankastre ve modem kablosundan hat değerlerine baktılar ve sorunun türk telekom kaynaklı olduğunu söylediler. 18 Temmuzda beni arayan arkadaşa kendi kontrollerimi yaptığımı ve ev tesisatında sorun yok demiştim fakat ısrar etmişti sorun sizde diye 7 günlük bir gecikmeyi kendisine borçluyum. Bugün yine çözülmedi maalesef.

  • Overmedia kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 54151778 numaralı destek kaydınız üzerinden takibini sağlıyoruz. Ben de ayrıca ekiplerden bilgi aldığım zaman sizinle paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Selamlar, kaydımda herhangi bir gelişme yok çok yavaş ilerliyor 14 gün oldu.

  • Overmedia kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydınızın önceliği için net uzmanımıza bilgi verdim. Kontrol ederek size dönüş sağlayacak.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,


    Turk telekomdan aradılar telefon hattınızı çözdük diye sonrasında interneti kontrol ettim düzelmedi 10 dk sonrada tekrar telefon hattı gitti şuan tekrardan telefon hattım yok.

  • Overmedia kullanıcısına yanıt
    Hattınızda yaşadığınız sorunun devam ettiğini ilettim. Kontrol ederek size dönüş yapacaklar.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, Bana hattınızda sorun yok telefonunuz için yönlendireceğiz demeye başladılar lütfen bir hat değerlerime bakar mısınız nasıl sorun yoktur, eve gelen destek ekipleri bile bu internet ile hiçbir şey yapılmaz diye açık açık söylediler bu nasıl birşeydir.

  • Overmedia kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 54151778 numaralı destek kaydınız üzerinden sorunu tekrar ekiplere ilettik. Gerekli kontrolleri yaparak size bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Farklı bir kanal üzerinden turk telekom ile iletişime geçtim devre numarası vb bilgileri kendilerine sağladım Turknet tarafından bize iletilen bir arıza kaydı yoktur şeklinde bilgi verdiler var ise arıza kaydı numarasını istediler bunu bana verebilir misiniz veya halen mevcut değilse hızlıdan açmamız lazım ilgilenicekler.

  • Overmedia kullanıcısına yanıt
    Destek kaydınız içinde arıza numarası2022072300098274480 gözükmektedir, saha ekipleri ile altyapı kontrolleri devam ediyor. Gelişme oldukça ekiplerimiz sizinle iletişime geçecek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.