Şimdi Ara

(Çözüldü) 06.08.2020 hepsiburada.com rezaleti rtx 2070 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
2
Favori
23.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
221 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayır anlamadığım bir şey var tahtalar gelene kadar nasıl kırılmamış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle konularda hala milletimize ve satıcılara güvenmiyorum, fiziksel mağazaları, her ne kadar pahalı olursa olsun, destekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: REDSTONE

    https://forum.donanimhaber.com/forumid_296/tt.htm

    Öncelikle geçmiş olsun. Bu konuyu; üstte linkini ilettiğim bölüme açarsanız daha iyi olacaktır.

    HB'den gelen koliyi veya kutuyu (her ne varsa) açarken video kayıt olsaydı çok iyi olurdu. Ama siz de haklısınız, satıcı hepsiburada olmasına rağmen böyle bir durumun yaşanması gerçekten çok talihsiz olmuş.
    Büyük kalibredeki kargoların tamamını videoya çekerek açmaya başladım ben de. Nereden gelirse gelsin maalesef artık tedbirli olmak gerekiyor.

    Arkadaşa geçmiş olsun...




  • Miex kullanıcısına yanıt
    iade urunun icini kontrol etmeden tekrar satmak tabiki de hepsiburadanin rezaletidir. simdi hepsiburada dese bu adama kanitin var mi icinden ekran karti cikmadigina hic bir turlu kendini aklayamaz bu adam. son yillarda duydugum en rezalet olay su bir de satici hepsiburadanin kendisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon kullanın arkadaşlar. amazondan ne aldıysam ertesi gün öğlen kapıma geldi. ve gelen kolileri görseniz gülersiniz. küçücük birşey kocaman kutu. kırılmasın diye o kadar sarıp sarmalıyorlar. şiddetle tavsiye ederim.

    hb, n11, trendyol pişmanlıktır.
  • Amazon.com tr dediğiniz gibi bende aldım 20 saatde getiriyor , vatanda çok hızlı ama amazon bir kaç gömlek daha önde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skylined

    Ben telefon aldım. Satıcı hepsiburada. Kargo hepsiexpress

    Kargo getiren kişiye kutuyu açacağım bekler misin dedim

    Cevap şu oldu : bekleme zorunluluğum yok ama siz açın kutuyu dedi

    Kısacası kolay kolay hiç bir kargocu artık beklemiyor
    İmzayı attırmaya çalışıyorlar hemen imzayı attın mı iş bitti.
    O yüzden önce açaçaksınız sonra imza.

    Bekleme zorunluluğu yokmuş. Şimdi birşey derdim ama uygun kaçmaz.

    Beklemek zorunda. Beklermisin diye sormana gerek yok.

    2 sefer başıma geldi. Hemen imza istedi kutuyu attı önüme. Dedim kutuyu açacam. Açarsın açamazsın. Açarsın açamazsın kavgası oldu. Dedim kontrol etmeden bu imzayı atmam geri götür dedim. Geri götürdü. Şikayetimi yaptım.

    Aynı ürün 1 hafta sonra geldi. Açtım kutuyu kontrol ettim imzaladım teslim aldım.

    Aynı şey pizza tesliminde de yapıyorum yada yemek servisinde. İlk ürünü alıp bakıyorum. Sıcak mı değil mi? Sıcak değil ise geri teslim.

    Bu hizmetler ürünler bize bedava gelmiyor. Para veriyoruz öyle değil mi?
    Bu durum da kontrol hakkına sahibiz.




  • Çözülecektir , çözülmeyecek diye bir şey yok meblağ büyük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extagon

    diyelim ki kutuyu açtık içinden ekran kartı yerine dildo çıktı,al bunu iade ediyorum mu diyorsunuz?

    Alıntıları Göster
    Tutanak tutturuyorsun ürünü teslim almıyorsun.Videosunu fotoğraflarını çekiyorsun.

    Sonuçta imzayı atmadan kontrol ediyorsun. İmzayı attığın zaman ne çıkarsa çıksın. Eğer kargo elemanı bunu içine koydu ise imzayı aldıktan sonra kaçar gider. İspatlayamazsın.

    Niye imzayı atmadan önce kontrol edin diye bas bas bağırıyorum. :D
  • Cr 2032 pil aldım 5 li kocaman koli içine bir sürü kraft kağıt koymuşlar
  • Benzer durum başıma geldi, ssd kutusu boş çıktı. Satıcı başka firmaydı, tutanak yok diye ilgilenmediler, bişey yapamayız dediler. Şirkete hergün birsürü kargo geliyordu virüs sürecinde kim hangisini açıp kontrol etti sanki. Bunlar da bunu fırsata çevirdiler ya da çevirenlere alet oldular.

    Sorunu çözmezlerse sosyal medya hesaplarına her paylaşımlarına konuyu yazacağınızı söyleyin.

    Bende başlıyorum sürekli yazacam herkes görsün bunların ne olduğunu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önemli Okuyunuz



    "Kargo elemanının pakete baktırmaması tamamen hukuksuz"
    Ağaoğlu, süresinde teslim edilse dahi mağduriyetlerin önemli bir bölümünün de farklı ürün gönderilmesinden kaynaklandığına dikkat çekerek, "Bunun önemli bir nedeni de kargo elemanının getirdiği paketin açılmasına izin vermemesidir. Böyle bir durumla karşılaşan tüketici ya ürünü hiç teslim almamalı ya da 'ürün kontrol ettirilmeden teslim alınmıştır' ibaresini kargo belgesine yazması gerekmektedir. Aksi halde hak arama mücadelesinde çok geriden yola çıkmış olur. Düşünsenize cep telefonu aldığını sanan tüketici kargo belgesine imzayı atıyor, kargo elemanı gidince açtığı paketin içinden salatalık çıkıyor. Nasıl hak iddia edecek?" ifadelerini kullandı.

    Kargo elemanının pakete baktırmamasının tamamen hukuksuz olduğunu savunan Ağaoğlu, "Tüketiciler paketi açtırmayan kargo firmalarını Gümrük ve Ticaret Bakanlığına şikayet edebilecekleri gibi ayrıca Tüketici Hakem Heyetlerine başvurarak uğradıkları zararın bedelini de talep edebilirler çünkü bazı sahtekar firmalar ortadan kaybolduğunda tüketici, karşısında bir muhatap bulamıyor. Eğer kargo fişine 'kontrol ettirilmeden teslim alınmıştır' notu düşüldüyse o paketten çıkacak ayıplı üründen kargo şirketi de sorumlu tutulabilecektir" açıklamasında bulundu.


    Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 7 Ağustos 2020; 20:54:41 >




  • Aklınızda olsun, bu tür pahallı ürünlerin kutularını açarken mutlaka görüntü kaydını alın. Kutu geldiği anda bandını açarken görüntü kaydını almak, bu tür süprizlerde işe yarayabilir. Ne yapılabilir? Öncelikle ürünün size gönderilmediği HB'nin stok kontrolü ile tespit edilebilir. Şayet ürün size gönderilmediyse HB'de stok fazlası olması gerekiyor. Yukarıda başka bir arkadaş, ürünü başkası ağırlığınca tahta parçası koyup iade etmiş olabilir şeklinde yorum yazdı; ben bu yoruma katılmıyorum, çünkü HB gibi yılların E Ticaret sitesinin ürünün içine bakmadan iade yapma ihtimalinin olacağını sanmıyorum. Eğer bu şekilde bir durum olduysa, ürün HB'nin stoğuna girmiş sonra çıkmış olur ki; siz mağdur olmuş olursunuz. Hakem heyetine gidebilirsiniz;ama hakem heyetine gittiğinizde ürünün size gelmediğini ispat etmeniz gerekiyor. Kargo görevlisinden bakarak almalıydınız gibi türlü teraneler dolanır durur. Allah yardımcınız olsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: InsideR

    Tutanak tutturuyorsun ürünü teslim almıyorsun.Videosunu fotoğraflarını çekiyorsun.

    Sonuçta imzayı atmadan kontrol ediyorsun. İmzayı attığın zaman ne çıkarsa çıksın. Eğer kargo elemanı bunu içine koydu ise imzayı aldıktan sonra kaçar gider. İspatlayamazsın.

    Niye imzayı atmadan önce kontrol edin diye bas bas bağırıyorum. :D

    Alıntıları Göster
    örneğim biraz absürt oldu ama merak ettiğim için sordum gerçekten,diyelim ki ürünü açtık ve beklediğimiz şey çıkmadı,kargocuda tutanak tutmak istemiyor,ürün yerine kargocuyu dövüp paket etsek başımıza neler gelir acaba?




  • InsideR kullanıcısına yanıt
    gelen kargo'yu imza karşılığı teslim almadan pakete bakamıyorum malesef teslim aldıktan sonra kargocuyla beraber paketi açarak kontrol ediyorum eksik,farklı ve hasarlı ürünle karşılaşırsam tutanak tutuyorlar bir sorun olmuyor tekrar ürünü o aşamada iade ediyorum.
  • Oha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargoda indiregandi yapılmış... hepsiburada kayıtlarında kargolanışı çekilmiştir...
  • Hepsiburada rezaleti bitmez ki. Benide 15 gün boyunca bekletip kafalarına göre siparişimi iptal ettiler. Üzerinede sus payı 15 TL hediye çeki yollamışlar sağolsunlar dilenciye sadaka verir gibi. Müşteriyle resmen dalga geçiyorlar. Size de bi 100 lira atıp sorunu çözerler merak etmeyin.
    https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-com-rezaleti--144888907#144905766
  • Geçmiş olsun kardeşim, bende hepsiburada değil ama buna benzer bir siteden İphone 7s Plus sipariş etmiştim. Geldi diye sevinirken, kutuyu açmamla birlikte şok oldum, gelen 2 kutu ufak boy tuzluktu, beynimden vurulmuşa döndüm. Çok uğraştım ama ne iade edebildim nede paramı geri alabildim. Sen inşallah çözebilirsin bu durumu.
  • Kerros kullanıcısına yanıt
    Allah herkese senin gibi zeka nasip etsin zehir gibisin, tahtaları yollayıp bizi dolandırmaya çalışıyorsun diyecekler değil mi sonra
    sonra ehuehue beni yakaladınız deriz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.