Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (596. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
115
Favori
761.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kalahamari kullanıcısına yanıt
    Her attığın postta . Git anti aim'den önce oynamayı öğren.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

    Her attığın postta . Git anti aim'den önce oynamayı öğren.
    Hakkını aramak ne zaman ağlamak olmuş.

    hileciler olmasa ayrıca en az mge dim hakkım çalındı iyi oyna diyor adam

    dizeyim karşına 5 tane mevlana sen iyi oyna bakalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 8 Ekim 2019; 12:56:26 >
  • kalahamari kullanıcısına yanıt
    Siz hileye denk gelmediniz. Biz bu oyunu oynamaya başladığımızda üst üste 30 maç spin bot gelirdi wh geldiğinde sevinirdik. Bu devirde bile mge olamamak büyük ayıp.Git aimbotz oyna dm at boşver rankı faceit esea oynarsın ondan sonra.
  • zuhahahhaa funny

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elo hell'den nasıl kurtulabilirim ? Rank gümüş 3 verdi, her girdiğim oyunda 30 üstü kill alıyorum ama diğer oyuncuların kalitesizliğinden kaybettiğim, berabere kaldığım maçlar da oluyor. Oyundan çok sıkıldım. Rank'ın kalkması bekleyip daha sonra girsem yüksek ranktan başlatır mı acaba ?
  • BraveHeart kullanıcısına yanıt
    başlatmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun aradan sonra can sıkıntısından geri döndüm oyuna. Az da olsa oyun sardı beni ama maalesef takımın olmadan tam zevki çıkmıyor. Rus ve troll çok.. Oynayanların sayısı azaldığından herhalde oyunu geç buluyor.
  • BraveHeart kullanıcısına yanıt
    aSıL oLmAn gErEkeN gIlObAl rAnKıNdAn bAşlATır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

    aSıL oLmAn gErEkeN gIlObAl rAnKıNdAn bAşlATır
    Şükür bugün de başkasının yerine utandık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BraveHeart kullanıcısına yanıt
    Ben senin için utanmıştım zaten ödeştik.
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Ben boş beleş biri değilim, 10k saat oynayıp global kasacak kadar. Eskiden olduğum legendary eagle rankında 3-5 oyun atsam yeter. Senin gibi biri için hayattaki tek başarısı global olmak olunca hak verdim sana. Yoksa nasıl tutunacaksın değil mi hayata no lifer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 14 Ekim 2019; 22:20:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BraveHeart kullanıcısına yanıt
    Legendary eagle imiş gümüş 3 e düşmüş :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    2016’dan beri oynamadım, gayet normal. Rank sistemi kaç kere değişti ben oynamadığımdan beri :) şu an nova 3 oldum bile kardeşim, rankı atınca eşşek gibi anırtayım seni :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 14 Ekim 2019; 22:34:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BraveHeart kullanıcısına yanıt
    Öşeğe inanmaa öşek yalanciiiiii
  • Yüksek rütbelerde hile durumu ne bilemiyorum ama ben pek hileye rastlamıyorum. Normalde gecikme değerlerimin düşük olmasından dolayı pek Türk rast gelmez. Bir D2'ye gireyim, yıllardır girmiyorum dedim. Baktım yabancıdan çok Türk var. Karşı takımın hepsi Türk çıkmıştı. Maçın başında ne iş yazdım, milli map abi diyorlar. Sonunda yenilince bir de küfür ettiler. Daha da girmem D2'ye.

    Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU]

    Mirage'de Bulgarın biri de profiline koksal baba'nın fotoğrafını koymuş.
    Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU]
    Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU]
    Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU]




  • Eskiden depozitosuz bet siteleri olurdu. Hala kaldı mı onlardan?
  • Milita girdim T'lerin başladığı evde şunlar dikkatimi çekti :

    Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU]


    Burada ne yazıyor okuyamadım

    Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU]




  • Oyunda hile denilen kadar yok arkadaş.Şunu çok iyi çözdüm bi bizim türkler aşırı ağlıyor ölünce.Hem takımımdaki türkler ölünce hemen hile demeye başlıyorlar hemde ben karşı takımı vurunca karşıdaki türkler hile demeye başlıyor.Türklerin diline pelesenk olmuş hile.
  • arkadaşlar bu oyunda hile yok diyorsanız, ya da eskisi kadar yok diyorsanız cidden pembe gözlüklerinizle bizi leyleklerin getirdiğini hatta kelebeklerin pembiş pembiş mükemmel hayvanlar olduğunu düşünebilirsiniz. belki de gece yatarken peluş oyuncağınıza sarılıp yatıyorsunuzdur :D

    işin şakası bir yana, ayarlanabilir fov + silent aim ve ortalama üstü oyun bilgisi + game sense ile tek maç kaybetmeden terör estirebilirsiniz, ban man da yemezsiniz.

    ha şimdi bak hileci geldi konuşuyor diyenler olabilir, zamanında burada açtığım konuları bilenler bilirler. olmadı isteyene bulur link atarım. overwatchtan izlediklerimi tek tek bulup vac banlı profillerinden koleksiyon mu yapmadım, tek tek videolarını alıp youtube da cheat hunter adı altında kanal mı açmadım vs vs.

    burada bi aralar bolca hesap satıyordum. çok samimi bir arkadaşımla hesapları beraber alıp kasıp satıyorduk. 2-3 kişi maça girerdik o omuzlar bizi götürürdü. beta 5 ten bu yana cs oynamış bir insan olarak bir iki "yok artık lan" sahnesi dışında hiç bişiden kıllanmamıştım.

    çocuk üniversiteyi kazandı benim burada, eve geldi kurdu pcyi carttır curttur, orada söyledi ben hile kullanıyorum diye. dalga geçiyor sandım ama çocuk cidden cayııır cayııır hile kullanıyordu. main hesabında dahi kullanıyordu ve tek bir ban yemedi. üstelik kullandığı hile de ucuz bişi, aylık 50 liraya mı 40 liraya mı ne alıyordu.

    4-5 oyun izledim kendisni yanına oturup, tek tek ne yaptığını nasıl oynadığını anlatarak oynadı. tüm maçları da taşıya taşıya aldı. hiç bir şekilde belli olma şansı yok. demo alıp demoları bile kurcaladım ı ıh, anlama şansınız sıfır.

    ve bakın ben cs oynuyorum biliyorum şöyleyim böyleyim diye geçinen adamım. ağzım açık izledim.

    atıyorum d2 de t baseden long çıkacak, a kapının arkasına adamın koşup geldiğini duymadıysa, kapı arkasında saklanan bir adam varsa ve kendisi secure değil normal bir şekilde longa çıkıyorsa o kapının arkasını kontrol etmeyip bilerek ölüyordu. ama sonraki her el adamı duysun duymasın oradan çıkarken kapı arkasını kontrol ederek çıkıyordu.

    sürekli olarak kafa seviyesinde aim alıyordu, yani silent aim kafaya patlattığında anlama şansınız olmuyor. ya da diyordu şöyle pozisyonlar için trigger kullanıyorum şöyle pozisyonlar için kendim ateş ediyorum diye. adam o kadar alışmış ki artık otomatiğe bağlamış. awp için normalden bi tık geniş bir fov kullanıyordu. randomizer ile kafaya bacağa kola göğüse diye aim alacağı yerleri ayarlayabiliyorsunuz. mesela awpde kafa hariç diğerlerini işaretliyor, ateş ettiğinde mermi o seçeneklerden rasgele birine gidiyor. ha diyelim adam kutu arkasından kafa gösteriyor, ateş edince bedene gidecek o iş nasıl oluyor? o zaman da cross u adamın kafaya getiriyor, trigger tuşuna basıyor, trigger işi hallediyor.

    yakın mesafede elinde awp varken adamla mı karşılaştı, hiç sorun değil, fov görünüyor zaten, dönüyor ateş ediyor adama direkt, hoop adam öldü. bacağa mı bedene mi nereye sıkacak tek tek tuşlara da atayabiliyor onları. forumda epey bir hesap satışı yaptım, dediğim gibi tanıyanlar bilenler vardır. kendisinin kastığı hesaplardan biri vac ban yedi. onda da kullandığı program vac a takılmış, ekstra bir durum yani. yerine sıfırdan yeni hesap kasıp verdim, o gün bugündür de olayı öğrendikten sonra burada tek bir hesap satışım olmadı. işin rengi ortaya çıkmıştı çünkü.


    uzun lafın kısası, karşınızdaki adam zaten kötü bir oyuncuysa ve hile yapıyorsa, anlarsınız, belli eder. ama karşınızdaki hile yapan adam hali hazırda oyunu belli bir seviyenin üstünde oynayan oyuna ve hile olayına hakim biri ise benim gibi en yakın arkadaşlarından da olsanız kusura bakmayın ama nah anlarsınız :)

    zaten o gün bugündür cs oynamıyorum. battlefield iyidir :)




  • 
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.