Şimdi Ara

Cooler Master RC-338 KWK4 (Sonuca bağlandı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
11.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cm rc-339 sahibi olarak konu nereye varacak bende çok merak ediyorum.cooler master resmi sitesinde rc-339 modeli hiç geçmiyor.bu kasa Türkiye haricinde hiç bir ülkede mevcut değil.
  • say me arkadaşım evet senin de durumun benle aynı...
  • Bende yeni toplamayı düşündüğüm bilgisayara bu kasayı almayı düşünüyordum.
    @johnny geçmiş olsun. Senin sayende yanlış bir karardan döndüm.
  • Vay be, bilmediğimiz daha neler varmış. Bu konuyu arşivime katıyorum.

    Vakti zamanında aldığım Aopen B28 kasanın içinden 400W yerine 300W PSU çıkmıştı. Ama hiç değilse hem PSU hem de kasa orjinaldi. Gidip değiştirdim tabi kasayı. 3,5 yıldır canavar gibi çalışmakta. O gün bu gündür yakınlarıma aldığım ya da aldırdığım kasaları açıp iyice kontrol ederim. Model numaralarını internetten araştırırım.
    Yaşanan her olay bir şeyler öğretiyor insana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylesof -- 15 Ocak 2010; 0:33:43 >
  • walla bende yakın zamanda bu kasayı düşünüyordum demkki gerçk CM yada başka markaya yönrlicez..sağol dostum....
  • rc-338 ve rc-339 alınmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say me -- 19 Ocak 2010; 15:07:09 >
  • Cevabın üzerinden 11 gün geçmiş, hala belge ekleyecek yetkili arkadaş. Çoktan unuttu bile bence burayı. Kim bilir kaç kişiye daha laf anlatıyorlardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jeonec

    Arkadaşlar Cooler Master ın Resmi Türkiye distribütörü Segment bilgisayardır. Markanın tüm hakları sadece ve sadece Segment bilgisayardadır.http://online.tpe.gov.tr/ bu linkten marka hakkındaki detaylı Resmi bilgileri bulabilrsiniz. ayrıca buraya jpeg resmi ekleyebiliyorsak ( nasıl ekleyebileceğimi bilmiyorum ). Başbakanlık Gümrükler Genel Müdürlüğü yazısını yayınlamak isterim. Cooler master ın tüm hak ve kullanım yetkileri Segment bilgisayar güvencesi altındadır. Segment bilgisayar olarak her zaman Türk kullanıcılarının faydalanmasını düşünürek Türkiye pazarına Cooler master, Microlab, Everest, Snopy, NZXT, Huntkey, Addison, xigmatek vs gibi ünlü markaları kazandırmıştır. Her zaman müşteri memnuniyetini düşünen Segment bilgisayar Türkiyede bir Rekoru imza altına çizerek Teknik serviste en fazla 2 iş günüde ürün bakımı ve tamiri ile müşterisine geri dönüş hızı ile birinci sıradadır. Bu süre Türkiyede 30 iş günüdür ve biliyorsunuzki bu süre kısmen 2 ayıda buluyordur.
    Tabiki kullanıcıların şikayetleri bizim için önemlidir. kendimizi geliştirebilmemiz için sizlerin bize önerileri, şikeyetleri ve istekleriniz ile ülkemize daha güzel ve uygun fiyata ürünleri kullanmanız için getirebiliriz hemde bu şikayetlerinizi azaltabiliriz.
    Şirketimizde ki çalışan arkadaşımız Serkan bey ile yapmış olduğu konuşmanız ile bir nevi olsun şirket Politikamızı anlamıştırsınız ilk önceliğimiz sizlersiniz, biz Segment bilgisayar olarak kullanıcılarımıza önem vermekteyiz,
    Bilişim Sektörünün daha ileri gidebilmesi için elimizden geleni yapmaktayız. sizlerinde duyarlı katkılarınızdan dolayı Şirketimiz adına teşekkür ederim.
    Saygılarımla

    Ceyhun MISIRLIOĞLU





    müsteri mennuniyeti diyorsunuz ...kasa led problemi ile ilgili size gelen maillere cvp bile vermıyorsunuz..bumu müşteri memnuniyeti ?????????




  • Korku filmi gibi...
  • Olay anlaşıldı, bu meselenin üstüne yattığına göre demekki bu ürün CoolerMaster Değil, çakma bi ürün.Bundan böyle CoolerMaster bir ürün alınacağı zaman orginal sitesine girip, öncelikle orda var olan seriden seçmek gerekiyor.
  • kasanın resmini koyabilirmisiniz bendede elite varda kutuda rc-338 yazıyo dediğiniz kasaysa sahte cm e hayır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_DarkBlade -- 4 Mart 2010; 21:57:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade

    kasanın resmini koyabilirmisiniz bendede elite varda kutuda rc-338 yazıyo dediğiniz kasaysa iade etcem sahte cm e hayır


    rc-337, rc-338 modelleri bu durumda sanırım, başka model varmı? incelemek lazım.
  • Bu olayın üstüne firma yetkilisinin verdiği cevap bence de firma reklamından başka birşey değil.. Uzak durmakta fayda var
  • Ben de gerçek diye gidip almıştım rc338 bu konuyu görünce çok şaşırdım. Fiyatının düşük olmasından belliymiş. 126 liraya almıştım. Ama o fiyata alınabilecek bir kasa. aldığıma pişman değilim. Powerını hiç kullanmadım onun hakkında bir şey diyemem
  • Ben şimdi anlamadım.Şirket yetkilisi ile görüşünce sizin dertler bitti mi?
    Romu artık vidasız bağlayabiliyor musunuz?
    Anakart vidalarını elinizle rahatça takabiliyor musunuz?
    Ön usb veya mic girişlerine birşey taktığınızda içeri kaçmıyor mu?
    Sitede Cooler Master diye satılan ürün eve gelince markasız olmuştu sonra Şirket yetkilisi ile görüşünce tekrar Cooler Master mı oldu?

    Sizin Vatana gittiğinizde gelen şirket yetkilisi size ne dedi de bütün herşey sütliman oldu.
    Bence sizi burada yazdıklarınızla ilgili sorun olduğunu söyleyip gözünüzü korkuttular.
    Hiç beklemeye gerek yoktur ki resimleri çekip Cooler Master e gönderin ve olanları anlatın.
    Bu arada Vatan Computer konuyla alakalı modelleri sitesinden kaldırmıştır ama Nova ve inventus ta satılmaktadır.
    Ayrıca Cooler Master dist.yapmak istediği modele CM adı verebilmek değildir.
    Zaten orada CM elite diye satış yapıyorlar.Halihazırda şirket yetikilis de herhangi bir belge,onay getirebilmiş değil.
    Kandırmaca satan sitelerde oluşmuş gibi ama sitelere de sanki Segment markayı yanlış belirtmiş gibi.
    Ayrıca şirket yetkilisinin burada yazdıkları reklam değilde sadece politik atlatmaca olmuş....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğur.Türkben -- 15 Şubat 2010; 5:39:25 >




  • Bı iş Cooler masterin büyük ayıbıdır madem böle sahtecilik yapılıyo bunu cooler master gibi büyük bi firma engellemelidir aynı sorun bendede var
    bende markaya güvnip CM elite Rc332 420w powerlı bi kasa aldım ama gel görkiş powerda termal master yazıyo dandik bi power ardım bende segmenti
    yok efendim bu power kaliteli hiçbisorun olmaz cooler master üretiyo bunları falan dediler ama inandırıcı gelmedi şimdi madur olduk daha bi ay oldu alalı
    yeni bi power alayım dedim bendekine 20 lira verdiler ne denirki buna...
  • Arkadaşlar aynı sorun benimde başıma geldi...
    Öncelikle benim öğrenmek istediğim bu konuda güç değerinin hangisi olduğuydu.PEAK mi REGULAR mı?Yani REGULAR 350 watt, PEAK 420 watt yazan PSU ,piyasada 350 wattmı yoksa 420 wattmı diye satılmasıydı.

    Sonra google da RC-339 arattığımda bir konu dikkatimi çekti.Hiçbir şekilde Türkiye dışında başka bir link çıkmamasıydı.COOLERMASTER EUROPE un web sitesine girdim yine bulamadım.Bende bunun üzerine üst sıralarda bulunan SEGMENT BİLGİSAYARA yöneldim ve google da bu sitenin de linki olduğunu gördüm.İkisini birden incelerken korkunç gerçeği öğrendim.Emin olmak için SEGMENT BİLGİSAYARLA telefon görüşmesi yaptım ama görüştüğüm kişinin adını öğrenemedim.Verilen cevapta çok ilginçime gitti ;"BU ÜRÜN TÜRKİYE İÇİN ÖZEL OLARAK ÜRETİLDİ" .

    Bu işe son noktayı COOLER MASTER EUROPE un vereceğini düşünerek onlara bir mail yazdım.Bir gün sonra cevabı verdiler ve HEM İNGLİZCE HEM TÜRKÇE!!.Maili bu şimdi paylaşıcam herkes anlıcaktır.Türkçe cevap vermelerininde bu konuya ne kadar ilgili olduklarını göstermektedir diye yorumladım.


    Dear Customer,

    Our company Cooler Master has received a number of inquiries concerning certain computer-related products that bear the logo “CoolerMaster” and are sold in the market inside Turkey. Such inquiries mainly center on the origin of these products. We regret the confusion caused in the market to our valuable customers who have considered our products a statement of quality and innovation. We would like to take this opportunity to inform you of the fact that there have been products in Turkey which bear “CoolerMaster” logo and yet are not Cooler Master company manufactured or sold. “CoolerMaster” trademark is a registered mark for our company Cooler Master in many countries dated as far back as 1996. Unfortunately, obstacle has surfaced when our company tries to register “CoolerMaster” trademark in Turkey. Currently, legal actions have been taken by our company Cooler Master to secure this valuable trademark in Turkey. To avoid further market confusion, you are advised to check on our website atwww.coolermaster.com for any particular product manufactured or sold by our company Cooler Master to ensure your purchase of quality, innovation, and guaranty. We want to ask you if you can make a scan of the purchase documents and send it to us?

    We thank you for choosing our company Cooler Master and products

    Technical support
    Coolermaster Europe.



    Değerli Müşterimiz,

    Türkiye'de CoolerMaster logosunu bulunduran bilgisayarla ilgili ürünlerin satıldığı ile ilgili birçok araştırma tarafımıza ulaşmaktadır. Bu araştırmalar bu ürünlerin menşei üzerinde yoğunlaşmaktadır. Ürünlerimizi kalite ve inovasyonun ifadesi olarak gören siz değerli müşterilerimize piyasada yaşatılan karışıklıktan dolayı üzülmekteyiz. Bu yazışmayı fırsat bilerek size belirtmek isterim ki; bahsi geçen ürünler Cooler Master firması tarafından üretilmemekte ve satılmamaktadır. Cooler Master markası firmamızın 1996 yılından beri birçok ülkede tescilli markasıdır. Ne yazıkki firmamız Cooler Master markasını Türkiye'de tescil ettirmeye çalışırken bazı engeller ortaya çıkmıştır. Halihazırda kıymetli markamızın Türkiye'de korunabilmesi için kanuni önlemler alınmıştır ve kanuni işlemler ile ilgili süreç devam etmektedir. Daha fazla pazar karmaşasını önlemek amacıyla sizleri üretilen belirli bir ürünün ya da firmamız Cooler Master tarafından satılan bir ürünün kalite, inovasyon ve garantisinden emin olabilmek için internet sitemizwww.coolermaster.com adresini ziyaret etmeye davet ediyoruz. Firmamız Cooler Master'ı ve ürünlerini seçtiğiniz için sizlere teşekkür ederiz.


    Arkadaşada bir sorum olucaktır.ÜRETİCİ FİRMADAN İZİN ALINMADAN NASIL TÜRKİYE DE SEN ONUN ADINA FASON ÜRETİM YAPABİLİRSİN????Mail den görüldüğü üzere açık açık ürünlerinin bulunmadığı ve satılmadığı yazılmakta.



    Ve evet bana sorucak olursanız ki, bu ürün satın aldığım mağazanın ismini vermicem ,satılan ürün SAHTE ÜRÜN olup TÜKETİCİYİ KANDIRMAKTAN başka bişi değildir.Çünkü ürün satılırken COOLER MASTER diye satıldı!!!Yani normal bir kasanın 2 katı fiyatı verdim.Ve evet dünde gittim gerçek COOLER MASTER PSU almak zorunda kaldım çünkü RC-339 un üzerinde gelen ELİTE marka PSU sistemimi çalıştırmaya yetmemeye başladı.




  • bende aynı kasadan aldım vatan bilgisayardan kasayı satıştaki arkadaş önerdi 460w psu olduğunu fan kontrol olduğunu 2tane fan yani artıları olduğunu

    alalı yaklaşık 3,5ay oldu şu anda usb ye flash disk takınca ve dokununca cd takınca makina kendini kapatıyor reset çalışmıyor güç kaynagı kablosunu çekip takınca çalışıyor

    bir kaç anlayan arkadaş güç kaynagından olabilir veya kablolarınından olabilir dediler ne kadar doğru garantiye götürmeyi düşünüyorum
  • ek olarak ben bunu iade edebilirmiyim vatan yada segment bil. hiç memnun kalmadım akşama kadar 10kere kapanıp açılıyor müşteriler memnuniyetsiz ayrılıyor
    yardım
  • 4077 sayılı Kanuna göre, siz şu an mağdur durumdasınız. Özellikle ürünü cooler master zannederek almanız, ürünün ayrıca problemli olması sizin lehinize gelişmeler.

    2010 yılı için 938,00 tl ve altındaki ürünlerle ilgili şikayetinizi bulunduğunuz ildeki tüketici hakem heyetine bir dilekçe ile iletirseniz kısa zamanda lehinize bir sonuç çıkacaktır. Dilekçede şikayetinizi ayrıntılı belirtin ve hatta cooler master den gelen mail örneğinide delil olarak ekleyin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.