Şimdi Ara

COMNET - 100 MBPS 179 TL - 35 MBPS 159 TL - 15 ŞUBAT ZAM GELİYOR SON FİYATLAR [ ANA KONU ] (414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.358
Cevap
199
Favori
458.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mak. 100 TL gelir.

  • nehuse N kullanıcısına yanıt
    Birşey soracağım, benim 180 gün uzeri bakiyem olduğu icin referans olduğum arkadaşımdan bana +30 gelmedi. Ona geldi sadece. O zaman 180 gün uzeri mevcut olan müşterilerin referans işi olmuyor diye anlıyorum ben dogru mudur?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • meier M kullanıcısına yanıt

    Öyle. 180 gün üzeri varsa sadece yeni abone 30 gün kazanıyor.

  • Nevzat.Yildiz N kullanıcısına yanıt

    Uzatırsak uzun vadede sorun olmaz demi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bios25 kullanıcısına yanıt
    modem üzerinden kullanıcı adını değiştirmediysen normal geçişlerde bir süre daha açık bırakıyorlar böylece hiç bağlantın kesilmeden interneti geçiş yapabiliyorsun. her firma böyle değil ama netspeed böyleydi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dün yapmış olduğum başvurum bugün kurulum ile gerçekleşti, ayrıca şunu belirteyim şu an tv'de mi box üzerinden beinconnect uygulaması ile rize-konya maçını canlı izliyorum öyle engelleme falan yok bilginize.

  • Diridiri06 kullanıcısına yanıt

    Onun garantisi yok peşin ödemede iade de yok ben 6 ay uzatmayı düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nehuse N kullanıcısına yanıt

    Oldu ya ücretleri ödedik zırt pırt kesinti oldu bir gitti bir geldi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ComNet zaten piyasaya göre biraz daha uygun tarifeler sunuyor. En azından 2 senelik abonelik sırasında ben burda yazılanlara göre öyle düşünüyorum.

    Daha ucuzu var mı ? bilmiyorum.

    Ben kendi açımdan sokağımda , binamda maksımum alacağım hız 70-77mhps olduğundan TürkNet 100 pakette sıkıntı sorun oldu diye bana TürkTelekom saha elemanlarının tavsiyesi ile maksımum 50lik pğaket den fazla alırsan sıkıntı OLABİLİR dendi. Mecbur 35lik tarife seçtim . Arada genel arzıza veya işte cpomnet elektrik arızası yaşadık. Comnet kendinden kaynaklanan arıza saatler hadi 1 gün bile sürmediği halde 3 gün de hediye etti. Doğum gününde 3 gün, TC nin 100.yılı 3 gün vs arada minikminnacık sembolik de olsa süpriz yapıyor.

    Heleki tesadüf sosyal medyadan comnet kedi evi başvurdıum kargo ücreti dahi almadan yolladılar sokak kedileride comnet çi oldu.


    600 gün için aslında yukarda kayıt açan arkadaş gibi hepimiz bence istekte bulunalım, bireysel de kalmasın beklemeyelim topluca istek güçlü ses çıkartmak olur. Comnet 'in değerlendirmesi için topluca herkes üşenmesin. Ben de kayıt açıcam hemen yukardaki arkadaş gibi 600 gün olursa bizde uzatabiliriz diyeceğim. Peşin para :P


    ayrıca comnet'in üstü çizili fiyatlardan daha çok yapacağını düşünmüyorum, düşünmekte istemiyorum. O zaman başka alternetaifler düşünmeye başlar üyeler, veya üyeliğe gelecek olanlar zaten biz TürkNet devs de aynı olaylşar sebebli kaçıyoruz diyeceklerdir. Comnet zaten fiyat bazlı tercih sebebi. Yoksa burda birçok kişi yoksa şunu alırım diyor diyecektir. Çıtayı yükseltirse comnet tercih edilmeside mantıklı olmaz. makul zamlar bekliyoruyz eyy comnet.


    ÜZERİ ÇİZLMİŞ FİYATLARA BAKINCA: Belkide zamlar belli olmuştur. Comnet genede o fiyata çıkartmaz daha kullanıcı dostu fiyat belirler ...


    Birde comnet arkadaşına referans kodu oluştururken çok önceki fiyatlı broşür hazırlıyor 159luk fiyatı 149TL diye pazarlıyor. Milletinde kadfası karışıyor .

    üstü çizikli fiyatlar zaten fahiş fiyat. TürkTelekom omurgası harici yerlere alternatiflere yönelir insanlar.





    COMNET - 100 MBPS 179 TL - 35 MBPS 159 TL - 15 ŞUBAT ZAM GELİYOR SON FİYATLAR [ ANA KONU ]




  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Arşiv niyetine şuda bulunsun tarifeler.



    COMNET - 100 MBPS 179 TL - 35 MBPS 159 TL - 15 ŞUBAT ZAM GELİYOR SON FİYATLAR [ ANA KONU ]


    COMNET - 100 MBPS 179 TL - 35 MBPS 159 TL - 15 ŞUBAT ZAM GELİYOR SON FİYATLAR [ ANA KONU ]


    COMNET - 100 MBPS 179 TL - 35 MBPS 159 TL - 15 ŞUBAT ZAM GELİYOR SON FİYATLAR [ ANA KONU ]




  • Diridiri06 kullanıcısına yanıt

    Altyapı fiberse ben çok risk görmüyorum, değilse altyapı probleminde çözüm turktelekom dan olacak . Ona da iş yaptırmak zor. Türktelekomda İlk VDSL abonesi olduğumda 2-3 hafta internetim gelmedi arayıp soruyorum sorun yok diyorlar merkez ofislerine gittim teknik sorumlu vs görüştüm çözüm yok sonra sokakta gördüğüm bir teknisyenden bir cep tel no aldım arayıp durumu anlattığımda bana adsl sinyali geldiği ortaya çıktı telefonla görüşürken internet geldi. 2 dklik bir çözüm için bir ton uğraşıp stress yaşadım. Birde bunu dolaylı olarak başka firma aracılığıyla yapmak çok büyük sıkıntı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

    +1


    Bende destek talebi oluştuıracağım. ne kadar çok istek , talep olursa sesimiz daha çok resmi olarak ulaşır. burda kendimiz çalıp kendimiz oynamaktansa .

  • en azından bir 29 una aybaşına uzatsınlar 15 i çok orta bir tarih kredi kardı kesimleri faturalar hep tarihlerde kesiliyor daha çok müşteri kazanırlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Şubat 2024; 15:29:27 >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

    +1

    teşekkürler

    bende comnet destek talebi ile sesimizi daha çok duysunlar diye katıldım. birkaç kişi ile değilde çoğunluk istese olur bizlerde uzatırız peşin ödeyip.

  • aliyoruk38 kullanıcısına yanıt

    +1

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    +1

    Al bende o kadar ayın sonuna emekli maaşlarımız ancak yatar. gerçi ben maksımum süre dolayısıyla 3 ay belki 6ay uzatırım , birde 600gün e çıkartıp ayın sonuna öteleseler çok daha fazla katılım olur. Peşin para COMNET duy sesimizi. şimdi okudum bunada talep açayım bari. ben gibi düşünenlerde cpomnet talep açsın. Belki değerlendirilir istekler çoğaldıkça. ComNet kalıp mesajlar ile geçiştirdi sanılsada okuyor ilgilideparftmana şeflerine üstlerine müdürlerine iletiyorlardır diye düşünüyorum.

  • Firmayı o kadar eleştirdik; şimdi doğruya doğru.

    Zaten düşük fiyattan hizmeti 1 sene boyunca alma imkanı vermiş, ayrıca kodunu vererek hediye gün imkanı da sağlamış. Daha ne yapacak merak ettim, bu şartlarda. 600 gün olmasın da 400 gün olsun; ne olur yahni. Onu da yapmayanlar var, ayıp be! Pes vallahi.COMNET - 100 MBPS 179 TL - 35 MBPS 159 TL - 15 ŞUBAT ZAM GELİYOR SON FİYATLAR [ ANA KONU ] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumnet aboneliğimi 1 yıl uzatacaktım fakat 401 gün limiti yüzünden yapamadım, bende uzatmama kararı aldım. günü bitince farklı bir iss ye geçerim artık kendileri bilir

  • Comnette aktivasyon ücreti ve kurulum ücreti gösteriyor 500 ve 400 TL olarak alınır diyor
    Benim şu anki kullandım TTNet
    Geçiş yapmak istersem bu ücreti comnet geçiş yapanlardan da alıyormu peki
    Amacım geçiş anında ücret almayan bir iss ye geçmektir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Geçiş ücretsiz. O fiyatlar sıfır bağlantı için

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.