Şimdi Ara

COMNET Konusu Neden Kilitli? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
4.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • trkocaer kullanıcısına yanıt
  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

    Günün her saati 1gbit hız almak istiyorsanız metro ethernet alacaksınız. Bunun çözümü bu.

    Bir de, speedtest sunucuları her zaman aynı yoğunlukta olmayabilirler. O yüzden hız dalgalanmaları gayet normal.

    VDSL de olduğu gibi fiber bağlantılar da da "1gbit'e kadar" ibaresi var farkındaysanız. Bu ibare olduğu sürece size 1gbit hızı her an her saniye vermek zorunda değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 13 Şubat 2024; 13:25:5 >
  • Ahmet_Es kullanıcısına yanıt

    Bende 401 gün sınırına takıldım hali hazırda referans kodu sebebiyle 48 gün daha kullanım hakkım var ve yıllık alım yapamıyorum. Ziraat ile taksitlendirerek ve parça parça 11 ay olarak almayı düşünüyorum mobilden uzatınca da ilave gün veriyor (+10, +7. +5, +3) en azından bu şekilde alabileceğim maksimum süreye ulaşmış olurum.


    Edit: 4 ayrı alım yaparak (6 ay +7 gün, 3 ay +5 gün, 1 ay +3 gün, 1 ay +1 gün (400 gün sınırı sebebiyle 2 günü kesti)) ve 2259 tl ödeme yaparak alabileceğim maksimum süre olan kullanım süremi 400 güne tamamladım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimbebesi -- 13 Şubat 2024; 13:57:36 >
  • crawlers kullanıcısına yanıt
    1. Metro interneti almam için şirket kurman gerekiyor ayrıca *10 katı fiyat biciyorlar aynı hıza. Türknet 1 gbit 1 gbit istediği fiyat belli onda öyle bir şey olmuyor.
    2. Günün her saatini geçtik. Cuma cumartesi pazar günleri olan bir şeyden bahsediyorum. Saat değil gün olarak alamıyorum.
    3. 100 mbit kadar var ama diğer iss ler 98 - 95 mbit alıyorlar. Daha altını alıyorlarsa iss den değil kablodan kaynaklı bir durum oluyor. Benim tecrübeme göre böyle
    4. 1 gbit de düşse düşse 910 mbit düşsün. 200 mbit düşüyor. Yasal olarak da bana 800 üstünde vermek zorunda diye biliyorum. Bu konulara hakim arkadaşım single test yap 800 altında düşmemesi lazım. Yasal olarak demişti. 800 700 olabilir tam hatırlamıyorum. Single 700 800 alınca multide de 1 gbit alıyorsun. Btk yazınca netleşir min 200 olmadığı kesin :=))

    Sizin dediğiniz gibi olursa o zaman akşam saatleri 1 mbit düşsün hız kimse kullanmasın :=))) Onun bir alt limiti var o limit dediğim gibi 200 değil veya 100 mbit 10 mbit düşmesi değil.


    Ben addons yazmadım şu sıra çok yoğunum. Yazamadım. Bir ay boyunca her saat boyunca speed test yapacağım. böylelikle bana ortalama ne hız verdiği ortaya çıkacak. İlk bir ay düşse düşse 866 mbit düşüyordu. şimdi 200 mbit düşüyor.





  • merhaba comnet geçeceğim modemim vdsl acaba kurulum ücreti vermeme gerek var mı? ne yapıyorlar kurulumda bilgisi olan var mıdır boşuna seçmeyeyim kurulumu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 13 Şubat 2024; 15:15:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    @Nat Alianovna


    Donanım haber sitesi 08/12/2004 tarihinde İstanbul Ticaret Odasına kayıt olmuş ve "DONANIM HABER ELEKTRONİK YAYINCILIK LİMİTED ŞİRKETİ" ünvanı ile faaliyet gösteren bir ŞİRKETTİR.



    https://bilgibankasi.ito.org.tr/tr/bilgi-bankasi/firma-bilgileri




    (Ticaret Ünvanına göre arama menüsünden)



    Konuda bahsi geçen Comnet de 18/12/2012 tarihinde İstanbul Ticaret Odasına kayıt olmuş ve "COMNET BİLGİ İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ" ünvanı ile faaliyet gösteren bir ŞİRKETTİR.


    https://bilgibankasi.ito.org.tr/tr/bilgi-bankasi/firma-bilgileri


    (Ticaret Ünvanına göre arama menüsünden)




    Forumun yöneticisi konuya gelip "iki firma arasında" olan bir mevzu diyor, halen "konu haksız yere kilitlendi" deniyor. Ben anlamıyorum eğer anlayan varsa lütfen anlatsın.


    İki firma arasında itilaf, anlaşmazlık vs gibi durumlar varsa zaten taraflardan birisi ya da ikisi de yargıya başvuracaktır. Şirketler zaman zaman anlaşmazlıklara, uyuşmazlıklara düşebilirler. Yöneticimiz gelip buraya " Firma ile site arasında. Ne yazık ki detaylı malumat veremem." demiş.

    Özetle, üyeleri alakadar bir durum yok demiş ama kibarlığından öyle yazamamış gibi geliyor bana.

    Yani iki şirket arasındaki bir mevzudan ötürü "konu haksız yere kilitlendi" demek bizlere yani üyelere düşmez diye düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 13 Şubat 2024; 15:57:52 >




  • Merhaba değerli arkadaşlar, konu yeri burası değil ama comnet ana konu kapalı olduğu için buradan yazıyorum.

    Fiyat avantajından ötürü comnete yeni geçiş yaptım, hattım vdsl, iss alt yapı sorgulamalarında maksimum hızı 68mbps olarak gösteriyor. Paketim 35 lik vdsl. Alabileceğim maksimum hız Comnet uygulamasında 83Mbps olarak görünüyor, comnet destek maksimum 85 olarak iletti, modemde görünen hat değerleri de fotoğrafta mevcut.

    COMNET Konusu Neden Kilitli?

    Paketimi 100mbps olarak değiştirmek istiyorum. Comnet hattın alabileceği maksimum hızı teorik olarak paket dahilinde veriyor. Bu bilgiler doğrultusunda hattımı yükseltirsem hattımda kopma sorunları yaşar mıyım? Sanırım Comnette hız sabitleme mevcut değil. Eğer mevcut ise belirtirseniz sevinirim. Sorun yaşadığımda comnet hattımda sabitleme yapmazsa sorunlarla başbaşa kalmaktan çekiniyorum. Daha önce bu durumu hiç denemedim. Deneyimli olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Bu firmaların başka işleri mi yok. Ne alıp veremedikleri varmış ? Benim anlamadığım şey niye hep bu comnet. TTnet türknet kablonet vadafone böyle kilitlenme vs görmedim ben. Yada oluyor da ben mi görmedim. Bu gariplikler niye hep comnet var anlamadım. Hizmet kalitesini artırmak yerine yorumlara mı takılı kalıyorlar. Neymiş dertleri,

  • power-pc P kullanıcısına yanıt

    Enflasyon canavarı olmasaydı dediğin doğru idi ama enflasyonizt ortamda fiyat bağlama ve taksit candır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @MC.CYBER_

    Hocam bu sorularınızın cevabını ben bilmiyorum. @Nat Alianovna Yöneticimizi tekrar etiketledim eğer verebileceği bilgi var ise paylaşacaktır.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    farklı bir durum var bence başka iss lerin ana konuları da kilitlenmiş millenicom, gigaspeed, poyraznet, gıbırnet gibi. Hatta millenicom forum hesabı bile banlanmış

  • C4L0X kullanıcısına yanıt

    @C4L0X


    Hocam arka planı bilmediğimiz için ne desek yanılmış oluruz.

  • power-pc P kullanıcısına yanıt

    Aylık ödemede hız düşmesi olmayacaksa ben aylık öderim valla.

  • Tek ortak nokları türktelekomdan sevis satın alıyorlar.


    Bana göre iki nedeni var. Ya türktelekomdan servis alan iss birleşti donanımhabere savaş attı. Donanımhaber bunu takmaz.


    Yada donanımhaber para istiyor :=)) Sonuçta ticari bir site. $$


    Tabi bunlar varsayımlar, Biri çıksın doğruyu söylesin bilelim :=))

  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

    Hayırlısı olsun hocam, bilgi gelirse konudan okuruz. COMNET Konusu Neden Kilitli? 

  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

    Hizmet aldığın firmaya da sorman gerekmez mi; sorun varsa sorunun 2 ucu var. Tek tarafa yüklenmek adil olmaz gibi.COMNET Konusu Neden Kilitli? 

  • Lady-Of-Ice kullanıcısına yanıt

    Varsayım yaptım bende bilmiyorum. :=) Ne diyeceğim niye donanımhaberdeki sayfanız kilitlendi mi diyeceğim. Comnet şu hız düşme sorunu çözsün de biz reklamını yaparız firmanın :=))

  • Arkadaşlar 6 aylık uzatmak istiyorum ama 402 ediyor. En fazla 401 olabiliyor. Comnet fiyatları tam 12 de mi değiştirir. Geceyi beklesem de değişmeden almaya mı çalışayım yoksa 3+1+1 mi yapsam. 5 aylık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt

    1 ay 179 desen. Mesela zam gelse 50 TL *6 desen=300 eder.

    300-179=121TL yapar.

    Kısacası 6 5 ten büyük olmasına rağmen; ekonomik değer olarak 5 ayın getirisi 6 ayınkinden daha fazla oluyor.

    Yani reel ekonomik değerle, reel matematiksel değer uyuşmuyor.

    Beklediğiniz hata, 5 ayı alınız. Alınız.

    (Şahsi görüşüm).COMNET Konusu Neden Kilitli? 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady-Of-Ice -- 14 Şubat 2024; 22:24:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lady-Of-Ice kullanıcısına yanıt
    5 ay aldım. 3+1+1. 6 ay mümkün olmazdı gece 12 de alsam dahi hediye günlerden dolayı büyük ihtimalle. Neyse risk almaya gerek yoktu. 386 gün ile kapadım diğer zam sezonuna kadar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.