Şimdi Ara

colman+vlemincx nasıl olur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • para yok transfer sezonunda mucize olmaz yine maddi sıkıntı en fazla 1.5 milyon avro bonservis tavanıyla kimi alabiliriz ?:) ,sözleşmesi devam eden genç yeteneklere yüksek bonservis veremyiz bizim 11 sıkıntılı alternatif hiç yok colman holmen sözleşmesi biten oyuncular ondan yazdım yoksa xavi iniesta yazardım ,bende isterim velinin yerine alper oynasın ama imkansız.
  • ORTA SAHA :


     colman+vlemincx  nasıl olur ?


     colman+vlemincx  nasıl olur ?


     colman+vlemincx  nasıl olur ?






  • Bence gerekirse önümüzdeki senin transfer bütçesi bile kullanılsın ama ne yapıp edilip Onur Kıvrak ve Alper Potuk alınsın.

    Beşiktaş'ın harcayacak bir senesi dahi yok. Dolayısıyla potansiyeli olan, canı isteyince oynayan değil, direk ne performans göstereceği belli olan, ilk 11 için düşünülen oyuncular alınmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BySerkan™

    ORTA SAHA :


     colman+vlemincx  nasıl olur ?


     colman+vlemincx  nasıl olur ?


     colman+vlemincx  nasıl olur ?




    Yenilen gol 89

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanogo


    quote:

    Orijinalden alıntı: BySerkan™

    ORTA SAHA :


     colman+vlemincx  nasıl olur ?


     colman+vlemincx  nasıl olur ?


     colman+vlemincx  nasıl olur ?




    Yenilen gol 89

    Arkaya defansif yönü ağır basan bir ön libero.

    önerin kim?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanogo


    quote:

    Orijinalden alıntı: BySerkan™

    ORTA SAHA :


     colman+vlemincx  nasıl olur ?


     colman+vlemincx  nasıl olur ?


     colman+vlemincx  nasıl olur ?




    Yenilen gol 89



    bu 3lünün açıgını kalede casillas savunmada ramos silva hummels bunların arkasındada schweinsteiger anca kapatır :)

    Bizim bir stoper iki orta sahaya ihtiyacımız var.veli neciple olmayacak bu iş çok belli.muhammeddende birşey olmayacak gibi.avrupada eğitim alsa çok farklı bir oyuncu olabilirdi..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: €rché.19o3

    holmen bizim ilacımız değil

    ileri hücuma türkiyenin en yırtıcı yerli oyuncusu Adem Büyük, Mustafayla cift forvet

    Colman dusunulebilinir ama oğuzhanla aynı tip sadece yaratıcı mücadeleden uzak

    Genclerbirliginin stoperi bugun fenere gol atan alınabilir Ersandan 3gomlek ustun bi kere adam 404 gibi rakibe ayrica golcü stoper

    Holosko yerine Sivastaki değişik isimli Atıf Şeyşu diyeyim ben :) müthiş adam

    orta saha mücadeleci Zokora gibi bişey lazım Fernandes ve Oğuzhanın arkasına

    Niang,Dentinho,Holosko,McGregor(Tolga),Escude,Ersan,Veli gitmeli Olcay bana 10 gol atsada teknik olarak hiç güven vermiyor Ahmet Cebe kadar olamadı alternatif olur anca

    Almeida gitmek istiyorsa gider ama kalırsa Mustafa,Almeida ve Adem buyuk forma icin muthis olur bana gore Adem değisilmez olur(!)

    son olarak takımda ekstra olarak bisey istemwm su kadro sakatlik olmadi surece Avrupa liginde gruptan çıkar ligde ilk 3ten kopmaz




    şu listede saydığın adamlar 1,2 maç iyi oynar onun dışında pek bir numaraları yoktur malesef. zaten olsaydı tr liginde oynamazlardı emin ol. kendi ligimizden futbolcu çöplüğü yaratmaya gerek yok, sağlam bir scout ekibiyle bu işin içine girip oyuncu almak lazım. colmanın falan ne işi var beşiktaşta allah aşkına, saçmalamayın azcık.




  • sağ bek için şener bayraklı diyorum bursada oynayan.

    holmen ne işimize yarayacak onun gibi 10 tane adam bulunur.

    doka alınabilir, çok sağlam bir oyuncu, bileklerine çok hakim ve teknik, sergende hatta doka için aynı şeyleri söylemişti ve kumaşı var bu oyuncunun büyük klüpler alırsa zarar etmez tarzında şeyler söylemişti dokayla alakalı.
  • Kale: sözleşmesi biten Sinan Bolat ya da Tolga Zengin'den başka seçenek yok gibi. Cenk ile rotasyonu tamamlarlar.
    Sağ bek: Şener Özbayraklı-Alpaslan Öztürk ikilisinden biri. Yabancı olacaksa Southampton sağ beki Nathaniel Clyne'ı beğeniyorum.
    Sol bek: Gençlerbirliği'nden Tosic, ligimizin en iyi sol beki. Bu sezon 8 asisti var. Makul bir fiyata alınacaksa iyi bir tercih. Ayrıca Frakfurt'ta oynayan Bastian Oczipka'da kaliteli bir hücumcu bek. Bu sezon 10 asisti var.
    Ön libero: Necip, takımın mücadele gücünü yükseltse de biraz pasif kalıyor. Daha tecrübeli ve defansif yönü kuvvetli bir oyuncu gerek. Küme düşecek QPR'da oynayan Stephane Mbia makul bir bonservis karşılığında alınabilir.
    Sol kanat: Blackpool'da Tom Ince'in sözleşmesi bitiyor. İstatistik olarak sezonun en iyilerinden ancak Championship ve EPL arasında ciddi farklar var. En yakın örnek Taarabt. Fizik olarak ligimiz standartlarında zayıf bir oyuncu, eksikliğini hissettirmezse seviye atlatır.
    Legia'da oynayan Jakub Kosecki'de bileklerine hakim, yetenekli, süratli ve genç bir oyuncu. Kelepir fiyata alınabilir, bu transferden kar yapılabilir.

    Hilbert, McGregor, Escude, Holosko vs. yabancılar gönderilmeli. Yerli oyuncularında büyük çoğunluğu alternatifleri bulunduğu taktirde gönderilmeli. Almeida, sakatlık ve saha dışı sorunları çözüldüğü taktirde kesinlikle kalmalı, Beşiktaş'ın sistemi için çok önemli. Fernandes'in sözleşmesi gelecek sezon bitiyor, yenilemeyeceğini de düşünürsek iyi bir fiyata satılmalı ve yerine oyun kurucu kimliği ön plana çıkan biri alınmalı. Steven Davis aslında uygun fiyata alınabilecek bir oyuncu ancak çok düz. Skora pek etki edemediğinden taraftarca sevileceğini sanmıyorum ama takım oyununa katkısı olur. Eğer Fernandes'ten gelecek para yerini doldurabilmek için harcanacaksa, Leroy Fer cuk oturur. Bursaspor'u mahveden oyuncu, tanımayanlar için

    Para dikkatli harcanırsa FEDA politikasından daha başarılı olur. Dentinho, Niang, Holmen gibi oyuncular Beşiktaş gibi bir takım için hedef konulamaz. İşiniz zor...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

    arkadas nedir bu sizdeki ezik anadolu topcusu takintisi ? takim kalitesiz oyuncularla dolup tasmis hala daha colman,vlemincx engin falan diyosunuz.yahu su takima yabanci istiyosaniz bi zahmet guinti ayarinda olsun nouma ayarinda olsun.siz gercekten kendi takiminiza yakistiriyomusunuz yarim sezon parlamis anadolu topcularini ? acin biraz tottenham'in bu sene kurdugu genc kadrosunu arastirin.adamlar lloris,sigurdsson,holtby,dembele,verthongen gibi birbirinden yetenekli gencleri topladi bugun yenemedigi takim yok.ben demiyorum ki gidin senelik 4-5 milyon'a drogba'yi alin diye.bakiyosun bugun takimin yildizi oguzhan 450.000 euro'ya alinmis.fernandes 2 milyon euro'ya alinmis.azicik vizyonunuz genis olsun yahu yarin bigun colman'la 4 senelik anlasma imzaladiktan sonra nolucak ? bugunkunden daha mi iyi bi performans sergileyecek ? bizi sampiyonluklardan sampiyonluga mi tasiyacak ? bu mudur yani koskoca besiktas'in ihtiyaci olan oyuncu ? yazik cook yazik

    Hepsine katılıyorum.

    Cumartesi günü, Manisa'da saç baş yoldurdu bu takım bize. Hayatında ilk defa ikişer dakikalık arayla tempolu bağıran taraftara "beş beş beş" diye çektirdi bu takım.

    Transfer konusunda ise,Beşiktaş'ın şu saatten sonra altyapıya yönelmesini, sözleşmesi biten 2.sınıf yabancılardan uzak durmasını ve iş yapacak Türk futbolcu alması bekliyorum.

    Bu takımın , Markus Münch ve Miroslav Karhan sonrasında ne sol beki ne de sağ beki olmuştur ki bu süreç yaklaşık 10-11 yıllık bir süreye eşit. Bu iş maalesef Hilbert,Uğur,Gökhan,Escude ile olmaz. Doğru kapıya.Veli ile hiç olmaz. Tanju ve Burak Kaplan ikilisi, kendilerine Süper Lig'e çıkan birer takım bulup giderler.
    Mcgregor'u , maçka yokuşundan çıkartıp, Kulüp binasına sokmazdım ben.. Cenk ise erken gaza gelip kendini söndürdü ve taraftar ile arası açıldı. Düzeltilebilir,şans tanınması taraftarıyım.Toraman'a yüklenen çok insan var ancak sadakati ve özverisi benim için çoğu olgudan önce geliyor. Yavaş yavaş emekliliği de geliyor. Her daim fayda sağlayacaktır. İsmail ise benim için maalesef balon bir futbolcudur. Kendisinden çok büyük beklentilerim yok.

    Sivok bu defansta her zaman iş yapar. Kalması ve yanına sağlam bir adamla uyum için oynaması gerektiğini düşünüyorum. Holosko-Almeida ikilisinin düşünmeden satılmasını, dentinho ve niang ikilisi zaten dönecek. Necip-Oğuzhan-Olcay için ise bu takımda uzun yıllar hizmet edicek gençler olduğunu düşünüyorum. Mustafa Pektemek ise güvendiğim,izlemek istediğim bir isim.

    Mehmet Akgün-Akyüz isimlerine bakalım? ucuz etin yahnisi demek yeterli sanırım. Berat Çetinkaya Adanademirspor'a 45 günde kiralandı. Şu takımda Escude'nin yerine oynayamaz mıydı? çatır çatır oynardı.Sivok ile oynayamaz mıydı? oynardı. Ama bilirdik ki, gençlerle,taze kanla, amatör ruhla mücadele ediyoruz..

    Ayrıca, 300.000 Avro için yollanan Egemen'in durumu ortada..

    Gelelim Ferdi efendiye, C.tesi günü kendisine tezaruhat yapan taraftara anca oturduğu yerden 2 saniye alkış yaptı. Hırsı gitmiş,istek yok, ne işim var mantığında. Bu adamı küstürenler kimler? bu adam geziyor tozuyor akşamlarda olduğu için mi bu halde? Samet Aybaba, çıkıp futbolcular beni dinlemiyor diye açıklama yapıyorsa zaten yolun sonundayız demektir. Ferdi'nin sorununun Aybaba olduğunu ve lider vasfındaki bir futbolcuyu yönetemediğini düşünüyorum.

    Geri kalan gençleri ise maalsef doğru düzgün izleyemedik. Cumartesi günü, Muhammet acaba Veli'nin oynadığı topu oynayamaz mıydı? Gökhan yerine Emre Özkan çok mu sırıtırdı? Hasan ve Erkan ne yapar? ne haldeler?

    Samet efendi, son dört maçtan maksimum puanları alarak, ligi 3.sırada bitirmeye bakmalı. Ardından da ekibiyle birlikte gitmelidir. Yönetim de yeniden organize olup, bu işi bilen insanlara devretmeli ve doğru transferlere yönelmeli. Yoksa 26.hafta sonrası kabuslarımız daha uzun yıllar devam eder gibi..

    Saygılar.




  • Ben her zaman iki tarz oyuncudan kacinilmasi gerektigi dusunurum.

    1. Kendi kulubuyle sorun yasamissa kesin yine yasayacaktir. Bakiniz: Engin Baytar, Stoch, Colman vs

    2. Kronik sakatligi olan oyuncular. Mesela Sezer veya Ozer gibi. (Mac basi anlasilirsa ayri tabi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 4-2-3-1 e uyar.. 3-5-2 de olabilir hem çok da severim kendisini..
  • 4-1-3-2 ?

    ÖL olarak defansif yönü ağır basan futbolcu olabilir mi?

    Önerin var mı?
  • Beşiktaş'ın en iyi şekilde eldeki oyuncular ve gerekli transfere göre oynayacağı sistem ve diziliş;

    -----------Transfer--------------

    Transfer-Sivok-Transfer-Transfer (İsmail)

    Hilbert-Oğuzhan-Transfer-Ferdi-Olcay

    ------------Almedia------------


    Hilbert sağ kanat oynar hem mücadeleci yönüyle orta sahada defansif anlamda katkı sağlar. Orta sahada nerde nasıl durmasını bilen çok iyi bir göbek adamı lazım. Necip-Veli bu bölgede direkt oynayamaz ancak Oğuzhan yada Ferdi yokken oynar bu da Necip olur.
  • Allah'ım yorumlara bak. Vlemincx'miş, Adem'miş. Çok yaşayın hepiniz emi!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.