Şimdi Ara

çok emek veriyorum arkadaşlar.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
12
Favori
34.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bölge bölge favori egzersizlerimi anlattığım yazının ilk bölümü.

    http://bigboihouseofpain.blogcu.com/kivanc-in-favori-egzersizleri-bolum-1/13022054
  • hocam 174 cm boy 69 kilo var kollar 34 omuz 114 göğüs 99 bel 86, yağlanma var onları götürmek için l carnetine tavsiiye eder misin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

    hocam 174 cm boy 69 kilo var kollar 34 omuz 114 göğüs 99 bel 86, yağlanma var onları götürmek için l carnetine tavsiiye eder misin

    etmem.
    hani halı saha maçlarına gıcır gıcır orjinal forma ve tertemiz kramponlarla gelen ama sahadaki herkesten daha patates oynayan, sırf gösteriş yapan tipler vardır.
    işte şu supplementlara güvenerek kas yapmaya çalışanları da onlara benzetiyorum. sanki sadece erkek gibi çalışarak ve beslenerek birşeyleri başarmışlar da üzerine koyabilmek için destek almaya başlamış gibiler. sen önce aylarca kan,ter,gözyaşı dök ve %100 emek ver. baktın ki doğal yollarla olmuyor o zaman bu para tuzaklarına yönel. hemen sihirli değnek arayışlarına girme.
  • hocam Overhead plate raise hareketinde ağırlığı kollarımız yere paralel olana kadar mı indiriyoruz yoksa aşağıya doğru mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feelulive

    hocam Overhead plate raise hareketinde ağırlığı kollarımız yere paralel olana kadar mı indiriyoruz yoksa aşağıya doğru mu

    ben tam indirip tam kaldırdım ama senin dediğin gibi yapılırsa daha zor ve iyi olur bence.
    hareketin göz hizasına kadar kaldırdığın kısmı ön omuz, ordan sonrası trapez olduğu için senin dediğin gibi yapılırsa trapezi izole edebiliriz.
  • konuda yazı yazmıştınız cevabınızı verdim fakat hala aydınlanamadım. tekrar bakarmısınız oyunda değilsiniz sanıyordum pm de attım cevap vermediniz.

    http://forum.donanimhaber.com/m_66722109/tm.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Görkem !

    konuda yazı yazmıştınız cevabınızı verdim fakat hala aydınlanamadım. tekrar bakarmısınız oyunda değilsiniz sanıyordum pm de attım cevap vermediniz.

    http://forum.donanimhaber.com/m_66722109/tm.htm

    sana aşağıdaki koca paragrafı yazdım, daha ne yazıcam? oturup sana personal trainer'lık yapabilecek zamanım yok. kendi blogumu bile zar zor yazıyorum.


    ağırlık çalışmaya vücut yağını azaltmak için başlayan birinin her bölgeyi ayrı ayrı çalıştığı bodypart split'e ihtiyacı yok.

    total body circuit şeklinde çalışması gerekiyor. yani 4-5 temel egzersiz alacak, bütün egzersizleri aralarında hiç dinlenmeden ard arda yapacak ve bu bir set olacak. mesela barbell squat, dumbbell row, bench press, pull-up gibi..

    veya antogonistic yani karşılıklı olan kasları süperset şeklinde çalışacak ve set aralarında 1 dakikadan fazla dinlenmeyecek. göğüs-sırt, ön bacak-arka bacak, biceps-triceps gibi.

    sadece ağırlık çalışması da yetmez. cardio da yapması gerekiyor. ip atlama veya merdiven sprint en iyi iki cardio egzersizi. veya koşu bandında HIIT yapabilir. yani high intensity interval training. youtube'da craig ballantyne'in konuyla ilgili detaylı videoları var. ( kanalın ismi cbathletics )

    son ve en önemlisi ise beslenmesini yoluna koyacak. abur cubura maksimum haftada bire indirecek. kompleks karbonhidrat tüketimini akşam 6'dan önce bitirecek. akşam 8'den ertesi sabah kadar hiçbirşey yemeyecek. bol su içecek.

    bunlar kolay işler değil, çok çalışmak lazım. ÇOK.




  • sana koca paragraf yazdım daha ne yazıcam demişsin biraz konuşmasını öğren önce. rica ederek seninle bakarmısınız diye konuşuyorum yaptığın afra tafraya bak oturup trainerlık yapacak zamanım yok diosun, yapıcı konuşabilirsin insana karşı. kendi konumda programını yaz dedin uzun uzun herşeyiyle yazdım sadece eleştiri yaptın eleştiri ve küçümsemek dışında yaptığın birşey yok. hocayıda karalıyorsan diyeceksin şundan şundan dolayı diye. blogunun reklamından başka birşey yaptığını sanmıyorum. yinede hakkın kalmasın teşekkür ederim.
  • Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ki. Ayrıca çok aydınlatıcı bir cevap yazmış...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 12 Ekim 2012; 17:26:35 >
  • senin gibilerden niye hazzetmem biliyor musun?
    çünkü asla okumazsınız, dinlemezsiniz. hep istersiniz ki armut pişsin ağzınıza düşsün. biri gelsin, size sihirli bir program versin, şunu kaldır bunu indir desin. şunu ye bunu yeme desin.

    o küçümsediğin paragraf var ya? orda yazılanları anlayabilecek kapasiten olsa o birkaç cümlede altın değerinde bilgi olduğunun farkına varırsın. önce senden tecrübeliye saygı göstericeksin. üç haftalık adama paragraf paragraf yorum yazmışım, gelmiş bir de bana ahkam kesiyor.

    benim reklama falan ihtiyacım yok. ben can sıkıntısından yazıyorum, sen oraya girip tıklayınca para mı kazanıyorum? son bir aydır burdaki insanlar benim yazdıklarımda faydalı birşeyler buldularsa ne mutlu bana.
    girip okuyayım birşeyler öğreneyim diyeceğine sağdan soldan ordan burdan mesaj atıp yorum yazıyosun.

    hani demişsin ya spora başlayalı üç hafta oldu diye. heh işte, üç hafta daha yaparsın anca.
    sonra da her sene 1 ay bench press yapıp geri kalan 11 ay spora zaman bulamayan çakma Ronnie Coleman'lardan olur çıkarsın.

    hadi anam hadi, git salona da ter dök biraz. forumlarda değil demirlerin altında ara cevapları. hadiiiii




  • nerdesin hocam,blog ta uçmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feelulive

    nerdesin hocam,blog ta uçmuş

    Aynen bloga noldu ?
  • blog girmiyor kötü haber gerçekten üzüldüm
  • Blog'a ne oldu ya daha okuyacağım bir sürü makale vardı
  • hoca alındı gitti,geri gelir umarım
  • artık sadece kendi antrenmanlarımı yazıcam.
    bir nevi training log gibi kullanıcam siteyi.
  • adam haklı, bizim türk milletinin huyu bir işe başlar başlamaz hemen pro olacanı zanneder hemen gelişme bekler, bunun içinde sanıyorumki büyük ihtimal pm yağmuruna tuttular saçma sapan sorularla, neticesinde sinirlendi doğal olarak
  • benim naçizane tavsiyelerime ihtiyacı olan olursa burdan sorabilir.
    bilgim dahilinde yanıtlarım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.