Şimdi Ara

CNBC: Türkiye 2 hafta içinde S-400'den Vazgeçmezse Yaptırımları Yiyecek! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
5
Favori
109.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Bana mı diyorsun? dinle bunu bir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ferrari

    Doğu Akdeniz için S400 alınmalı diyen arkadaşlar umarım CAATSA yaptırımları uygulandığı zaman Türkiye'nin Doğu Akdeniz'den çıkarmış olduğu Petrolü ve Doğal Gazı hiçbir ülkeye satamayacağını biliyordur. Amerika'nın CAATSA yaptırımlarını uygulamış olduğu bir ülke ile kimse ticaret yapmak istemez. Sadece Amerika istedi diye İran'dan petrol almayı durduran bir ülke olduğumuzu ne çabuk unuttunuz? Bu ülke mi Amerika'ya karşı dik duracak?
    Avrupa ligi mi, Arap ligi mi? Tercih bizim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miroglu6

    Faydalı bir video. Tavsiye ederim. Doğu akdenizde neler oluyor bir izleyin...

    https://www.youtube.com/watch?v=xMg3Oa7ccj0
    Tek solukta izledim teşekkürler, umarım uyumayız ve bizde bu rezerv’lerden pay alırız, ama bizi senelerdir böyle uyutuyorlar yok başörtsü yok türk kürt pkk mevzusu yok seçimler yok fetö umarım bu sefer uyutamazlar ve ülkemiz, milletimiz için hayırlısı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun açıkça doğu akdenizde. Ben şunu anlamıyorum: s-400 ü KKTC'ye aldırsak ya da alıp hibe etsek kim ne diyebilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 25 Mayıs 2019; 20:29:2 >
  • Saddam Hüseyin de hava savunma füzelerine güveniyordu Rusya'da almış oldukları, ABD için birkaç hafta oyalama görevi gördü, başka yok
  • iPhone için ülkenizin menfaatlerini hiçe sayıyorsunuz diyenler. Bizim 10 bin liralık iphone derdimiz yokki, yani biz normal halkın yok, sizin zihniyetiniz alabiliyor onları. Böyle bir durumda 10 binlik telefonlardan, beyaz müteahhit kasa BMW, Mercedes'lerinizden olacak olanlar sizlersiniz. Bizde zaten yok onlar. Problem yok yani. Azdan az, çoktan çok gider.

    Madem bu kadar ülke menfaatini düşünüyordunuz;

    O zaman niye bizi temel gıdaya varana kadar dışarıya bagımlı ettiniz? NATO ile kılıçları çektik diyelim, agır ambargolar uygulanmaya başlandı. Temel gıdada bile dışa bagımlı olarak ne yapacagız? "Paramız var alıyoruz" diyorsunuz ya, he işte ambargo olursa para ile de alamayacaksınız

    Niye 31 milyar euro parayı Suriyelilere harcadık, ülkenin resmen demografik yapısı degişti birden. Bu 31 milyar euro dile kolay kasamızda olsa şu an bu para ile neler yapılırdı? Dünyada görülmemiş birşey milyonlarca mülteciyi sorgusuz sualsiz içeri almak. Reis-i Cumhur en son Suriye'lilere yedirip içirmeye devam edecegiz diyordu sanırım. Ne düşünüyorsunuz bu konuda

    Bu soruların cevabını verebilecek bir delikanlı var mı bakalım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmfalper

    Sorun açıkça doğu akdenizde. Ben şunu anlamıyorum: s-400 ü KKTC'ye aldırsak ya da alıp hibe etsek kim ne diyebilir?
    Biz Rumların adaya s300 koymasını nasıl engellediysek aynı şekilde bizim de adaya s400 koymamız engellenir.

    Yahu adamlar S400 lerden çekinmiyor ki. Sıcak bir çatışmada ömrü en fazla yarım saat olur bunların. Adamlar onlarca tomahawkı önden yollayıp otoparka çevirirler s400 leri.

    Abd nin s400 çekincesi bambaşka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parsbey P kullanıcısına yanıt
    ABD nin S400 çekincesi nedir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhalif13

    Hiç bir parti yada devlet ile ne kendimin nede yakın akrabaların hiç alakası yok. Hiç bir parti umurumda değil. Ben gerçek atatürkçü gerçek samimi müslümanım. O yüzden kimse umrumda değil. Ben doğru söyleyen milli yerli peşindeyim.

    Seçimleri de kim kazandı kim kaybetti fark etmiyor. Demokrasi yalanına da karnım tok. Demokrasi olsa ne rte ne kılıçtaroğlu bunca sene koltuğu korumazdı.

    Demokrasi bizim gibi ülkeleri uyutmak içşn masal. Madem demokrasi var bu parti liderleri nasıl yıllarca koltuklarında.

    Milyar doları olan yıldırım mı? İkiyüz küsür binlik saat takan dev müteahhit imamoğlu mu beni asgari ücretli çalışanın halinden anlayacak.

    Bu ülkede dolar milyoneri olan adamlar milletvekili bakan siyasetçi olduğu sürece biz düşük ücretli insanlar daha çok çeker.
    Bunun nedenini özellikle son aylardaki mesajlarımda yazıyorum ve CHp-İyi parti demokrasiye geçecek seçim kanunu değişikliğine gitmezse internetten örgütlenme ve parti kurma çağrısı yapıyorum

    CHP-İyi parti AKP-MHPnin yaptığını yapıyor daha kolay biçimde AKP 1.parti konumda olma gücünü diğer partilere CHP güçlü konumunu iyi partiye dayatıyor. iyi partide MHPnin kendisine yapılanı kendi taraftarlarına yapıyor bütün yöneticileri il-ilçe başkanı belediye ve mv adaylarını m.Akşener belirliyor.Binlerce kanun değiştirdiler ama seçim kanunu K.Evren'den kalma çünkü işlerine öyle geliyor ve maalesef seçim kanunları hep askeri darbeyle değişebiliyor 1961 de değişti birde 1980de demekki siyasiler askerlerden daha bencil

    Kenan Evren sistemi sadece 1991de bir dönem biraz değişti tercihli sistem getirildi Erdoğan 1.sırada olduğu halde kazanamadı 2.sıradaki aday kazandı CHP 2015te önseçim yaptım diye demokrasi nutukları attı oysa sadece %20 civarı kimse önseçimle seçildi. Yani %80i yine Kılıçtaroğlu seçti şimdi hala 80de gelen sistem kullanılıyor

    Bu sistem değişmeli internetten örgütlenilmeli ,parti liderleriyle görüşülmeli gerekirse internet üzerinden parti kurulup basın açıklaması yapılmalı.Çünkü parti liderleri bu gücü vermek istemiyorlar ve siyaset zenginleşme aracı olarak kullanılıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 26 Mayıs 2019; 0:22:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Koltuk iktidar uğruna ülkeyi birbirine düşman eden , kutuplastiran RTE oy veren halk düşünsün bundan sonrasını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 10 gün var , son gece yaparız.
  • paylaşımcı P kullanıcısına yanıt
    söküp tersine muhendislik uygulanmasi asil dert Bundan cekiniyorlar cunku kopyalarsan 4 olur 400.

    4 tane s400 aldin diye işgal edilemez olmuyorsun isterse yine fuzeleri kafanda patlatir yani.

    Disari bu kadar bagimli bir ülkede sadece iphone meselesi diye demogoji yapanlari dikkate almamak lazim. 1 hafta ambargo yeseler kendileri sarayi basar adami diri diri yerler acliktan.

    Ayrica kac senedir iktidarta bu adam var dis politikada firildak gibi dönen kardeşi Esadi amerikaya satan bir adam.Icerde ne varsa satip mirasyedi gibi yasayan yine bu. onlemini alsaydi ben niye magdur oluyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 26 Mayıs 2019; 10:56:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdoğan bir bahane uydurup S-400 alımı yine Amerika yaptırımlarından sonra son anda durdurulacak. Açıklama yaparkende saçma bir bahane söyleyecek ve Amerika için değil şu şu şu yüzden alımı durdurduk falan dicek.

    Eğer ki bu yazdığım olmazsa ve S400'ler her şeye rağmen alınırsa geçmiş olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Tersine mühendislik o kadar da basit değil. Yıllardır f16 uçuruyorsun, üretiyorsun
    Hadi bir tane sıfırdan üret. Bu iş glock, walter, hk dan dizayn aşırıp yerli ve milli tabanca üretmeye benzemez, know how gerektirir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD'nin S400'den çekincesi askeri olarak teknik kütüphanesinin F-35 ile ilgili sırlarını Rus tarafına aktarma durumu ile karşı karşıya kalabilir demeleri.

    Siyasi olarak NATO üyesi bir ülkenin Rusya'dan UMHSS temin etmesi. Benden alacaksın diyor. Yoksa sana teknoloji falan yok yani yaptırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İl teber -- 26 Mayıs 2019; 15:19:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

    Etliye sutleye karışmayacaktık

    Suriyede pkk devleti kurulsun ne uğraşacağız
    Doğu akdenizde gazlara çökulsun ne işimiz var
    Dibimizde savaşlar çıksın ne işimiz var
    Içimizde hainler dolaşsın ne işimiz var

    Yahu bırakalım isteyen istediğini yapsın. Ne işimiz var.

    S400 u niye alıyoruz
    Suriyeye niye giriyoruz
    Doğu akdenizle niye uğraşıyoruz

    Biz deliyiz deli deli. Kafa yok bizde. Etliye sütlüye ne karışıyorsun. Ah ah panpa işte anlamıyorlar. Ama ben seni çok güzel anlıyorum .


    Konuyu açan kardeş. Bak panpam bunları diyor. Sen de daha ne diyorsun. Dolar uçuyor ekonomi batıyor. Ne gerek var. Dolar yükselmesin 3 kuruş az kazanmayalım varsın s400 olmasın, varsın dibimizde devletler yıkılsın, varsın doğu akdeniz gazını elin gavuru yesin. Ama benim cebim yanmasın, kursagimdan lokmalar eksilmesin. Arabam şekil olsun havam 90 bassın.

    Bak benim panpam bunları diyor.

    Panpa be. Ben şunları yazarken bile yazan parmaklarıma küfrettim de sen bunları nasıl düşünüyorsun? Hani empati yapıp sen olayım dedim ama 1 dk daha devam edersem kendime küfredecem o kadar ifrit oldum sen bunları kendine nasıl yediriyon ?

    Bence accuk düşün. Accuk ülkeni ve dünyayı anla. Neler donuyor biz ne yapmalıyız iyi anla. Bölge ne halde, kimler neler hedefliyor bir bak. Accuk diyorum bak accuk. Çok değil.

    Alıntıları Göster
    Allah akıl fikir versin. Kurtlar vadisi etkisi devan ediyor demekki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.