Şimdi Ara

Clubhouse ' Ak Troll Toplantısı İnternete Düştü :) Madem Sileceksiniz Neden Yayınladınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
11.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben bu arkadaşlar için konuşuyorum, yoksa kimlerin trol ordusu kurdukları sadece birkaç sosyal mecra gezmek ile anlaşılıyor. Siyasi içerikli bir twitter yaşantım yok ama gündem takip ediyorum benim gördüğüm her akpli hesaba çirkin yorumlar yapılıp trol yaftası kurulup itibarsızlaştırılmaya çalışılması. Konuşmadaki kadınların hesaplarına bakarsan konuşmadan sonra aldıkları taciz içeriklerini görebilirsin. Dün o konuşmadaki arkadaşlar kanlı canlı reel insanlardır, nihayetinde ilk 2 dksını kesip onun üzerinden durum tespiti yapmak ve bunu yaymak bana, tekrar ediyorum acizlik geliyor. Konuşmanın devamında sahura kadar partilerin video atışmaları ve muhalefetin tepkileri konuşuldu, bir sürü muhalif konuşmaya katıldı görüş bildirdi, münazara yapıldı. Hemen hemen her gün herkese açık bir şekilde yapılıyor, dinleyip kendinde karar verebilirsin.

  • X Ray SF kullanıcısına yanıt

    Bunun suçlusu muhalifler değil işte. Bunun suçlusu hükümet.

    Sen gider ayan beyan şekilde troll ordusu kurarsan, bütün dünyaya ifşa olursan, millet de o zaman der ki bunların hepsi demek ki böyle paralı troller der.


    O yüzden kızacaksan git o troll orduları kuranlara kız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roumiruez kullanıcısına yanıt

    Dostum ben kullandığım uygulamalara bakıyorum bana durum farklı gözüküyor, twitterı merkeze alıp konuşacağım bir yere varmayacak, komplo teorisyeni diyecekler, o yüzden bireysel olarak yaşantıma devam ediyorum ama bu tür aslı astarı olmayan konu haberleri görünce doğruları yazma ihtiyacı hissediyor insan çünkü yalan haberle tahrik olanlar görüyorum, herkese trol deneceğine biraz vakit ayırıp iletişim kurulsa her iki cephe içinde hoş olacak galiba.

  • X Ray SF kullanıcısına yanıt

    Ulen forumda yıllardır mesaj atılmayan bir hesapla bir anda mesaj atmaya başlıyorsun. Resmen trollsün. Nerden alıyorsunuz bu hesapları? 


    Profili kapatmış uyanık.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 8 Mayıs 2021; 23:36:41 >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

    Konu farketmez onlar için. Dünyaya göktaşı düşse "abi cehapenin başında lider vasfı olan birisi olsa buna izin verir mi yaa" derler.

  • @Surpentor cevap veya alıntılama yapılamıyor hesaba burdan cevap vereyim, profilime girdiğine emin misin ? Sorun tam olarak bu arkadaşlar, adam amazon ve sıcak fırsatlarda vakit geçiren yakın zamanda bir çok yorumu bulunan arada konu açan bana bile iftira atıp trol yaftası vurup gidiyor, engellediysen daha da komik, twitter, instagram verebilirim ama senin o kafa yapın değişir mi bilmiyorum. Beni haklı çıkardığın için ayrıca teşekkür ederim  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X Ray SF -- 8 Mayıs 2021; 18:11:59 >
  • Bu trollerin tasmalarını tutanlar, düşük kaliteli, yalan içerikli propaganda videolarının arkasında duramadı, bir de AKP'nin son zamanlarda yediği herzeleri herkese hatırlatmış oldu.

    Bunlar da "sahibimiz tükürdüğünü yaladı, biz nasıl kivirsak şimdi" diye panik oldular.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tiplere bak muhahaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devirde muhalif olmak lazım hee :D


    Önüne atılan her şeye körlemesine inan geç hiç sorgulama...


    Milletin işi gücü yok Clubhouse ta biz AKP trolüyüz diye toplanacak ve bu tarz konuşacak. Aynen aynen ne güzel kafaa yaa.


    Birde bunu muhalif gazetelerde AKP'li troller ifşa oldu diye yayarlar temizzz :D


    Geçen muhabbetlerde efsane :D Seviyeli muhalefet oluşuyor biz seviyesizlik yaptık flan. Aynen aynen kesin AKP'li Troller bunlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 8 Mayıs 2021; 18:46:6 >
  • Clubhouse davetiyesi isteyen varsa 20 TL gibi cüzi bir ücretle satabilirim
  • Akpli akpyi eleştirse ne olur ki.Yarım ağızla konuşur sonra da olayı modern dünyanın islamı kuşatmasına bağlayıp evlerine giderler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-701484EF2

    Bu mesaj silindi.

    Hadi bunlar çıkar sağlıyor, o yüzden böyleler. Peki bu forumdakiler falan ne uğruna bu seviyeye düşüyorlar onu anlamıyorum. Bir parti fanatikliği bu yaptıklarına değer mi?

  • Bir şekilde çıkar sağlayan vardır tabi hepsi değil. Bazılarına akp fanatizmi yapma diye para verilmeli, o kadar kötüler.


    Sınırsız banlamayı geç, artık üst yönetimin verdiği cezalar bile iptal ediliyor bunların.

  • Ooooo, Bahceli'nin sehitlikte elleri arkada yuruyen fotograflari ortaya cikinca Imamoglu konusundan kaçan AKP'li diger trolleri savunmaya buraya gelmiş @0zkanK.


    Ne oldu sizin vidyo? "Beklenen etkiyi yapti" di mi?  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam troll

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paralarını alıyorlar ve aktroll oluyorlar , para ile ülkesini çocuklarının torunlarının geleceğini sattıklarını bile akıl edemiyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videonun "izinsiz" yayınlandığını savunarak yayınlayana tavır almışlar resmen. Böyle bir videonun izinsiz yayınlanması gibi bir durum söz konusu olabilir mi?


    Rezilliklerini başka bir rezillikle kapatmaya çalışıyorlar. Nereden baksan elinde kalıyor. Bir de bunu savunmaya çalışanlar var yok efendim "Medyanın adamı olsalar açık odalarda konuşurlar mıymış?" 

  • Eskiden muhalifler iktidar seçmenini küçümserdi, göbeğini kaşıyan adamlar, makarnaya oy verenler vb. Fakat şu an yapılan siyasi hamlelere bakıyorumda iktidar kendi seçmenini küçümsüyor, düşük iq lü bir seçmeni varmış gibi propaganda yapıyor, bu videoda en somut örneği olmuş oldu.
    Bir de gerçekten iktidar defansif siyasete çekildi ve beceremiyor, eskiden atak yapan taraftı, belediye seçimlerinden beri durum değişti, ki tarih belediye seçimlerinin ne kadar kritik bir olay oldugunu da yazacak...
    Kalın sağlıcakla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi determinant1 -- 9 Mayıs 2021; 12:49:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.