Şimdi Ara

Clubhouse ' Ak Troll Toplantısı İnternete Düştü :) Madem Sileceksiniz Neden Yayınladınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
11.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • o aktrollerden burada da çok var ballı maaşlı ve adminler onlara nedense bir şey yapmıyorlar.ama biz azıcık eleştri yapalım en az 3 ay ban yiyoruz!!!!?

  • X Ray SF kullanıcısına yanıt

    tabi canım. Troller yalan dolan yönlendirme haberiler ile ortalıkta terör estirirken, senin bu "iki kulhu bir elham" hesapların ortaya çıkıp ne yapıyorsunuz siz demiyor.

    Ama ipin ucu kendinize dokununca "aman efendim herkesler troll değil" biraz iletişim yapın.

    Sen sustuğun sürece bu böyle devam edecek. Önce kendi içindeki iletişim sorununu halledeceksin.

  • Oğuzhan/ kullanıcısına yanıt
    Bilfiil sosyal medya kullanmasam kimlerin yalan dolan haber ile kitle yönlendirdiğini bilmeyeceğim, konuda yazılanları okursan hangi kitlenin kime nasıl hitap ettiğini rahatlıkla görebilirsin ben gördüğüm bir yanlışı burda ifade ettim benim üzerime yazılanlar ortada, sıradan bir forum kullanıcısı olarak bizzat deneyimledim, bundan sonrası kişinin kendi muhakemesi, kusura bakmasınlar kimseye bir şeyleri ispat etme zorunluluğum yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Profil fotoğraflarının çoğunun da çalıntı olduğunu bilmeyen yoktur sanırım.
    Bu troll orduları tüm sosyal medya platformlarında var. Gündeme bir konu geldiğinde bunlara ne yazacakları hangi hesapların altına yazacakları tek tek gidiyor.
    Şimdi de her konuda mevcut anayasayı suçlayıcı, yetersiz gösteren mesajlar atıyorlar. İlk 3 maddeyi sorsan Google Arama motorunda bulamayacak tipler bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X Ray SF kullanıcısına yanıt

    Evet sürekli, troll gruplarında takılınca kimlerin yalan dolan ile kitle yönlendirdiğini bilmiyorsun. Aklınca ironi yaptın galiba.


    Daha geçen ay sosyal medya hesaplarında güya "chp'liler darwin isimli bir din grubu oluşturmuş, hem israilli hem komunist hemde amerikalılarla türkiyeye oyun kuruyor" lardı.


    -O kadar komik şeylere inanıyorsunuz ki, bir tarafta milyar liralar giderken bir kaç yüz binlik sermayenin etrafında cember oluşturup dönüyorsunuz, insanın akıl mantık sınırları artık kayboluyor.


    Benim gördüğüm denklemde kendi iletişim sorununu çözmeden millete laf atan tek sorun sensin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhan/ -- 9 Mayıs 2021; 16:36:27 >
  • Oğuzhan/ kullanıcısına yanıt
    Birincisi beni tanımıyorsun ilk ithamın trol gruplarında takılmak diyorsun ama ben iktidardan çok muhalif hesap takip ediyorum, neyin nasıl cereyan ettiğini anlamak için, konuda tek yorumumda bana trol damgası vurup engelleyen acizler varken ithamlarını gözden geçirsen iyi edersin..

    Ülkenin yarısını kontrol edemem her cenahın içinde komplo teorisi sıkan troller var ama yine sorun, bunu genelleme yaparak argüman sunman.

    Burda da bir genelleme mevcut, mevzu 128 ise bir önce söylediğim troller benim gözümde bunu savunanlar.

    Genele yayınlanmış bir videonun kaldırılmasını herkes ile beraber eleştiren bir grup insan ve bunun bir kısmını kesip ifşa başlığı altında yalan yayan bir grup insan var. Bir grup insan videonun kaldırılmasını savunur, bir grup insan savunmaz eleştirir, bu özeleştiriler neden birilerini rahatsız eder işte onu anlamıyorum. Birilerinin ipatlanmış tecavüz haberlerinin altına "bu sefer sessiz kalın" dedigi gibi her olayı parti içinde mi çözmek doğru yol.

    Benim gördüğüm denklemde yalan üzerine açılmış bir konu üzerinden sığ genellemeler ile genele tespit kasan bir sorunlu var, biraz daha önyargısız hareket edersen sorununu çözebilirsin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • X Ray SF kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    ama ben iktidardan çok muhalif hesap takip ediyorum

    Zaten herkes senin yaptığını yapıyor. Nerede ne güdüğü belirsiz bir adam, çıksın üç beş laf etsin de bizde laf cambazlığı yapıp manşetlere atalım.


    Alıntı

    metni:
    bu özeleştiriler neden birilerini rahatsız eder işte onu anlamıyorum

    Muhalefet öz eleştiri yapınca manşetlerde görüyoruz, "x partisini içinde kargaşa, birbirlerini yiyorlar vs..."

    Ama aynı haber anlayışını sizi taklit ederek muhalefet yapınca "öz eleştiriler neden rahatsız ediyor anlayamıyorum peh peh"


    Alıntı

    metni:
    Benim gördüğüm denklemde yalan üzerine açılmış bir konu üzerinden sığ genellemeler ile genele tespit kasan bir sorunlu var, biraz daha önyargısız hareket edersen sorununu çözebilirsin.

    Benim burada demek istediğim tek konu, sizin yaptığınız aynısını muhalefet yapınca hemen maaduruz ayaklarına yatmanız. Milleti bu türlü kutuplaştıran leş siyasetiniz yüzünden herkes zarar görüyor. Ama sadece ipin ucu size dokununca cingar çıkıyor.

    Ben ne 128'e ne de tecavüz'e haberlerine değinmedim. Burada bir önyargı var ise senin bunlara değinmenden, kimin tarafında ön yargı ve sığ olduğu belli. Evet bu bir ifşadır. Hiçbir mantıklı gerekçe göstermeden sırf kör savunma amacıyla hareket edildiğinin ifşasıdır. Gerçekten önemli olan çözülmesi gereken olayların nasıl üstünün bu kadar rahatça örtüldüğünün müzakere edilmesinin önüne geçildiğinin ifşasıdır. Hiçbir ileri demokratik sistemde etik olmayan bir harekettir. Sadece tek taraf fayda görür.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhan/ -- 9 Mayıs 2021; 17:37:42 >




  • Oğuzhan/ kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı tavrında ısrarcısın yine aynı şeyleri yazacağım vakit kaybıdır gerek yok. Değindiğim konular profiline biraz göz gezdirmemden dolayıdır, o kısmı atıp gerisini alınabilirsin. Sadece kutuplaştırma kısmına güldüm cevap vereyim, siyaseti takip ediyor gibi gözüküyorsun ülkenin 20 yıllık siyasi haritasına hakimsen eğer, savunduğum partinin hangi kutuplaştırmalara maruz kaldığını, insanların ne tür sıkıntılar çektigini görmüşsündür. En güzel kutuplaşmayı da kendi akranlarımdan gördüm özellikle gezi parkı zamanında o yüzden kasılan mağdur edebiyatlarına karnım tok. Yıllarca ezilen bir toplumun, koyun diye çekiştirilen insanların sesinin çıkmasına bu kadar yabancı kalmayın, mislini gördük bizzat donanım haberde ilk defa siyasi bir yorum yazmamla birlikte tekrar aynı şeyleri deneyimledim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeniler bilmez, DH'deki aktrollerin konuşmaları da böyle ortalığa dökülmüştü geçmişte :) Elimde caps yok ama illa ki olanlar vardır atsınlar.

  • X Ray SF kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Yıllarca ezilen bir toplumun, koyun diye çekiştirilen insanların sesinin çıkmasına bu kadar yabancı kalmayın,

    Hep aynı dalavere. Birileri çıkıp din hakkında ileri geri konuşur ortalığı karıştırır. Sözde gerçek müslümanlar bunun yanlış olduğunu bilir ama ses etmezler. Sonuçta müslümanın iyisi kötüsü olmaz.


    Örneğin:Yıllarca kız çocukları okumaz günahtır diyerek nice insanın hayatı mahvedildi. Koyunları asla sesi çıkmadı. Ama iş başörtüsü ile oy toplamaya gelince aniden yıllarca ezildik üniversitelerde okuyamadık edebiyatına döndü.


    İpin ucu kendine dokununca aman efendim bizi koyun yaptılar çekiştirdiler.


    Protesto eden insanlarla inatlaşıp, bunlar terorist diye bastırmaya kalktınız. Aynı şekilde tepki gördünüz. Daha sonra teroristler bunu fırsat bilip işin içine girdikten sonra propagandaya dönünce hadi tekrar maaduruz edebiyatı. Aman efendim beni ayrıştırdılar.


    Sen kendi içindeki insanları kör kütük savunmayı bırakırsan koyun yerine insan olursun merak etme.


    Alıntı

    metni:
     ilk defa siyasi bir yorum yazmamla birlikte tekrar aynı şeyleri deneyimledim.

    Önemli konuların üstünü kapatıp müzaakere edilmesini önleyen trollere'e siyasi yorum yazarak aynı şeyleri deneyimlemeni dilerdim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhan/ -- 9 Mayıs 2021; 19:12:22 >




  • Oğuzhan/ kullanıcısına yanıt
    Yaşadıklarımı, çıkardığım sonuçları doğru bildiklerimi savunuyorum. İnandığım doğruları da diretmeden karşıya aktarıyorum. Çevrem savunduğum değerleri yaptıkları yanlışlarda nasıl eleştirdigimi bilir. Bu konuda savunmam gerekti ve forumdaki siyasa bir konudaki ilk mesajımdı.

    Yazdıklarının hepsi tek perspektiften, neye nasıl inanmak istediysen onu aktarıyorsun kusura bakma ben böyle düşünüyorum. Yazdığın tespitleri, süreç okumalarını ve deneyimlerimi aktarabilirim ama şu gün anlaşabilecegimi düşünmüyorum. Genelleme yapmaktan çekindiğin zaman anlaşabiliriz.

    Şimdilik konuyu ve konuya yazılan yorumları, insanların birbirine nasıl ithamlarda bulunduğunu tarafsız bir şekilde incele, gününe öyle devam et dostum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu toplantıdaki bir kişiyi akp il merkezininde çay kahve servisi yaparken görmüştüm. Üstünden 6 ay geçtikten sonra parti içinde yüksek bir mevkiye geldiğini öğrenince şok olmuştum. Akp içindeki çürümenin benim gözümde kanıtı oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Bu adamın yaşadığı kavanozun kapağını biri açsın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yayınlanan çizgi filmin kendisi de o konu hakkında yukarıdaki videoda konuşanların davranışı da yıllardır üretilmeyen siyasetin ve buna karşılık yapılmayan muhalefetin tezahürüdür.
    Çamura bulanmış ülke siyasetinde, içerik olarak neyi anlattığı, ne kadar doğru oldugu veya niye böyle şeylerin parçasıyız soruları sorması gereken bir grup insanın tam da bu manasız siyaset anlayışını sonlandıran davranışı "parti marti bilmem bundan sonra " diye yorumlaması tam bir akıl tutulması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mean Streets -- 9 Mayıs 2021; 23:4:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu sohbetin devamını dinledim. Z kuşağı ile ilgili konuşmaya başladılar. Adamın teki geldi dedi ki Freelance çalışmayı gençlerin öğrenmesi lazım. Bak bunu söyleyebilecek zekası var ama ülkede PayPal’ın yasak olduğunu bilecek zekası yok. Birisi de çıkıp demedi ki sen ne konuşuyorsun değişik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanıyorum burdaki çoğunluk para karşılığı bu işi yapıyo umarım bu insanlar fişlenir ve ileride ülke yanarken hala daha yalan yanlış AKP yi savunmaya çalıştıkları için utanırlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mayatyr

    Bu adamın yaşadığı kavanozun kapağını biri açsın

    Ben denedim ama kapağı açtırmak istemiyor. Yapacak bir şey yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Simone Simons

    Sanıyorum burdaki çoğunluk para karşılığı bu işi yapıyo umarım bu insanlar fişlenir ve ileride ülke yanarken hala daha yalan yanlış AKP yi savunmaya çalıştıkları için utanırlar

    Bence bu tip insanlar hangi ideoloji için trollük yapiyorsa yargilanmali resmen toplumun algisiyla oynaniyor ve ülkenin geleceğini etkiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X Ray SF kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    neye nasıl inanmak istediysen onu aktarıyorsun

    Yıllarda koyun yaptınız ezdiniz bizi diyen sensin. Benim inandığım bir olay yok.


    Alıntı

    metni:
    Genelleme yapmaktan çekindiğin zaman anlaşabiliriz.

    Neden genelleme yapmak zorunda kalıyorum? İpin ucu kendine dokunana kadar bütün olaylara susan insanların hiç payı olmadığını düşünmesi komik...

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.