Şimdi Ara

CLIO ve IBIZA Arasında Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1.2 tsi manuel ibiza referance tasarım 41.500 fiyat aldım.

    Clio da 2015 daha 5000km de 1.2 joy buldum 39.500 e ikisi arasında karar veremiyorum. Tip olarak Clio daha cok hosuma gidiyor



  • Hocam clio joy paket en düşük paketi ama bu haliyle bile birçok özelliği var.
    Ikisinide hic kullanmadim ama benim fikrim clio 4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbiza hem 0 km hem turbo motor. Renonun 1.2 tmosferik motorlu bomboş arabasına o para verilmez ibiza dururken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg taktıracaksanız clio, benzinde kullanacaksanız ibiza.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence clio

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmosferik 1.2 tam bir işkencd olur. Az km yapıyorsanız 0 İbiza alın kafanız rahat olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbizanın artısı motor ve en boşta bile 4 cam otomatik oluşu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Android -- 22 Mayıs 2016; 11:21:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbiza 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,
    joy paket clio sporttourer 1.5 dci kullandım 1 yıl kadar aracı sıfır aldım. Blueatooth bağlantısı, yokuş kalkış desteği hız sabitleyici şahane bence.
    Performans eski nesillere göre fena değil ama çokta birşey beklememek gerek 150 den sonra araba yok gibi birşey. Eksiler arka camlar manuel, arkada hoparlör yok müzik için arkada yolculuk edenler isyan ediyor :D birde işçilik kötü tampon vs gibi plastik aksamlar çabuk dağılıyor. Benzinli içinse 1.2 2005 model clio hb kullandım performansı 1.5 dci la aynıydı diyebilirim hatta çok şaşırmıştım 1.2 palio da kullanmış biri olarak vakti zamanında. Seat a gelecek olursak, şu an ki arabam 2016 golf artılarıda var eksileride 1.6 tdi bluemotion 90 hp işçilik süspansiyon vs harika. Nereye varıcam seat ın altyapısıda volkswagen yani bugün trafikte yeni kasa leon la benim golf her kulvarda kapışır bence, yani diyeceğim o ki hocam seat ta gayet kaliteli 1.2 tsi style paketse eğer baktığınız ki şimdi malum siteden inceledim bir modelini bluetooth bağlantısı falan var konsol vs neredeyse golf gayet iyi bence 90 hp miş araç şehir içi kafi ki ben golf le 216 km gördüm çevre yolunda sizi üzmez yani anlayacağınız.
    Bu kadar yazıdan yola çıkarak bende derim ki lpg varsa işin içinde clio yok ben benzinle kullanıcam derseniz birde dediğim ibizaysa bence de ibiza bir adım önde.
    Tercihinizi bekliyoruz ayrıca yorumlarınızla birlikte :)




  • Platform veya alt yapı olarak evet VW Skoda Seat Audi benzer ama İcine oturunca Seat in uvey evlat oldugunu hemen anliyorsun . Cunku kullanilan malzeme veya ic donanim ( ekrani , klima tuşları vs ) emanet gibi duruyor .

    Hani Fransizi begenmezler ama karsisindaki de Clio dan cok onde bir arac degil . Ancak motor bakimindan 1.2 İbiza yi cok guzel yurutuyor ondan suphe duymam .

    İbiza cupra sahibiyim yeni İbiza yi da test ettim daha dogrusu icine oturdum inceledim aracim bakimdayken o ekran falan beni baya soguttu resmen al hadi git der gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hocam seat kullanıcısı olarak sizin yorumunuz değerli olmuş bence. Açıkcası ben hiç seat kullanma fırsatı yakalayamadım. Fakat bu biraz da bence kişinin ne istediğiyle alakalı örneğin ben golf aldım ama 90 lık almak hataydı bence 2+ kişi ve klima açık olunca araba standart araç gibi ivmeleniyor keşke biraz daha para verip daha yüksek beygir tercih etseydim diyorum. Çok hız seven birisi değilim ama insan ani tepkimelerde atak olmasını istiyor arabasının. Malzeme işçilik konusuna gelecek olursa clio da çok iyi sayılmaz tampon tırnakları falan bir süre sonra kendiliğinden kırılıyor clio da plastik malzeme kötü ne yazık ki ben bu yüzden satmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.