Şimdi Ara

Cinsiyetimi Değiştireceğim. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
4
Favori
33.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
184 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ağaç bırakmayanlardan kastın AKPlilerse ben AKPli değilim. İslamcılarsa, müslüman değilim.


    Dinsiz olmama ve Suriyeli politkasına karşı olmama rağmen, sizin gibilere inat AKP'ye oy atacağım, orası ayrı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LutSamed -- 29 Haziran 2020; 16:53:27 >
  • Öncelikle bu bir hastalık değil, hormon tedavisinden bahsedenleri dikkate alma. Malesef toplumumuz halen daha bunun gensel birşey olduğunu kabullenemedi hastasın sanıyorlar ya da ayıp bişey sanıyorlar.
    Teistler buna kader der, bilim ise evrim diyor. Tabi ki; hislerini ve yaşadıklarını tam olarak anlamam imkansız, fakat artık kendini olduğun gibi kabul etme zamanın gelmiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • size ne kadar hak versemde, bu hikayenin sonunda trans bir sex işçisi olmamanız için ne yapmanız gerektiğinide düşünün derim. bu tarz hikayelerde genelde aile cocuğu dışlıyor. çocuk evden kaçıyor. parasızlıktan bedenini satıp, hayatını kaybediyor. sonra ise kaybettiği hayatını geri kazanmak için çok uğraşıyor. Umarım sizi olduğunuz gibi kabul eden iş yerleri ve arkadaslıklar edinebilirsiniz. yolunuz açık olsun. @MrNobody

  • kardeş ... medyada normalleştirmeye çalıştığı gaylik homoluk bunlar bazı kesimin kullandığı topluk projelerinde geçerli olacak piyonlardır.


    yaşadıkların normal değil.


    sen hep itilmişsin çocukluğunda. hep dayılanmışlar, ezmişler seni. bu yüzden gözünde erkek profili maganda veya dayı tarzı tip olmuş. efedi sakin erkekler de vardır. Sen sadece fazla sakin ve duygusalsın. çocukluğunda yaşadıkların seni etkilemiş. muhtemelen üniyi başarı olarak düşündün ama ailen ve çevren yeteri değeri vermedi. bu yüzden kendini iyice soyutladın.


    sana tavsiyem psikoloğa git. bu gaylik olayı vs hep psikolojik baskı veya istismara uğramış çocuklarda oluyor.


    sana tavsiyem hormonal tedavi vs olma. sen erkek adamsın. git bir kız ayarla kendine. sana hak ettiğin değeri verecek bir kız olsun. o zaman herşey normale dönmeye başlayacaktır. yoksa gireceğin yol, düzgün bir yol değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 29 Haziran 2020; 16:17:20 >
  • LutSamed L kullanıcısına yanıt
    Sence bunlar hakkinda bir sey yazmama gerek var mı?Bunlar tabiiki de yanlış.Pozitif ayrımcilik ya da bunun da otesinde bir davranış varsa buna yanlış sözcüğünden baska ne kullanabilirim?Bu kadar.Ama bu neyi kanitlar.Eşcinselliği bu örnekler uzerinden kotulryebileceğini düsünmuyorsun herhalde.Yukarda intihar konusu ile ilgili yazdıgın gibi"bunların hepsi mi kötü muameleden intihar etti" aynı sey tum aileler ya da eşcinseller böyle mi?Ya da yanlış verilen bir mahkeme kararı neyi kanıtlar.Sadece mahkemenin beceriksizliğini.Baska bir sey degil.Eşcinseller uzerinde herhangi bir sey söypeme hakkı vermez.Çünkü alakasi yok.

    Kan verme konusunda ise;

    Bazı ulkelerde escinsel erkekler ömür boyu bazıları ise belirli bir süre içinde ilişkiye girmişse kan veremiyor.Bu konuda 10-15 gunde sonuc veren testler varken neden kısıtlansın?Ayrica direkt aidslilerden kan almanin yasallasması gibi bir ifade yazmişsin.Olayı kıvırayim dedin herhalde.Su gayler suclu görunsün falan.Ki her aidsli gay de degil,anal ilişki bunun esas sebebi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: equallyworthless

    Bu mesaj silindi.

    Bu yorumdaki şahıs ironi yapmış. Bunu yazmaya mecbur bıraktınız ya.

    "Netflix izlersek biz de **** olacağız" korkusu yaşayanlara gönderme yapmış.


    Über zeki arkadaşlar da duyar kasmaktan beyinlerindeki nöronları kullanamayıp olayı anlayamamış ve tepki vermişler.


    Edit:

    Forum "i.b.n.e" lafını sansürlüyormuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 29 Haziran 2020; 17:31:52 >
  • Seçim senin hocam hayatında mutluluklar dilerim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu hayatı bir kez yaşayacaksınız, gerçekten ne yaptığınızı bildiğiniz takdirde mutlu olmak için ne gerekiyorsa yapın elbette.

    Bazı yorumlar gördüm çevre ve iş ile ilgili karşılaşılacak zorluklardan bahsedilmiş; orta ve küçük ölçekli işletmelerde bu çok olası evet, çevre konusunda da gerçekten nasıl bir çevre içerisinde olduğunuza bağlı ancak bunun değerlendirmesini zaten yapmış olduğunuzu ve neyin karşılığında nelerden vazgeçebileceğinizi düşündüğünüzü varsayıyorum.

    Şunu da söylemekte fayda var; Mesleki altyapınızı bilmiyorum ancak büyük ölçekli ve özellikle küresel bir çok firma "diversity" konusuna hassasiyetle yaklaşıyor. Yani mesleki altyapınız yeterliyse iyi bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışmanız çok olası.

  • Nasil istiyorsan öyle yaşa toplumu da s. rim milleti de . Sen bakma bu toplumda baskın karakter rolü yaparken evde ona buna kocacım diyenleri de gördük. Anlamiyorum sapıklığa çirkinliğe varmadıkca abartilmadikca kime ne zararı var bu insanların. Kendi halinde yaşayıp gidiyorlar . Toplumun değerlerine zarar vermeye çalışmadıkca rezalete varmadikca . Bu dünyada aslında farklı görünen insanlara , sakat olsun görünüşü hoş olmasın ezber bozan olsun farklı davranan olsun toplum hoş gözle bakmıyor ya Alay ediyor ya iğrenerek bakıyor. Empati herkes yapamaz ama biraz da karşıdaki insanin yerine koymak onu anlamak gerekiyor . lan ne olacak escinsel olsa biseksuel olsa . Insan olsun insan . Tabi sapikliga varmasin . Siz asil murat ovuc gibi gv . Lari hor gorun laf atin . Ama nedense toplum parasi olan , zengin olanlara kotu gozle bakamiyor . Onlar adam bunlar madam oylemi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tarafı seçmek zorunda kalmak, seçilmemiş tarafın bırakacağı hasar alanın büyüklüğü hesaplandıkça daha da zorlaşıyordur muhakkak. Yazdıklarınızla artık seçim yapacağınız tarafı zaten belirtmişsiniz aslında. Hatta seçimde tercihiniz olmayacak tarafta uzun yıllar zaten geçirmişsiniz şimdiye kadar mecburen. Pencereye genel Türk ailesi açısından bakarsak, karşılaşacağınız tepki göğüslemesi zor bir sınav şeklinde gerçekleşebilir. Umarım bu konu tahmin ettiğimizden daha kolay geçer fakat asıl konu bu değil. Bence daha önemlisi aile bağlarınız önemli ölçüde koptuğunda (umarım bu kopma yaşanmaz), hem maddi olarak kendi geçim şartlarınızı sağlayabilmek, hem de bunu yaparken çalıştığınız yada bulunduğunuz ortamda yeni halinizle ilgili olarak fazladan problemleri çözmekle uğraşmamanız gerekir. En azından bu durumların minimuma indiğinden emin olmadan harekete geçmemenizi yada harekete bu noktadan başlamanızı öneririm. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim ve süreci sandığımızdan daha kolay atlatmanızı umarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diverapo -- 29 Haziran 2020; 18:28:15 >




  • Peki geceleri kız kıyafetleri giyip barlara gittin mi? Bir erkek ile birlikteliğin oldu mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 29 Haziran 2020; 18:31:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lezbiyen biriyle mantık evliliği yapıp bu çerçevede özgürce yaşayabilirsin.

  • En iyi kararı almışsın dostum. Bir kere geldiğin bu dünyada kendini saklayarak gizleyerek yaşayamazsın. Nickin tanıdık geldi, canın sıkıldıkça yalnız hissettikçe yaz buraya destekçi oluruz sana.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutsuz olmanızın asıl sebebinin cinsiyetiniz olduğuna emin misiniz? Bahsi geçen konuların bir kısmı içine kapanık ve sessiz sedasız yaşayan birçok bireyde gözlenebilen şeyler. Kadın olduğunuzda şu anki durumunuzdan nelerin farklı olacağını umarım enine boyuna masaya yatırmışsınızdır. Mevcut hayatınızı gözünüzün önüne getirip şu anki akış içerisinde tamamen kadın kimliğinizle bir serüvene çıkın. Ne derece mutlu olacaksınız; kadın olmak sizin içe kapanık hayatınızı ne derece tersine çevirebilecek? Ayrıca hemcinsinize ilgi duymadığınızı ve cinsiyetinizden memnun olmadığınızı belirtiyorsunuz. Sorun sadece etek gitmek mi, makyaj yapmak mı, regl olmak mı? Bilmiyorum belki biraz sığ bir bakış açısıyla bakıyorum, ama kadın olmanın sizi mutlu edeceğini düşünmüyorum.

    Önünüzde ne zaman sonlanacağını bilmediğiniz bir hayat var, pişmanlık duyabileceğiniz bir adım atmadan önce hali hazırda zamanınız varken iyi düşünün. Hakkınızda hayırlısı olsun.





  • Bence hollandaya yerlesin, ciddiyim. Iki kere amsterdama gittim. Orada rahat olursunuz diye dusunuyorum. Kaldigim otelin sahibi escinsel gibiydi acikcasi ama rahat tavri sosyal durumunun rahat oldugunu gosteriyordu. Bu rahatlik baska yerde zor.

    Bana gore bu kadinlik secimi de sizi memnun etmeyecek. Belki psikolojik olarak siz farkli, aykiri birseyin hosunuza gitme icgudusunse bile olabilirsiniz. Kadin olsaydiniz belki erkeklige merak salacaktiniz. Hatta bu cinsel degisim aradiginiz cevre insanlardan gelmesini istediginiz duygulari bulamamanizda buyuk etkisi olacak. Bence ancak sizin gibi ameliyat olmus birisi ile hayatinizi devam ettirebileceginizi dusunuyorum. Insanin gozune dogasina farkli olan birsey korkutucu gelir cunku. Insan uzak durabilir boyle seylerden. Uzak duracaklari da siz olursunuz. Uzerinize en guzel kadin kiyafeti giysen bile baskasindan bir ovgu, bir iltifat bekleyeceksiniz. Hele yaslilik zamanlarindan bahsetmiyorum bile.

    Secim sizin hayat sizin tabiki. Hollanda tavsiyem turkiye adina degil. 33 ulke gormus biri olarak hollanda disinda biraz garipseme yasarsiniz bunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 29 Haziran 2020; 19:34:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konunun bu kadar tutacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Destek olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Yorumları tek tek okuyorum hepsine sırayla cevap vereceğim. Agresif saldırgan olan yorumlarda dahil.


    Bu arada düşüncelerime inanıp inanmamak sizin elinizde. Ama ben de sadece yaşadığımı biliyorum. Keşke bu konu csb olsaydı ve bende gülüp geçebilseydim.

  • HPV nasıl yayılır adlı çalışma.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.