Şimdi Ara

Chp'ye güvenen var mı? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
8.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HDP ve Davutoğlu hariç herkes ülkeyi daha iyi yönetir. Özellikle dış ilişkilerde CHP ye güveniyorum. 2-3 ülke hariç herkesle atıştığımız ortam düzeldiği an ekonomide düzelecektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 2 Ağustos 2021; 8:31:34 >
  • 01107700 0 kullanıcısına yanıt
    Kime güveniyorsun peki nickini sevdiğim..?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adam94 kullanıcısına yanıt
    akp nin ne kadar tehlikeli olduğunu betimliyor arkadaş. hdp nin gelmesini hdp lilerden başka kimse istemez. Biraz kapasiteniz olsun, farklı bakış açılarınız olsun biraderim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akp gorunce birak chpyi yilana bile guvenirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    betimlemenizi sizin, hdp den tehlikeliymiş akp de ondan betimleme yapmışta vs, hdp yi de hdplilerden başkası istemezmişte tabi tabi chp 1990 lardan beri hdp ve o güdümdeki partilerin destekcisi olmadı mı hdp ile beraber salladık diyenlerden tut gönül bağı olduklarını görmeyi bile beceremiyorsun başkasına kapasiteden bahsediyorsun. Sen önce o bakış açını gözden geçir de chpnin hdp sevdasını gör sonra başkasına laf et, Kendi kapasitesini bilmezken başkalarına kapasite tarif ediyor :)

  • AKP'ye güvendiğimden daha çok. Bırak CHP'yi RTE'nin karşısına çakıl taşı koy, oyum çakıl taşınadır. Boş koltuk RTE ve partisinden daha iyi yönetir ülkeyi. Berat Albayrak örneği ile tescillenmiştir. AK Parti Türkiye'nin zinciri ve prangasıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DramaYoLLaRI D kullanıcısına yanıt

    Alakası bile yok. Öyle olsaydı AKP çözüm süreci boyunca her seçimde oylarını daha da arttırıp üst üste iktidara gelemezdi. Senin bu görüşün tam buradan çürüyor. Şu anki durumda da neredeyse hiç alakası yok. Tamamen AKP bağnazlığı, din ve milliyetçilik sömürüsü, ağırlıklı olarak çıkar-torpil ilişkileri ve ana akım medya ve bazındaki safkan siyasî propagandadan ibaret.

    Ayrıca bu akepeli kardeşlerin Türkçeleri de kıt sanırım. Adam mesajında HDP övücülüğü yapmamış, HDP kadar kötüsü varken bile AKP ondan da kötü demeye çalışmış. Ama Türkçesizlik, yapacak bir şey yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Ağustos 2021; 12:14:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chp'ye, ona buna güvenmene gerek yok. Normal şartlarda bir parti kursan (sadece adı olsa-Tabela Partisi olsan yani), şu şartlarda onun bile oyunun artması lazım!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağzında dişi olanlar, saçını berberde kestirenler gelmiş yine ülke fakir tantanası yapıyor. Kardeşim bu hükümet daha ne yapsın?

  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    o senin görüşün bana görede akp den daha tehlikelisi chp ve hdp dir bu ülke için geçmiştede zarardılar gelecektede zarar olacaklardır. Öyle görünsede öyle değildir demek ya hiç bir şey bilmemektir yada bilsede inkâr etmektir.


    Her türlü ittifak bozuluyor değişiyor ama ne hikmetse chp hdp ittifakı 1990 lardan beri hiç bozulmuyor niye acaba demiyorda, öyle görünsede öyle değil diyor. Sizde adınız gibi biliyorsunuz bu zihniyetin aynı yerden beslenip aynı şeyleri yaşadıklarını ama işte dediğim gibi şimdilik yok diyorsunuz yada kendinizi kandırıyorsunuz neyse siz öyel kendinizi kandırmaya devam edin.


    Benim akp derdim yok akp gelir gider mesele bu ülke yönetimine chp ve hdp zihniyeti bir daha asla gelmesin yeter. Bu sadece seçilmişte değil bürokraside askeriyede ve yargı gibi önemli yerlerde, çünkü bu zihniyet bu ülkeyi mahvetmiştir.





  • Bilge Türk kullanıcısına yanıt

    Doğru kavrayabilseler 20 senedir ampül gibi her rezilliğe imza atmış her başarısızlığa damga vurmuş bir partiyi seçmezdiler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Akp derdin yok çünkü akp lisin. Senin Parti'nin zihniyetide çok sıkıntılı bana göre. Herkes ideolojisine göre bakıyor. Ülke durumu vahim. Ben CHP fanatiği değilim. Saadet partisi de gelse, deva da gelse, gelecek partisi de gelse memnun olacağım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt

    Çünkü ampül partisi artık bize oy vermeyin diye bağıran bir parti koyun olmayan anlıyor…


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    belli chp fanatiği olmadığın yazarken bile chp yi büyükle yazıp akp yi küçük yazıyorsun :) ,


    ben akp olmadan öncede vardım. Dediğim gibi akp benim umrumda değil benim derdim chp hdp zihniyeti iledir. Bu ülkenin başına bunlar gelmediği sürece sorun yok. Saadet partisine şuan itiraz etmeyenler Rahmetli Erbakan zamanında adam bir iftar yemeği verdi diye kıyameti koparttılar. Şarlatan uğur dündar okullarda namaz kılan çocukları yakalama sevdasına düşmüştü.


    Ben chp nin ankarda belediyecilik yaptığı zamanda orada stajerdim. Ne halt döndüşünü biliyorum. Mamakta doğdum büyüdüm mamak belediyesi chp deyken oranın çalışanları kahveden ayrılmazdı. Daha birsürü şey sayabilriim sana ama tabi kafa değişmeyince birşey değişmiyor.


    Chp'ye güvenen var mı?




  • geçmişinde kürtlerden oy alabilmek için neler yaptıkları ortada olan iktidar partisi var. ama hdp ile yakın olarak chp'yi göstermeye çalışıyorlar. ne oldu? kürt oylarını bu seçimde alamayacağınızdan mı korktunuz? ama bu oyunlarınızı yiyen yok artık. ne zaman başınız sıkışsa, "ülkede birliiik ve beraberliiik gereken şu günleeeerr" diye masal anlattınız. kk yıllarca yedi bu masalınızı. şimdi uyandı , anladı ki, birlik ve beraberlik istemeniz partinizin oyunu arttırmak isteğiniz. yoksa bu kadar yabancıyı ülkeye doldurmazdınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    A ve H partisinin çok ortak noktası var hatta mv transferlerinden de anlayabilirsiniz.Chp'ye güvenen var mı? 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kürtlerin yada başkalarıın oyunu almak yada almaya çalışmakta sorun yok bunu her siyasi parti yapar. Keşke chp de bunu yapsaydı, ama o bunu yapmıyor 1990 hatta daha öncesinden veri oylarını almaya değil koltuk değneği olup desteklemeye çalışıyor. Hdp siyaseten bitecekken chp sayesinde hep ayakta kaldı geçmiştede bugünde, chp yi ne akdar sevmesemde doğuda güneydoğuda hdp olacağına chp olmasını isterim. Gerçi bu yönetiminin canan sezgin gibilerin olduğu chp sorunlu bir chp ama hdp den iyidir.


    Mesele oy değil mesele gönül bağı chp ve hdp nin gönül bağı var birbirilerini oy için siyaset için değil başka şeyler için desteklıyorlar.

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.