Şimdi Ara

Chp'ye güvenen var mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
8.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu an Ülkenin kavga yapmayan. Ayrıştırıcı dil kullanmayan insanlara ihtiyacı var. Bu bile birçok şeyi kendiliğinden çözecektir. Bu insanların kimler olabileceği de ortada. Ülke'nin her bir birimi tıkanmış durumda.

  • CHP de AKP'nin başka bir versiyonu! Al birini vur ötekine.

    Kimse kusura bakmasın. İsterseniz beni düşman ilan edin, içinizi dökmek için özelden küfürler yazın. Karşılık vermeyeceğim, eğer bu sizi rahatlatacaksa. Ancak %100 şekilde artık eminim ki CHP de bu ülkeye geldiğinde nerdeyse bir AKP kadar zarar verecek.

    Örnek olarak İmamoğlu'nu görebilirsiniz. Ayrıntılarla şimdi yorumu uzatmaya gerek yok. Ancak geldiği kısa sürede toplu taşımaya yaptığı toplam %50'lik zammı görmek bile yeterli.

    İnsanların en temel günlük ve vazgeçilmez ihtiyacı olan ulaşımı bu noktaya getirerek kendisinin ve partisinin ayaklarına sıktı. Eh, partisinden de kimse uyarıp karşısına çıkmıyor. Dur demiyor.

    Bu ülkede siyaset demek yalan, ahlaksızlık, çalma-çırpma, makam-mevki, malı görüme, aldatma demektir.

  • piyanist2014 P kullanıcısına yanıt
    keşke ya olduğun gibi görünsen ya da göründüğün gibi olsan.

    mahalli idareler, eğer muhalefet partisindeyse, akp sistemi tıkamak için elindeki her şeyi yapıyor. kazanç sağlayacak tüm olanaklara kulp bulup, belediyenin elinden alıyor. projelerini reddediyor, hele ki istanbul gibi başkan muhalefet, belediye meclisi akp-mhp ise, her işine köstek oluyor. ekonominin içine eden siyasal iktidar yüzünden, zarar etmesi planlanan muhalif belediye zam yapmak mecburiyetinde kalıyor. eğer bilmiyorduysan öğren lütfen. eğer bildiğin halde, bel altı muhalefete yüklenip akp şakşaklayayım diyorsan, bu ayıp sana yeter de artar bile.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp yerine koltuga bos ceket assan ulke daha iyi hale gelir o yuzden bu isin artik chpsi falan kalmadi kim gelirse gelsin yeterki akp gitsin

  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    Aklın sıra demagoji yaparak bilgelik taslıyorsun. Ben de kamu yönetimini ve mahalli idareleri en az senin kadar biliyorum. Böyle şiirsel şeyleri sosyal medyadaki gençlere okut. Benim gibi yaşı 35 üstü olan insanlara klişe cümlelerle saldırarak üste çıkamazsın.

    Bahsettiğin toplu taşımalar şehirler arası araçlar gibi koltuk numarasına göre sayılı insan almıyor. Her biri balık istifi gibi kapasitesinin 20-30 katı insan taşıyor. Ayakta üst üste binip birbirinin nefesini koklayan yüzlerce insanı taşıyor o araçlar. İett'nin zarar etmesi hiçbir zaman mümkün değildi ve olamaz da. O kadar şey varken tutup da oradan gelecek paraya göz dikiliyorlarsa o zaman bir zahmet bırakıp gitsinler. Bahanelerin arkasına sığınmakla bu işler yürütülmez.

    Tıpkı 72 yaşındaki babam gibi konuşuyorsun. O'nunla tartışırken de hep bahaneler üreterek CHP ve bireylerini ölümüne savunuyor, ''O zaman git AKP'ye ver'' diyerek kızıyor.

    İşte bu yüzden bu ülke bu durumda. Bu yüzden AKP karşısında kul köle olmuş cahil seçmenler ikna edilemiyor. Senin gibi fanatik ya da çıkar odaklı olan kişiler yüzünden.

    Şuradaki zamma bile ''Bu kadar da olmamalıydı'' demek yerine savunmayı tercih ediyorsan, bırak bu gazelleri kendine sakla. Öyle kimseye akıl vermeye kalkma.





  • piyanist2014 P kullanıcısına yanıt
    sen ne saçma biriymişsin. yıllık reel enflasyonun % 40-50 olduğunu da kabul etmiyorsundur sen. ne halin varsa gör. babanın da kıymetini bil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 31 Temmuz 2021; 23:53:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fluox kullanıcısına yanıt

    Akp nin bunca yıl neden iktidarda kaldığının özeti bir mesaj. Bu kafayla gözü dönmüş bir şekilde devam ederseniz akp nin yine iktidarda kalacağı bir seçim olacak. CHP ye güvenin olmaması da işte yine bu mesajı 89 kişinin begenmesiyle açıklanabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DramaYoLLaRI D kullanıcısına yanıt
    sen siyasal analiz yapma hacı. yapamıyorsun çünkü. böyle mantık dışı, kopuk kopuk argümanlarla ne anlatmaya çalıştın ki? soruyorum çünkü anlatamamışsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp trollerinin açık olanlarını bulup blokladık. gizli-saklı olanları da tek tek düşüyor konulara. gel gel yapalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 1 Ağustos 2021; 0:1:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan cehape de cehape yetti artık. Şunu Bi anlayın CHP 1950'ye kadar iktidarda kaldı. 1950-2002 arasında hep koalisyonla birlikte gelebildiyse iktidara geldi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    Sen ne halin varsa gör. Babamın kıymetini ne kadar bilip bilmediğim konusu senin haddine düşmez. İşine gelmediğinde böyle ukalaca laf vurup kaçarsın.

    Gel şurada 2 saat tartışalım. Eğer herhangi bir ayrıntıda haklı çıkıp üste çıkarsan burada eşek gibi anırırım.

    CHP'nin bazı ilçe belediyelerindeki ayrıntılardan bahsettirme bana şimdi. Bu ülkede her yerde bir hile ve kayırmaca dönüyor.

    Kokuşmuş bir düzen var. Biri AKP biri CHP, yani illa ki birinden biri olacak bunun ortası yok diyen insanlarla ülke 100 yıl geriye götürülmüş, sen halen nelerin peşindesin!

    Yıllık reel enflasyonun %40-50 olduğunu kabul ediyorsun da bunun karşısında çalışana ve emekliye yüzde kaç zam yapıldığını bilmiyor musun?

    Peki madem halkçı bir partisin ve madem farkındasın ki %50 civarı enflasyon karşısında emekliye ve işçiye %8'lerde zam yapıldığını görüyorsun, bu durumda o insanlara bir katkı sunmak yerine neden onlara bir fahiş zam yapmayı de sen uygun görüyorsun?

    Yani öyle fanatik ya da çıkar odaklı bir şahsiyetsin ki, akşam akşam şurada bana zammı savundun. E yuh yani!

    Bir de demagoji yapıp aklın sıra laf dokundurmaya çalışıyorsun. Git işine!!!





  • piyanist2014 P kullanıcısına yanıt
    yerel yönetimleri biliyorum diyorsun. ekonomik krizde boğulan vatandaşa yerel yönetimler maddi destek sağlar sanıyorsun. akşam akşam nereden çıktın sen? çıktığın yere geri dön, acilen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rastladığınız açık-gizli aktrole basın bloku, acımayın. bunların hakkı budur. akp kaybedecek diye yaldır yaldır koşuşturuyorlar .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo@ isimli utanmaz şahsiyet bana cevap veremeyince engellemiş. Ne kolay dimi, tartışma sırasında sıkıştığın an karşı tarafı engelle olsun bitsin. Bir de ''Çıktığın yere geri dön'' diye çocukça ve ahlaksızca bir cümle sarf etmiş.


    Yerel yönetimlerin vatandaşa maddi destek sağlamasının mümkün olmadığından bahsederek bu konuda bilgi sahibi olduğunu söylemiş.

    Yerel yönetimlerin vatandaşlara sağladığı ve sağlamakla yükümlü olduğu maddi desteklerle ilgili biraz araştırma yapması gerekliliğini lütfen birisi şuna yazsın.


    İşte bunun gibi eğitim, kültür, hoşgörü ve ahlaki değerleri sıfır düzeyde olan kişiler yüzünden AKP seçmenlerini yıllardır o tutkudan vazgeçiremiyoruz. Çünkü bazıları tıpkı bu şahıs gibi kişilere denk geliyorlar ve sonrasında partilerine daha da mecbur kaldıklarını düşünüp AKP'ye dört kolla sarılıyorlar.

    Bu ülke bu sığ zihniyetlerle bir yere gelemez!

    Bu ülke AKP ve CHP'nin tıpkı GS & FB düellosu gibi basit ve yapmacık kapışmalarına mahkum olmamalı.

    Bunun hiç mi farklı bir yolu yok?


    Bu gördüğünüz şahıs belli ki ya fanatik bir partici ya da şahsi ve ailevi olarak partiden çıkar sağlayan biri. Aksi halde kimse bu kadar mantıksızca ve şuursuzca savunma peşinde olamaz!

    Kendisine akıl, irade ve olgunca bir karakter diliyorum.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: DramaYoLLaRI

    Bu mesaj silindi.

    La bunlara cvp vermeyin forumda gezip sokaga cikamayan ezik bunlar.. Mala anlatir gibi heeee :)))) adamsin..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.e.c. -- 1 Ağustos 2021; 0:22:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cp ye güvenmiyorum ama güvenebilmeyi çok isterim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağımsız olarak Mansur Yavaş çıksa keşke bence seçilir de ama bir partiye ihtiyacı olduğu için ve CHP ye bağlı olduğu için. Seçilme etkisi biraz düşebilir. Güzel bir ekip ile keşke şu ülkenin başına Mansur Yavaş geçse.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kılıçdaroğlu birkaç tweet atabilsin diye yakıldı ormanlarımız.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.