Şimdi Ara

Chest press machine nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler salona başlayalı iki hafta oldu ve chest press yaparken göğsümü hissetmiyorum formumda doğru olduğundan eminim sizce ne yapabilirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • @SUMO46


    Hissetmene gerek yok. Makinede yanlış çalışmanın mümkünü de yok. O kasın çalışıyordur. Yürürken de bacak kaslarını hissetmiyorsun ama bacak kasların çalışıyor değil mi ? Ama eğer dersen ki, "antrenmandan sonraki gün göğüsümde herhangi bir ağrı yok" o zaman iş değişir. Demek ki yeterince stres verememişsin. Ağırlığa, tekrara yada setlerine ekleme yapman gerekecek. Ama çalıştığın kası hissetmen gerekiyor diye birşey yok.

  • MCA90 kullanıcısına yanıt
    Hocam ağırlık olarak ne hafif ne de çok ağır olan bir ağırlık seçiyorum ve 3 set 10-15 tekrar arası yapıyorum ve genelde ağırlığı göğüsümden daha çok kollarımda hissediyorum ve ertesi gün3de bir ağrı olmuyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • örneğin: ilk set 60 kg 15 tekrar

    2. set 60 15 tekrar

    3. set 60 15 tekrar yaptın


    bu 3 sette de son 2-3 tekrarı zorlanarak yapıyorsan bu ağırlık iyidir. hatta buna 4. seti de ekle bu sefer 65 kg olsun 10 tekrar yapmaya odaklan. yine son birkaç zorlamalı.


    diyelim ki son set 8 çıktı. sonraki antrenman yine aynı ağırlıkta kal.


    Ama yukarıdaki antrenmanı tam tekrar ve doğru formda tamamladıysan sonraki antrenmanda ilk sete 65 ile gir. 2. 65 - - 3. sette 65 - - 4. sette 70 ile devam et ve bu antrenmanı tamamlayana kadar devam et. Ve bu döngü ile sürekli olarak ağırlık arttırmaya odaklan.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.