Şimdi Ara

Case 4U Tanix TX6 4K HDR TV Box Android 9 - 4 GB Ram / 32 GB Hafıza Hepsiburada 299 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
6
Favori
35.642
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tornado34 kullanıcısına yanıt
    Gse smart IPTV diye bir program, kategorili olduğu için bunu tercih ettim. Dediğiniz eklentiyi kurarım mutlaka.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _traveler_88

    Bu tür cihazların çoğunda ram ve depolama yüksek olsada netflix orjinal lisanslı olmadığı için harici mouse veya klavye gibi şeylerle açmak gerekiyor açılsa bile yüksek çözünürlük vermiyor. En verimli ve stabil olanlar mi box s 4k veya amazon un sattığı box lar alınabilir. Ben trendyolda 275 tl ye almıştım mi box u hala çok mutlu bir şekilde kullanmaktayım 😄
    Bende var 4gb ram var yok yok ufacık cihaz 130 gibi bir rakama gelmişti bangood dan netflikş i açıyor ama ne full HD nede 4k zaten yeni guncellemeyi kabul etmiyor. Telefon android 9 u cakmislar göndermisler.
    Ben 130 a acimiyorum ama buna 299 da çok bence, eğer benim kullandığım cihaza benziyorsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia Shield alan var mı? Aldıysanız Xiaomi’den farklı olarak neler yapılıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zipmaker kullanıcısına yanıt
    Almadım ama şunları biliyorum:

    MiBox S'de GPU oldukça zayıf. 4K HDR için video decoding chipleri yeterli. Dolayısıyla streaming box ve düşük seviye oyun cihazı.

    Nvidia Shield'da GPU ve CPU oldukça güçlü.
    Oldukça iyi bir oyun gamepad'i var.

    Kısacası Büyük android oyunları + stream için Nvidia shield,
    Basit android oyunları + stream için MiBoxS 4K. + Bir de iyi bir kablosuz joystick (200 TL+) retroarch için.
  • Bu tür çin malı ürünleri kesinlikle tavsiye etmem. bende herkesin bir ara tavsiye ettiği beelink gt modeli vardı. Anlamsız kitlenmeler kasılmalar vardı. Fişe takılı kalsa 10 saat sonra gelsem takılırdı menülerde.

    Çoğu uygulama uyumsuz çalışıyordu. Amazon firestick 4k aldım resmen eşekten inip ferrariye inmişim.

    Karar sizin ben olsam bu tür cihazlar yerine firestick 4k mi box falan alırım.
  • blindness B kullanıcısına yanıt
    Mi box Nvidia GeForce NOW çalıştırıyor. Şu anda GPU nün öneminin kalmayacagi günlere doğru gidiyor teknoloji. İnternet hızıniz yeterliyse en son çıkan oyunları TV de oyun konsolu gibi oynatıyor. Konusu var forumda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tornado34 kullanıcısına yanıt
    Google Stadia da çalıştıracak MiBox4, bir de region gelse.

    Geforce NOW ve Stream Link evet Mibox4 ile çalışır. Yine de kontrolcü alınacak.

    İnternet gecikmeleri bir gün güzel yerlere gelirse GPU gereksizliğinde haklı olacaksınız. O güne kadar, ağır oyunlar için nvidia shield ya da konsollar, hafifler, stream link, geforce now ve retroarch için mibox4+iyi kontrolcüler yeterlidir.

    Konuyla ilgili hiç yorum yapmadığımı fark ettiğim için, ekleyeyim:

    Konudaki cihazla kaçak göçek sistemler gayet güzel kullanılır. Bunlarla da (türkçe dublaj içerik aramayanlar) gayet mutlu olurlar bence.
    Ürün 390TL eder mi? Bunu düşünmek lazım sadece.

    200TL civarına olursa, MiBox4 sahibi olarak bu aletle ilgilenebilirim örneğin. Üzerine 200TL'lik bir kontrolcü de bağlayıp Pubg oynarım.
    Daha fazlasını vermek istemem, zira alete güncel bir android gelmeyeceğini, gelse de takılacağını düşünürüm. Aletin çinli üreticisini bulup, oradan gelecek sürümleri takip edip, manuel yükleme zorluğunu evin televizyonunda çekemeyeceğim için ancak bir alternatif kutu olarak görebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindness -- 19 Nisan 2020; 5:20:6 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eediz

    hocam cihazın netflix lisansı yokmuş. Çöpppp
    bu lisans muhabbeti ne android box değil mi? google playden indiriyorsun netflixi zaten?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tornado34

    Mi box Nvidia GeForce NOW çalıştırıyor. Şu anda GPU nün öneminin kalmayacagi günlere doğru gidiyor teknoloji. İnternet hızıniz yeterliyse en son çıkan oyunları TV de oyun konsolu gibi oynatıyor. Konusu var forumda
    şu övüntü de bitmiyor arkadaş. ne ekran kartıymış ikinci elde 800 liraya her şeyi oynatan kart alabiliyorsun bu gelecek sistem ile çok daha fazlası cebinizden çıkacak firmalar niye sizin cebinizi düşünsün arkadaş az mantıklı olun. 800tl'ye bir kart alamayan kesim aylık 80'tl ye oyun oynamak zorunda kalacak 1 yılda çok rahat ekran kartının parasını ödemiş olacaksınız. o zaman oturup ağlayacak insanlar ah keşke kartlar piyasada olaydı da şu sisteme mecbur kalmasaydık diye.

    nvdia dünyanın parasını kazanırken ekran kartından, sana niye bedavaya oyun sunsun? sen alışasın diye 3-5 dolar yaptı anlaşılan başarılı da olmuş ki herkesin dilince ekran kartsız oyun oynama muhabbeti var.

    rx 580 gibi bir kartı ikinci elde 800tl gibi bir rakama aldığında tüm oyunları ultrada 60fps rahat alır. nvdia 10bin tl lik 2080ti gibi bir kartın karından vazgeçecekse o parayı bir şekilde çıkartacak demektir. son kullanıcı şuan 3-4 dolar olmasının nedenini kavrayamadı sanırım, bu işler oturduğunda sen aylık belki de 30-40 dolar ödemek zorunda kalacaksın. belkide 4-5 aylık para ile ekran kartının maliyeti çıkmış olacak.

    bir de artık satmıyorum ekran kartı derse sen izle, mecbur bu paraları ödeyeceksin. nvdia bunu niye yapıyor, çünkü güçlü bir kart 4-5 sene götürüryor rahat, bir 4-5 sene de ikinci elde alt gelirliye hitap ediyor. 10 sene bir kişiden para koparamıyor belki de. bunun önüne geçmek amaç.

    amerika için 20-30 birim para koymasa da sana bana 30 dolar çok absürd kalacak ve evet kart da satılmayacak bunu ödersen oyun oynayacaksın.

    online gamingdeki delayı saymıyorum bile, serverda işlenen oyun sana 2-3 saniye sonra gelecek, sen tepki vereceksin o server'a gidecek geri dönecek oho ping delay'ın anlamı yok sizin için sanırım single player oynayan kitledensiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 19 Nisan 2020; 7:0:13 >




  • Sikayetlerine istirak etmekle birlikte biraz yanlis adres sanki . Yaziyi okudum ve sonunda "e tamam yani... dedim ..

    Bir sistem elestirisi olarak gayet guzel cumleler de buradan yola cikarak ne yapilmasi lazim ki kendimize faydamiz olsun ? Orasi havada kalmis ya da belirtilmemis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    ben her zaman takip ediyorum aldığım yerde bile 480 e düşmüş siparişimde ki linke tıklayınca gördüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 19 Nisan 2020; 8:11:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dOmi

    bu lisans muhabbeti ne android box değil mi? google playden indiriyorsun netflixi zaten?

    Alıntıları Göster
    Öyle olmuyor işte. Netflix bu cihazlarda 480p çalışır yani çamur görüntü de. Mi box s 4k da ise 4k açar. Çünkü lisansı var. Netflix lisans istiyor.


    Ayrıntılı açıklama için videoyu izle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • eediz kullanıcısına yanıt
    Mi box s black fridayde bile 300 düşmedi hocam. Netflixde 1080p veren nadir cihazlardandir. Ayrıca kumandası çok kullanışlı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • matandberenice kullanıcısına yanıt
    Kismen dogru. Dogru olan tarafi alim gucu ile kiyaslamak . Hatali olan tarafi ise eger asgari ucret kistas alinarak kiyaslama yapilirsa, emteanin da asgari ucretli veya yukarisi herkes icin ortak ihtiyac oldugu seklinde bir durum olmasi gerekir

    Soz gelimi ekmek fiyatini japonya ve bizde asgari ucrete oranlarsak ve bizde daha ucuz cikarsa o zaman da birisi japonyadan daha yuksek alim gucumuz var derse ne diyecegiz ?

    O yuzden zaten farkli endeksler sepetler var bu hesaplarda

    Kisaca bir teknoloji ustelik kulvarinin en tepe urunlerinden birini iki ulkenin asgari ucret seviyeleri ile olceklendirmek ekonomik teori ile bagdasmaz

    Ama alim gucu kiyaslamasi tabi ki salt fiyat kiyaslamasindan dogrudur. Giris dogru gelisme yanlis gibi olmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Uzun süre sonra ilk yazım olacak.
    Yıllardır mediaplayer sorununu çözmek için pek çok player kullandım. Bunlardan biri Popcorn'du ve onunla bile sorunları aşamadım. Sonuçta laptopla denemelerim oldu ve pek çok codec denememde ya bir player'ın oynattığı codec'i diğeri kabul etmedi. Ya 3D özelliği zayıf çıktı, altyazı sorunu çıkardı vs.
    Nihayetinde bu sorunu çözemedim.
    Hepsiburadadan bu cihazı aldım. Kullandığım LG televizyonun Netflix uygulaması var. Ancak Netflix ten çok 7 TB civarı çoğunlukla DD, DTS HD, DTS HD 7.1 filmlerimi izlediğimden Netflix benim için daha geride kalıyor.
    Sonuçta bu cihaz 4K olmasa da sorunsuz Netflix çalıştırıyor. Biri 3.0 olan 3 usb sine 3Tb lık disk ile film izleme şansını buluyor olsam da, maalesef istediğim ses codeclerini çalıştıramadım. Youtube sorunsuz çalışıyor. Miracast üzerinden telefondan BluTv aktarımı yapıp Alef izlemeye çalıştığımda wifi hızında yavaşlama olduğunu gördüm.
    Cihazın artıları diğer cihazlarda olmayan usb girişleri, ethernet girişi, wifi anteni, 4 32 veya 64 ram ve fiyatı.
    Yaşadığım eksileri ses çıkışı her ne kadar through pass seçilse de stereo olarak vermesi, hardware ve software desteğinin bir işe yaramaması, netflix severler için yüksek çözünürlüğü desteklememesi vs.
    Genel olarak cihaz verimli ısı ile ilgili rahatsız edici bir durum görmedim.
    Fiyat performans olarak geri vermeme kararı aldım. Ancak ses codec sorunu çözebilseydi süper olurdu. Gönül Nvidia pro almak isterdi ancak fiyat olarak bu kadar para vermek istemiyorum.
    Ses sorunu ile ilgili çözüm paylaşan arkadaşlar olursa sevinirim.




  • Arkadaşlar sizce;

    Xiaomi Mi Box S mi yoksa Case 4U Tanix TX6 mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TinyAngel kullanıcısına yanıt
    TV'in de smart var ise hiçbirisini almana gerek yok. Eğer tv'de smart yok ve netflix izliyorsan kesinlikle mi box.
  • ikisinide kullaniyorum bunu arkadasimdan almistim amaciniz ip tv ve netflix ise mibox s alin gecin su anda alternatifsiz mi box

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 21 saatleri arasında 329.90 oldu. 2 ayda 30 tl zam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhalif13

    18 21 saatleri arasında 329.90 oldu. 2 ayda 30 tl zam.
    Hiperenflasyonun ayak sesleri...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.