Şimdi Ara

capitalism 2 yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu oyunda marketler fala kuruyorum da . her ürünün satış fiyatını sürekli değiştirmek uğraştırıyor . bunu otomatik yapcak bişey yokmu . yönetici falan atasak



  • asıl parayı hisse senedi satın alarak kazanıyorsun. para ile para kazanma olayına bak... dükkan açma şirketi büyütme kısmı kendiliğinden geliyor zaten... ham maddesinide ürettiğin şeyleri satmaya çalış genelde.. kereste yapıyorsan mobilyada yap gibi... elektronikleri yapıyorsan pc yada müzik seti falanda yap gibi...
  • 13 yaşından beri uğraşıyorum, 11 sene geçmiş üzerinden, hala daha oturtamadım tam olarak. Olmuyor, olmuyor, olmuyor arkadaş. İçimde uktedir şu oyunu çözebilmek... O hırsla Anno 1604 öğrendim işte... İdare ediyoruz (: Varsa Cap.II ile ilgili arşiv, belge, ipucu, site yazarsanız sevinirim. 10 yıllık yarayı kapatalım artık... (:
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acaluka

    13 yaşından beri uğraşıyorum, 11 sene geçmiş üzerinden, hala daha oturtamadım tam olarak. Olmuyor, olmuyor, olmuyor arkadaş. İçimde uktedir şu oyunu çözebilmek... O hırsla Anno 1604 öğrendim işte... İdare ediyoruz (: Varsa Cap.II ile ilgili arşiv, belge, ipucu, site yazarsanız sevinirim. 10 yıllık yarayı kapatalım artık... (:

    10 yıllık yara kapanmaz...tavsiyemiz Anno1404...anlatımda burada: TIKLA




  • sefer33 kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma hocam, yüreğime taş bastım artık ne yapalım :/ Anno hayatımın oyunu diyebilirim, yıllarca arkadaşlara böyle böyle bi oyun olsa ne güzel olur lan! dediğim, aslında zaten var olmuş da benim haberimin olmadığı oyunmuş. Öyle ki 1998 de çıkan ilk oyunla başladım, hani hemen eskimesin diye (: Şu sıralar Anno 1604 ü iyice çözdüm, campingler bitmek üzere. Sonra 1701 var sırada. Onun ardından 1404 (:

    (NOT: Aslında 1604 den 2 sene sonra 1503 diye bir oyunu çıkmış ama hiç beğenilmemiş, sanırım bunu atlıcam oynamadan)
  • birader,hiç birini oynamadan direk 1404'e atla...en iyisi odur,ayrıca multiplayer da oynayabiliyorsun..en son olarak da anno2070 çıktı.gelecekte geçiyor.bilgin olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 21 Kasım 2013; 11:26:27 >
  • 2070 i gördüm. Ama ona daha başlamam diye düşünüyorum. Zaten 1404 ü orjinal almayı düşünüyorum, hem grafik hem de oynanış açısından en iyisi o gibi duruyor. Okuduğum yorumlar da hep öyle. Oyunu orjinal edinip multi de oynamayı planlıyorum. Suyunu çıkardıktan sonra da Steam den tüm dlc leri ile birlikte Anno2070 alırım, daha da arkama bakmam (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.