Şimdi Ara

Canon sx 150 için hangi pil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önceden Philips şarj edilebilir pilim vardı sorun yoktu. Bir süre sonra hangi pili taksam pili değiştirin hatası vermeye başladı. 2 kere servise yolladım sorun yok dediler. Duracell alsam denesemmi sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    yüksek amperli pil al, duracel veya gp farketmez. 2750mah gibi.
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Cihazda sorun olabilir. Servise gönderdim diyorsunuz ama pil hatası vermesi ilginç. Şarj edilebilir piller bir süre sonra yeterli derecede şarj edilemiyor. Bu yüzden pilleri sıfırlamak gerekebiliyor. Bu yüzden Ataba'dan böyle özelliği olan bir şarj cihazı almıştım. Yeterli doluluğu olmayan piller bu şekilde sorun çıkarttığını var saysak bile, farklı piller ile denediğinizi söylemişsiniz.

    Anlattıklarınızdan cihaz da yani fotoğraf makinesinde sorun olduğu izlenimi çıkıyor ortaya. Siz yine de farklı piller ile tekrar bir deneyin. Umarım sorununuz çözülür.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Dediğim gibi 2 kere servise yolladım cihazı. 2 sindede sorun yok dediler. Pilim 3000 mAh Philips idi şarj edilebilirdi. Bir sorunu yoktu makinede kullanamayınca mousede kullanmaya başladı pil güzeldi yani. İyide para vermiştim. Sonra hangi pili denediysem olmadı. Bir durecell denemedim. Şimdi cihazın içini açıp baktım bios pili tarzı birşey var acaba o bitmiş olabilirmi? Cihazı cokta kullanamadım. Bir daha makine alırsam canon almamayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 4 Şubat 2016; 20:02:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Aynı cihazdan bende de vardı energizer marka pillerle kullandım hiçbir sorun yaşamadım ama sizin cihaz sorunlu sanırım. Bu arada elektronik şans işidir ve sırf bu yüzden bir daha canon almayacağım dememek gerek zira canon nikon sony vs bu alanda en kaliteli zirve markalardır. Sizin şansınıza sorunlu bir cihaz gelmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz sorunlu olabilir. Ama tenik servis cihazı aldığı gibi geri yolladı. 2 kere hemde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı açtım ufak bir lehim attım, bios pili gibi olan pili söküp geri taktım. Cihaz açıldı sevindim tabii. Fakat üst taraftaki düğmeler çalışmadı. Gene açtım cihazı flex kablosu (ince yollu poşetimsi şey) oynamış, ona düzeltmeye çalıştım, 1 vidada sökemedim dün çok sıkmışım ön tarafı açamadım. Neyse işte flex kablosunu kopardım. İyice sarpa sardı yani. Fotoğraf filan çekemiyorum. Aliexpressten baktım 24 dolar yazmışlar. Zaten cihaz 150 lira falandır. Neyse artık acı tecrübe oldu, beceriksiz Canon firmasından ürün almayacağım. Elime para geçtiği zaman amazondan nikon birşey alacağım. Sinir oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.