Şimdi Ara

C Hb vs B suv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    0 araç bakıyorum. Golf 1.0 etsi style paket Beyaz 1.820.000 Tl ile T-roc 1.5 R-line gri-siyah 1.952.000 Tl arasında kaldım. Fiyatları bayiden öğrendim netteki ile farklı olabilir. Sadece vw bakıyorum araç olarak. Günlük kullanımı rahat, konforlu olsun ve ikinci elde kolay satayım istiyorum. Hangi araç sizce daha mantıklı?


    Çok teşekkür ederim fikirleriniz için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerdmrc06 -- 17 Nisan 2024; 22:48:47 >



  • Tercih sizin tabi ama taş gibi c suvleri alabileceğiniz fiyata t-roc çok kötü tercih bence. İkinci ele çok takılmayın vw piyasası olan araba rahat satılır muhabbetleri çok geride kaldı. Uçuk fiyat istemiyorsanız her aracın müşterisi var.

  • Formentor düşünmez misiniz ? Volkswagen marka değil ama Volkswagen grubunun bir parçası. Ayrıca troc b segment suv iken formentor daha yüksek segment

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha ekleyebilirseniz yeni kasa tiguan başlangıç paketi alınır. Bu iki araç için de yüksek fiyat. Golf makyajlı kasa çıktı Türkiye ye gelmesi yakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ikisi arasından Golf tabiki.

    Troc denilen araç vw kalitesinden uzak bir model.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudaki araçlardan bağımsız olarak Aynı yaşlarda C HB bir aracı hemen hemen tüm B SUV araçlara tercih ederim, iç hacmi zaten başlı başına cezbeder.


    Araç için ödeyeceğiniz tutara baktım da, VW takıntım yoksa o paraya başka bir sürü alınabilecek güzel, geniş, yüksek araç var.

  • Bir insan neden 1.0 style golfe 1.8 milyon, t-roc a 1.95milyon verir? Bizim milleti anlamak çok güç. Hiç mi hesap kitap muhakeme yapmıyorsunuz?


    1.8, 1.9 civarına 408 gt veriyorlar. Tasarım, donanım, iç hacim, ikinci el vs her türlü daha iyi olur bu iki araçtan. 1.8 e alınan golf satışta çok zarar ettirir. İkinci ellerine bakarsanız bunu görebilirsiniz. Sıfırı 1.8 iken 2-3 yaşında düşük km li opsiyonlular 1.4 e ancak gidiyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.