Şimdi Ara

Burun tıkanıklığına ne iyi gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Burun tıkanıklığına ne iyi gelir , burun tıkanıklığı nasıl açılır , burun tıkanıklığı nasıl geçer , burun tıkanıklığı nasıl geçer bitkisel ,

    Burun tıkanıklığı insanın burun kanallarının tıkanması ile nefes alış verişinin burundan sağlanamamasıdır. Burundan hava alınamadığı için solunum ağızdan gerçekleşir. Burunda hava süzülerek solunuma katıldığı için burundan soluk alıp vermek ağızdan alıp vermekten daha sağlıklıdır. Burun tıkanıklığı neden olur, burun tıkanıklığı nasıl geçer, burun tıkanıklığına iyi gelen bitkiler hepsini işleyeceğiz. Burun tıkanıklığı yaşam kalitesini düşürerek insanın hayatında küçük zorluklar yaratır. Bu yazımızda burun tıkanıklığına ne iyi gelir sizlerle paylaşacağız.

    Burun tıkanıklığı bir çok hastalığın belirtisi, sonucu olabilir. Burun tıkanıklığı burunun sinüslerle dolması sonucu oluşabilir. Burun tıkanıklığı grip hastalığının belirtisi olabilir, soğuk algınlığının bir belirtisi olabilir. Burun tıkanıklığı genellikle kış aylarında oluşan grip, nezle, soğuk algınlığı gibi hastalıklar sırasında oluşur.

    BURUN TIKANIKLIĞINA NE İYİ GELİR

    Burun tıkanıklığı genel olarak bir çok kış hastalığının sonucu oluşabiliyor bunun için öncelikle grip, soğuk alınlığı gibi hastalığı ortadan kaldırabilirsiniz.Hastalığın geçmesi burun tıkanıklığı sorununda ortadan kalkmasıdır.

    Öncelikle bir önceki makalemiz gribe ne iyi gelir okuyunuz ; gribe ne iyi gelir

    Eğer burun tıkanıklığının nedeni sinüzit ise sinüzite ne iyi gelir adlı makalemizi okumanızı tavsiye ederiz ; sinüzite ne iyi gelir

    Genel olarak burun tıkanıklığını nasıl geçer, burun tıkanıklığına ne iyi gelir aşağıda listeliyoruz.

    burun tıkanıklığına ne iyi gelir bitkisel
    burun tıkanıklığına ne iyi gelir bitkisel

    LAVANTA ÇİÇEĞİ İLE BURUN TIKANIKLIĞI NASIL GEÇER

    Lavanta çiçeği burun tıkanıklığı sorunun çözebilir. Burun tıkanıklığına doğal ve bitkisel bir tedavidir. Lavanta çiçeğini burun tıkanıklığı sırasında kullanırak burun tıkanıklığına ne iyi gelir bitkisel olarak çözüm sağlar. Lavanta çiçeği yapraklarını bir bardak yüksek derece ısılı yani kaynamış su içerisine on dakika demlendirdikten sonra burnunuzu günlük olarak temizleyebilirsiniz. Bunu gece yatmadan önce yapmanız gece rahat uyumanıza yardımcı olur.

    burun tıkanıklığı nasıl geçer
    burun tıkanıklığı nasıl geçer

    TUZLU SU İLE BURUN TIKANIKLIĞI NASIL GEÇER

    Tuzlu su genel olarak sinüzit ile oluşan burun tıkanıklığı için kullanılır ancak ger türlü geçici olarak burun tıkanıklığı sorunun ortadan kaldırır. Tuzlu su yapımı bir bardak su içerisine üç çay kaşığı tuz eklenir ve tuz eriyene kadar iyice karıştırılır. Günde üç beş defa burnunuzu temizleyerek burun tıkanıklığına ne iyi gelir sorunuza yanıt olabilir. Gece yatmadan önce tuzlu su ile burnunuzu temizlemeniz gece rahat bir uyku geçirmenize yardımcı olur.

    BURUN TIKANIKLIĞINA NE İYİ GELİR BİTKİSEL KARIŞIM.

    Burun tıkanıklığının genel olarak burun kanallarında oluşan sinüsler ile olduğunu belirtmiştik. Şimdi bu sinüsleri aklamasına yani burun kanallarının boşalmasına yardımcı olacak bir bitkisel karışım yapacağız. Bu bitkisel karışım burun tıkanıklığına ne iyi gelir bitkisel olarak nasıl geçer sorunuza yanıt olacaktır. Öncelikle nergis çiçeği bulup yapraklarını sapından ayırıyoruz, sonra atkuyruğu otu yaprakları ile nergis çiçeği yapraklarını aynı anda eziyoruz. Bu karışıma su ekleyerek günde üç beş defa kullanıyoruz ve burun tıkanıklığını ortadan kaldırıyor

    Burun tıkanıklığına ne iyi gelir







  • çok çaresiz kalınırsa otrivine tabiki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.