Şimdi Ara

bugün cumhurbaskanının makamına çıkıyor takım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
3.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nasıl zamanında Fenerbahçeli yönetici ve futbolcular malum kişileri ziyaret ettiğinde buna tepki gönderdiysek şimdi de aynı tepkinin daha büyüğünü göstermek lazımdır. Fenerbahçe'den Sow, Stoch, Kuyt gibi birsürü oyuncu, Ali Koç, Mahmut Uslu gibi bir çok yönetici defalarca bu ziyaretleri yaptılar. Şimdi de biz takım halinde gittik. Bunlar çok gereksiz şeyler. Bizim spor branşlarımız kendi kendine kalkınamadığı için sırtını siyasete dayıyor sonra da birsürü haksızlık, kayırma, şike vs olunca sağa sola kızıyoruz. Herkes suçlu.

    Bugün yapılan ziyaret Galatasaray tarihine ve duruşuna sürülen kara bir lekedir.
  • Cumhurbaskanligina gitmeye omurgasizlik diyenler varya ezilmislik ve yenilmisliklerinin verdiği öfkeyle böyle şeyler yazdıklarini görmek ayrı bir komik oluyor :D

    Zaten onlara göre geziye giden herkes adamın dibi reise gönül veren herkesde omurgasiz oluyor :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devitos

    Abdurrahim Albayrak: Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Dertlerimizi anlattık. Bakanlara talimat verdi. Sorunlarımız çözülecek.

    Hayırlı işler

    ne sorunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abdürrahim Albayrak : "Cumhurbaşkanlığı Sarayını özellikle yabancı futbolcular çok beğendi. Türk vatandaşlığına geçmek istediler."
  • Beşiktaş maçı öncesi kupa maçının iptal edilmesi topluca cumhura gidilmesi felan, zamanlama manidar geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fernando!


    quote:

    Orijinalden alıntı: devitos

    Abdurrahim Albayrak: Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Dertlerimizi anlattık. Bakanlara talimat verdi. Sorunlarımız çözülecek.

    Hayırlı işler

    ne sorunu

    Vergi sorunu olabılır ılk aklıma gelen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kunffbedfb

    beşiktaslılar fenerliler akacak şimdi konuya gelmeden cevaplarını vereyim.

    1-tayyip istemese o aziz yıldırım 1 dakika dahil duramaz o klubün basında.

    2- vodofone arena yı beşiktasın tek basınamı yaptığına inanıyorsunuz tapelerde bile çıktı stada maddi olarak tayyip de yardım ediyor.

    eksilemişsiniz ama adam haklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alnımızın teriyle stadı yapıyoruz,neyin kafadındasınız siz,bu forumda ve diğer forumlarda defalarca konuşuldu,gerekli belgeler sunuldu,açıklamalar yapıldı,ben buna fesatlık diyorum,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

    O kadar sözdüğünüz Ünal Aysal döneminde var mıydı böyle hareketler ? İşte sırf devlete yanlamadığından kimseye biat etmediğinden Ünal Aysal büyük başkandı

    Tabi canım Arena'nın locasında İBB belediye başkan adayı belirleme toplantılarını kuzeni yaptı değil mi ? Hahaha hiç güleceğim yoktu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

    Ünal Aysal sadece Galatasaray'ın çıkarlarını düşünüyordu. Hatırlarsanız twitter yasağı geldiğinde resmi siteden açıklama yapmıştık böyle yasak olmaz diye.
    Neyse göz yumacaz artık Albayrak ve Duygun'un ne olduğu belli. Paraleldir Ak partidir bilmem ne gidin bi Galatasarayın başından yahu.

    Üşüyoruz Ünal Reyis

    karakter,herşeyin önünde gelir

    bugün beşiktaşlıların en şanslı oldugu konu bu yüzden TD konusudur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

    Beşiktaş maçı öncesi kupa maçının iptal edilmesi topluca cumhura gidilmesi felan, zamanlama manidar geldi

    kupa maçı as kadroyla maçlara çıkan adana deplasmanına gidecek olan bjk nin işine gelmesi için ertelendi. biz zaten ilk maçtan itibaren b takımla çıkıyoruz gruptan çıkmayıda garantiledik
  • ''ay lav yu hocam" günlerinden "saraya hayran olduk, ay lav cumbaba" günlerine.:)) penceremin perdesini havalandıran rüzgar...
  • Abdurrahim Albayrak: "Cumhurbaşkanlığı Sarayı muhteşem bir saray.Bazı yabancı futbolcularımız hayran kalıp,Türk vatandaşı olmaya karar verdi"
  • Ooo vergi affı, alırım bi dal..
  • Rezillik.
  • Bazı şeyleri zamana yayıp tarihte kitaplardan okuduğumuz da çok daha iyi anlayacağız şu an içinde olduğumuz için göremiyoruz ya da farkedemiyoruz diye düşünüyorum.

    Medya'da ne kadar büyük bir güçleri olduğu düşünün,istedikleri gibi neler yapmadılar mı devlet kanallarından gezi zamanını hatırlayın. Sonra da Ünal Aysal için başlatılan medya lincini gözünüzün önüne getirin.
    2 sene şl liginde gruptan çıkmış takım tek kişi çıkıp sahip çıkmadı adama,üst üste kötü sonuçlar gelmeden önce yaşandı bunlar,fatih terim'in gönderilmesinden itibaren başlayan bir linç kampanyası,baskette finale çıkmama federasyon'a ayar verme,demirören'e her fırsatta istifa çağrısı kaale alınmaması,twitter açıklamasını gözünüzün önüne getirin twitter kapandıktan hemen sonra resme siteden yapılan eleştiriyi,gezi parkı zamanı duruşun belli edilmesi yapılan açıklamalar,20 milyon ak partili düzeltmesini,adnan polat yalakalığından anti biat dönemine geçişi ve daha aklıma gelmeyenler ama bir ton olay oldu. Bu kadar haklı düşman edindikten sonra çok yıprandığını düşünüyorum ünal aysal'ın. Tabi klüp için yanlış hamleleri oldu özellikle transfer ve sözleşmeler konusunda ama hepsi t.d'lerin kesinlikle alınmasını istedikleri adamlardı. Drogba ve Sneijder'i bu klübe kazandıran da ünal aysal,ali dürüst ve lütfi arıboğan gibi isimlerdir aynı zamanda.

    Neyse rte belgesel'i stad açılışları vs türlü olaylarla antipati toplayan fatih terim ve rize'li hükümetle birlikte grubununda yükselişi ortada olan albayrak'ın klüpten uzaklaştırıldığı o dönemden bu döneme geldik..
    Sadece biz de değil,dik duruşuyla övünen fb'de benzer durumda. Bükümediğin eli öpeceksin diyip biat konumuna geçiş,bireysel olarak görüşleri farklı olsa da kurumsal kimlikleri korumak için bu şekilde hareket edilmek zorunda gibi duruyor.
    Yıllardır göz ardı edilen vergi borçlarının bi anda gelen cezasını peşinden gelen ezber cemaat açıklaması da en güzel örneği. Büyükbaş nasıl isterse öyle oluyor herşey ülkede,kontrol ve hükmedemedikleri bir direniş olduğunda da kendilerinden geçiyorlar zaten. :)




  • olcan adamın dibidir karaktersizler güce tapanlar belli.
  • Hem bu ziyaret, hem de Albayrak'ın saçma ötesi ezik açıklamalarını bir Galatasaraylı olarak kınıyorum.
    Kulübün İhtiyaçları veya sorunları için cumhurbaşkanını bırak Birleşmiş Milletlere git, önemli değil. Ancak böyle ezik, yalaka tavırlar GS kulübüne yakışmadı.
  • sakinleşiyorum ve DH forumu kapatıyorum sadece yoksa çok fena küfür edecem
  • klüpten son dakika açıklaması yapıldı az önce sneijder'in bonservisi yüksek diye saray'a götürülmemiş beyler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.