Şimdi Ara

**BUDERUS GB 062**Kullanıcıları (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.222
Cevap
60
Favori
330.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu kombi ile alüminyum ince radyatör petek kullanan var mı?

  • m@xman M kullanıcısına yanıt

    Kullanılır alüminyum radyatörün kullanılmasının kombi ile ilgisi yoktur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disintegration kullanıcısına yanıt

    Alüminyum radyatör çeşidince kireçlenme olduğu zamanla eşanjörü tıkadığını söylüyor servis ne derece doğru kullanan varsa diye sormuştum.

  • Herkese iyi akşamlar konuya şöyle bir dahil olmak istedim.
    Kırklareli'nden yazıyorum beldemize doğalgaz iki sene önce geldi. Bu sene tüm evlere verilecek diye kombileri aldık ama maalesef gelmedi. Önceden kömürlü kazan kullanıyordum kazanda geçen kışın sonunda tamir olmayacak şekilde delindi. Buderus kombiyi daha montaj ettirdim bu hafta ustalar gelip montaj yapacaklar zorunlu olarak bu kış 45 kglik sanayi tüpü ile idare edeceğiz. Kombiyi LPG ile çalıştırmak için gerekli malzemeler kombinin kutusunda var dediler daha açıp bakmadık. Kombiyi LPG ile çalıştırınca dikkat etmemiz gereken bir konu var mı ? İkinci olarak ben bu kombiye kablosuz modülasyonlu oda termostatı takmak istiyorum. Buderus marka termostatlar Bosch markalara göre daha pahalı. Bosch marka alsam uyar mı? LPG için hangisi daha uygun olur aç kapa mı yokda modülasyonlu mu? Bana konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar yeni Buderus Logomax Plus Gb062 aldık. Buna Hoeywell ya da başka markanın modülasyonlu oda termostatını takabilirmiyiz? On/off kullanmak istemiyoruz. teşekkürler.

  • Buderus Gb062 yoğuşmalı kombim var ve rc20rf kablosuz oda termostatım. Yaz modundan çıkarttım kombimi ve 23derece yaptım oda termostatımı. Kombimi 45 dereceye ayarladım, kombim çalışıyor suyun sıcaklığını 45 e çıkartınca oda daha 22,5 derece iken kombinin alevlenmesi durduruyor. Bir süre bu şekilde bekledikten sonra ekranda suyun sıcaklığı 30 lara düşünce tekrar alev alıp çalışıyor 45 lere gelince yine alevi söndürüyor. Önceden oda istenilen sıcaklığa gelene kadar çalışır sonra durur, oda soğuyunca devreye girerdi. Sizce bunun nedeni ne olabilir? Akıl yürütüyorum acaba dönüş suyu sıcaklığı iyi o yüzden mi alevlenmeyi bırakıp devir daime geçiyor. Bu konuda bilgisi olan varmı acaba? Bu şekilde dur kalk çok yakmaz mı?

  • Merhabalar yaklaşık 3 yıldır çözülemeyen bı sorunumuz var Buderus 062 kombi kullanıyorum derce birden yükselip birden dusuyoru petekler ısınmıyor iki kez kombi değişimi yapıldı 3-4 ay sorun gidiyor ama tekrar başlıyor sıcak suda sorun olmuyor sadece peteklerde her şeyi denedik bir müddet duzeldikten sonra aynı sorun tekrar oluyor çözümü nedir bunun bilen varmi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa.4949 M kullanıcısına yanıt

    3 kez kombi değişimine rağmen sorun çözülmedi ise bence problemi kombide değil, tesisatta aramak lazım.

  • Mustafa.4949 M kullanıcısına yanıt

    Bence de 3 kez kombi değişti sorun devam ediyorsa tesisatta sorun vardır. Peteklerin uzunluğu ne kadar hocam, bağlantılar nasıl? Örneğin sağ üstten sıcak su girişi, sol alttan soğuk su çıkışı şeklinde çapraz mı? Peteklerin sıcak su girişi sağ üstte diyelim, girişin orası sıcaksa ve sol üst taraf soğuksa hava olabilir. Sol üst taraftan havayı almanız gerekebilir.

  • Aynı sorunu yaşıyorum ben de çözüm bulabildiniz mi acaba?

  • İtopik bi soru olcak ama bu buderus gb062 ye Vaillant modülasyonlu termostat olur mu? Vaillant sensoHOME 380 F ( Kablosuz ) Modülasyonlu Oda Termostatı beyendim. Sırf kablosuz ve akıllı diye düşünüyorum. Bosch ct200 düşündüm fakat kablolu olmasından dolayı sevmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende buderus GB 062 var ona buderus rc150 takmıştım.

    arkadaşta da aynı kombi var Cosa Akıllı Oda Termostatı Kablosuz Kombi Kontrolü P4TR-21 termostat almış.

    Bağlantı yerleri aynı mı ikisinin de?

  • Elimde Buderus RC100 modülasyonlu kablolu termostat var. Kombi ile birlikte kuruldu ama ben propan ile kullandığım için modülasyon yapmıyor. Şuan boşta duruyor ihtiyacı olan varsa şuan fiyatı en uygun 850 TL ben 650 TL ye vereceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mrb gb062 Buderus kombim var.40 dereceye ayarladığımda 40 ta belli bir süre çalışıyor ve duruyor 34 e kadar düşüyor.ama 40 in üstüne hiç çıkmıyor.ben bunu servis ayarlarından +2,-2 olabilecek şekilde ayarlayabilirmisin.bu şekilde yapabilen oldumu.cevaplarsaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bazı arkadaşlar parametre ayarlarından yapıldığını söylemişler.yapabilen oldumu.servise sorduğumda ayarlanan derecenin üstüne bazen çıkabilir bazen çıkmayabilir diyerek net bir cevap ta veremedi.bilen bı arkadaş varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rc100 termostattim var ve bugün kombinin dış sıcaklık ölçeri olduğunu fark ettim. Takip kullanan var mı, tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • **BUDERUS GB 062**Kullanıcıları

    3 yıldır bu atık su borusunda gidere gidiyordu atık su, bu yıl nedense su gitmiyor birikiyor ve kombi 6a hatası veriyor. Boruyu kombi altındaki ek yerden çıkarınca içindeki su boşalıyor resetleyince hata düzeliyor. Kombi zeminden yüksek boru tıkalı değilim niye su akıp gitmiyor da yukarıda birikiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilcc kullanıcısına yanıt
    Sigara ile delik aç boru hava alsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

    Hava mı yapıyor acaba siğara da içmiyoruz ki, neyse bir şeyle delelim **BUDERUS GB 062**Kullanıcıları 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilcc kullanıcısına yanıt
    Evet. Bıçakla delsen de olur. Hava alsın düzelir hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.