Şimdi Ara

BU KARAYI HANGİ TEMİZ LİG Cİ ÇIKARTABİLİR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yuh be adamlar yenildikleri için bile övünüyolar bu ne kendini beğenmişlik bu ne megalomanizm
  • Ts-fb maçında fb şike yapmış Beşiktaşı 3. yapmıştır geçmiş olsun karayı başkasında arama
  • quote:

    Orjinalden alıntı: isy@nkh@r

    yuh be adamlar yenildikleri için bile övünüyolar bu ne kendini beğenmişlik bu ne megalomanizm


    Kimsenin övündüğü yok sizi biz 3. yapmadık baştan okursan sanırım anlayabilirsin şike olayından bahsediyoruz zaten başlıkta bunula alakalı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: moryeel

    Valla bu ülkede kanıtında olsa bişey olmuyor telefon görüşmelerinde ses kayıtları vardı da ne oldu 100. senenizde içerde dışaarda önunuze gelene çaktınız şampiyon oldunuz ÇAKICI Beşiktaş


    Cihan Oskay, İstanbulspor vs. ne diyeyim artık, sporcuları bile yaşını büyütüp oynatıyormuşsunuz yahu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BJKKKKK


    quote:

    Orjinalden alıntı: moryeel

    Valla bu ülkede kanıtında olsa bişey olmuyor telefon görüşmelerinde ses kayıtları vardı da ne oldu 100. senenizde içerde dışaarda önunuze gelene çaktınız şampiyon oldunuz ÇAKICI Beşiktaş


    Cihan Oskay, İstanbulspor vs. ne diyeyim artık, sporcuları bile yaşını büyütüp oynatıyormuşsunuz yahu


    Olay siz biz olayı değil Türkiyede 4 büyüklerden bu işlere girmeyen olmamıştır Kazanılan ve kaybedilen 1 cok şampiyonlukta şaibe olmustur.

    Ama bu işleri 1 güzel yapıp sonra işine geldiği zaman
    Pankartlarla temizlig ci arayanlar
    Duruştan bahsedenler
    Bu lig için fazla şerefliyiz diyenler
    Şerefli 2 likler 3. lükler var ya işte olay o demekki lazım olunca böyle oluyomuş.




  • Sahi yaş büyütme demişsinde gece gece Allahda seni güldürsün yaa Yaş büyütülmez küçültülür ki katagoriye yaş tutsun yani yaşı büyük sporcu küçük yaş katagorisinde oynayıp fizik olarak avantaj saglasın diye.

    Yaşı büyütülen bir futbolcumuz var Roberto Carlos onuda biz büyütmedik Galatasaraylılarla beraber oldup 38 yaşında yaptınız
  • geçen hafta edunun elle attığı golmasaydı 2. bile olamayabilirdiniz bu haftada şike yapıp Ts a yenilmeseydiniz biz 4. olucaktık bu karayı temizleyin itiraf edin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: єянαη

    geçen hafta edunun elle attığı golmasaydı 2. bile olamayabilirdiniz bu haftada şike yapıp Ts a yenilmeseydiniz biz 4. olucaktık bu karayı temizleyin itiraf edin


    Bizim mazimiz zaten karalar la dolu değilmiydi hangi birini temizleyelim

    Bu lig için fazla şerefli olan sizsiniz onu siz düşünün
  • quote:

    Orjinalden alıntı: moryeel

    Sahi yaş büyütme demişsinde gece gece Allahda seni güldürsün yaa Yaş büyütülmez küçültülür ki katagoriye yaş tutsun yani yaşı büyük sporcu küçük yaş katagorisinde oynayıp fizik olarak avantaj saglasın diye.

    Yaşı büyütülen bir futbolcumuz var Roberto Carlos onuda biz büyütmedik Galatasaraylılarla beraber oldup 38 yaşında yaptınız


    Ya aslında evet yanlış ifade ettim, doğrusu yaşı büyük olanların, yaşının küçültülerek, büyük oldukları halde, küçüklerle oynaması olacaktı




  • Hala yok sike yok seref diyorsunuz. Basari kriteri olamayacak bir organizasyonda bile yas kuculterek alenen sike yapmis ve bu ortaya cikarilmis bir kulupsunuz, bunu bile bile yapan super lig de neler yapmaz bir dusunun bakalim... Pes yani...
  • Ezilen takım imajıda bu sayede silinmiş oldu :D Trabzona ve Fenere helal olsun adam gibi oynadılar kazandılar Oftaşta sanki şampiyon olacak gibi asıldı onada helal olsun bi farkı açtırmadı bize :)
  • valla özellikle baktım şike varmı diye özetlere ama gollerde gözüme birşey çarpmadı bjk maçında
  • Skora göre konuşmak ne kadar kolay dimi :)
    "Başkanı Fenerbahçeli olan (kendi beyanıdır) ve şampiyonluğa oynayan sivasspor'u 4-1 nasıl yendiniz?" Diye sorsam burda cıngar çıkar.
    http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/ buraya girin attığımız gollerin tamamını seyredin. Hâlâ pislik var diyorsanız hiçbirşey demiyorum artık.

    Bahsettiğin 3. golde Delgado o kadar güzel verdi,tandoğan o kadar güzel önüne aldı ki o pası golden çok daha güzeldi. Tabi adamın arkasından gelen topa hem de ters yöne koşarken müdahale etmesini beklemek doğalsa bu gole şikeli dersin.

    1. golde manisalılar hiç müdahale etmediler topa! Gol olduğu anda ceza alanında kaleci dahil 9 manisalı oyuncu yoktu.
    2. golde Serdar Özkan'a yapılan hareket faul değildi! Bıraktılar gol atması için hatta o kadar serbest bıraktılar ki kramponu çıkmadı ayağından. Tello serbest vuruş kullanırken kaleci dahil 10 kişi yoktu ceza alanında.
    3. gol tamamen şaibe zaten. Adamın arkasına atılan pasa koşarken kendini durdurup müdahale etmemesi şike göstergesi!
    4. golde delgado ortayı yaparken ceza alanında kaleci dahil 10 tane manisalı yoktu.
    5. Golde kontra atakta Aydın Manisa defansının arkasına topu attığında defansın tamamı ofsayt diye durmadı. Hatta ofsayt olmadığını anlayan sol defans oyuncusu hiç koşmadı holoskonun önüne doğru!




  • quote:

    Orjinalden alıntı: hicks

    Hala yok sike yok seref diyorsunuz. Basari kriteri olamayacak bir organizasyonda bile yas kuculterek alenen sike yapmis ve bu ortaya cikarilmis bir kulupsunuz, bunu bile bile yapan super lig de neler yapmaz bir dusunun bakalim... Pes yani...


    hikaye anlatma hocam...
    siz değil misiniz yıllar önceki GS nin son maçta 8 gol atışına "şaibe" diyen?
    ona öyle diyorsanız buna da böyle deyin, veya diyenlere kendinizi savunmaya kalkmayın lütfen

    içinizdeki kini de dökmeyin buralarda...

    yok temiz ligmiş,yok bu lig için fazla şerefmiş...
    hey Allah ım ya!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hicks

    Hala yok sike yok seref diyorsunuz. Basari kriteri olamayacak bir organizasyonda bile yas kuculterek alenen sike yapmis ve bu ortaya cikarilmis bir kulupsunuz, bunu bile bile yapan super lig de neler yapmaz bir dusunun bakalim... Pes yani...


    quote:

    "Haberden dolayı çok üzgünüz"
    25 Nisan 2008 Cuma


    TFF İstanbul İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu, bugün bazı gazetelerde Wolkswagen Turnuvası ile ilgili olarak yayınlanan haberlerden dolayı üzgün olduklarını belirterek TFF İstanbul İl temsiliciliğinin resmi sitesinde bir açıklama yayınladı. Yemen Ekşioğlu'nun açıklaması aynen şöyledir.

    "KAMUOYUNUN DİKKATİNE
    Bugünkü gazetelerde yer alan, Fenerbahçe Spor Kulubü minik oyuncuları ile ilgili haberden dolayı çok üzgünüz. Ancak Fenerbahçe Spor Kulubü, bu oyuncuları nüfus yaşları tutsa bile bizim organize ettiğimiz 15. haftası oynanan Minikler Ligi'mizde oynatmamışlardır.
    Hatta bu oyuncuların oynayacakları kategorilerin belirlenmesi açısından kendileri bizzat İl Temsilciliği'mize müracaat ederek, kemik testlerinin yapılmasını istemişlerdir.
    Yapılan testler kendilerine 1 hafta önce bildirilmiştir. Buna rağmen liglerimizde bu oyuncular oynatılmamış olup adı geçen Wolkswagen Turnuvası resmi bir organizasyon olmayıp İl Temsilciliğini ilgilendirmemektedir. Bu turnuva özel olup, yaş kategorileri ne olursa olsun istedikleri oyuncuyu oynatabilirler. Bu konu tamamen ilgili kurum ve kuruluşu bağlamaktadır. Kamuoyunun dikkatine sunulur.
    Yemen EKŞİOĞLU
    T.F.F. İl Temsilcisi"


    quote:

    Bugün tarihli Fanatik Gazetesi'nde ve bazı diğer gazetelerde "Skandal" başlığıyla yer alan ve şartnamesinde 12-13 yaş grubundaki oyuncuların oynayabileceğinin yazılı olduğu halde "Minikler Turnuvası" olarak duyurulan "Volkswagen Junior European Masters Turnuvası" Türkiye elemelerinde Şampiyon olan takımımızda yaşı büyük oyuncu oynatıldığı iddialarını içeren haber, baştan aşağı yanlı yanlış bilgilerle kaleme alınmıştır. Çünkü yayınlanan bu haber bir gazetecinin araştırma haberinden çok turnuvada yenilgi yaşayan bir takımın feryadından öteye gidememektedir. Oyuncularımız, turnuvanın şartnamesine uygun şekilde ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen adı geçen takımın kongre üyesi TFF İstanbul İl temsilcisi Yemen Ekşioğlu'nun da onayladığı lisansların turnuva yetkililerine ibraz edilmesiyle bu turnuvada oynamış ve hem Galatasaray, hem Beşiktaş takımlarını yenerek bileklerinin hakkıyla şampiyonluğa ve bu kategoride Türkiye'yi Avrupa'da temsil etme hakkı kazanmışlardır.

    Gazetedeki iddialara gelince; bunlar yenilgiyi kabullenememekten kaynaklandığını düşündüğümüz, tabiri caizse 'öküz altında buzağı' aramaya yönelik asılsız görüşlerdir.

    Volkswagen'in düzenlediği bu organizasyonda bize gelen turnuva şartnamesinde kulübümüzde lisanslı 1995-1996 doğumlu oyuncuların oynayabileceği bildirilmiş ve TFF'nin bize verdiği lisanslarda 1995 doğumlu olarak gözüken oyuncularımız bu turnuvada oynamıştır (Bu lisanslarda, haberde adı geçen Yemen Ekşioğlu'nun da imzası mevcuttur). Sezon başı İstanbul Üniversitesi Spor Hekimliği Ana bilim dalından alındığı iddia edilen raporlarda oyuncularımızın büyük olduğu iddia edilmekte, ancak gazetede yayınlanan rapor kupürlerinde de görüleceği üzere 24.04.2008 tarihi açıkça okunmaktadır.

    Sonuç itibariyle turnuva şartlarını kabul etmek suretiyle sahaya çıkan takımlardan Fenerbahçe şampiyon olmuş, kupayı kaldırmıştır. Bu kategoride sol el ve sol dirsek grafileri esas alındığından bu çocuklarımızın Betamar görüntüleme ve tanı merkezinden alınan 28.03.2008 tarihli raporları 13 yaş ile uyumlu olarak değerlendirilmiştir.

    Spor kamuoyuna duyurulur.





    Şenol Çorlu

    Fenerbahçe Spor Kulübü

    Gençlik Geliştirme Programı Koordinatörü


    Tamam mı?




  • 3. gole bittim zaten.

    Fenerbahçe kazansa 9-10 tane yerdi heralde Manisa.

    Beyaz sayfacılar nerede ?
  • hicks hocam eğer şike şaibe yapsaydık. Emin ol o hakkımızı TS'a yenilip BJK'ın 3. olması için değil. Şampiyon olmak için kullanırdık.

    quote:

    Orjinalden alıntı: BJKKKKK

    E bende fener trabzona maçı sattı diyorum, geçen seneki 4-0 lık Bursa maçına da şike diyorum, seninki gibi yani sadece diyorum


    FB TS'a niye maç satsın hocam. TS bizi yense ne olacak yenmese ne olacak

    Haa BJK'ı üçüncü yapmak için Aziz Yıldırım TS'a maçı sattı demeye getiryorsan. Aziz Yıldırım Demirören'e günahını verir mi onu sormak lazım.

    Eğer illede maçı satmak istiyorsan Demirören TS'lu futbolculara para gönderdi ve TS o yüzden FB'yi yendi diyebilirsin. Bu çok çok daha mantıklı olur.


    Satılan alınan bir şey yok. Vestel Manisa küme düşmüş oyuncularda konsantrasyon kalmamış BJK'ın ise gole ihtiyacı var ve hırslı oynadıkları takdirde Manisa'ya 5-6 belkide daha fazlasını atabilecek gücü de var.


    Keza TS 'da senelerin vermiş olduğu hırsla hırsını yitirmiş FB'li futbolcular karşısında galip geldi. İki maçında altında üstünde bir şey aramaya gerek yok.




  • ya febe lıler hakketen cok komıksınız ya görmeden gaza gelerek yorum yapmak bu olsa gerek manısa macı 5-4 yapardı salaklıgına yansın bıde şike den bahsedıyorsunuz ...amaç çamur atmaksa yol geniş..manisanın oynadığı topu izleyin ondan sonra konusşalım
  • zaten sivas haketmiyordu 3.cülüğü iyi oldu çünkü sezonun ilk maçını trabzon kazanmıştı olay çıkınca sivasa verdiler yani 3 boş puan kazanmıştı
  • ahh karaca ahh ne de güzel adın var senin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.