Şimdi Ara

BU KARAYI HANGİ TEMİZ LİG Cİ ÇIKARTABİLİR? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BJKKKKK


    quote:

    Orjinalden alıntı: SERKAN DENİZ

    Anadolu takımları neden şampiyon olamıyormuşda bilmemne ...Adamların 3.lüğü bile ellerinden alındı.Manisa 9 dakikada 4 gol yedi baktılar fener yeniliyor artık averaja gerek yok sonra gol mol olmadı eğer Fener puan alsa sivasta 5-0 kazansa inanın Beşiktaş 11-0 kazanırdı yazıklar olsun...Beşiktaşın herzaman yaptığı şey daha önce Bursayı düşürdüler evvelki sene Cimboma yattılar şimdide Manisa faciası resmen şike umarım yine bir 8-0 yaşarlar ...Allah affetmez...


    Hayali varsayımlar


    Ayıptır ya.. Biraz yüz olur insanda. Hiçbişey yazma bari de adam sansınlar.. Beşiktaşa üzülmüştüm yaşadıkları hakem hatalarından dolayı ama beter olsunlar. Hakettiği taraftar tipi de bu :Bu kadar bariz olan bişeye bile hayal diyen taraftar..

    Şike Şike Şike bu kadar basit..




  • Israrla Bu Maça Şike Diyenler İçin Tekrar Paste Ediyorum.
    3 dakikalık özet görüntüler ile konuşmak kolay. Maçtaydım ve kendi gözlerim ile gördüm. 2. Yarı manisa resmen yarı sahamıza hapsetti bizi. Çıkıp da yok fener yeniliyodu da bilmemneydi de Beşiktaş gol atmayı bıraktı zırvalamasını yapmayın. Buna insan bi tarafı ile güler Fenerbahçe 2 gol atsa Trabzona (ki sezon boyunca yapılan hakem doğruları! yapılsaydı atmıştıda) UEFA'ya gidemiyoduk.
    ----------------------------------------------------------------------------

    Skora göre konuşmak ne kadar kolay dimi :)
    "Başkanı Fenerbahçeli olan (kendi beyanıdır) ve şampiyonluğa oynayan sivasspor'u 4-1 nasıl yendiniz?" Diye sorsam burda cıngar çıkar.
    http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/ buraya girin attığımız gollerin tamamını seyredin. Hâlâ pislik var diyorsanız hiçbirşey demiyorum artık.

    Bahsettiğin 3. golde Delgado o kadar güzel verdi,tandoğan o kadar güzel önüne aldı ki o pası golden çok daha güzeldi. Tabi adamın arkasından gelen topa hem de ters yöne koşarken müdahale etmesini beklemek doğalsa bu gole şikeli dersin.

    1. golde manisalılar hiç müdahale etmediler topa! Gol olduğu anda ceza alanında kaleci dahil 9 manisalı oyuncu yoktu.
    2. golde Serdar Özkan'a yapılan hareket faul değildi! Bıraktılar gol atması için hatta o kadar serbest bıraktılar ki kramponu çıkmadı ayağından. Tello serbest vuruş kullanırken kaleci dahil 10 kişi yoktu ceza alanında.
    3. gol tamamen şaibe zaten. Adamın arkasına atılan pasa koşarken kendini durdurup müdahale etmemesi şike göstergesi!
    4. golde delgado ortayı yaparken ceza alanında kaleci dahil 10 tane manisalı yoktu.
    5. Golde kontra atakta Aydın Manisa defansının arkasına topu attığında defansın tamamı ofsayt diye durmadı. Hatta ofsayt olmadığını anlayan sol defans oyuncusu hiç koşmadı holoskonun önüne doğru!

    ---------------------------------------------------------------------------




  • quote:

    Orjinalden alıntı: moryeel

    Manisalı futbolcular büyük gayret gösterdiler maçta özellikle 11 numaralı futbolcu 3. golde topa
    dokunamamak için insan anatomisine sinir ve kas sistemine uygun olmayan öyle hareketler yaptıki bir ara sakatlanacak diye korktum Fenerbahçenin maglubiyet haberi gelmese daha da ilginç bir maç olacaktı o zaman bu lekeyi temizlemek için nasıl 1 TEMİZ LİG ci ve nasıl 1 duruş gerekecekti merak ediyorum


    peki yattara nın fenere attığı gole ne demeli. sanırım gökhan gönül dü. yattara orta sahadan kaleye kadar geldi ve önünü açtı resmen. bence para almış. şike yapmış. satılmış bir futbolcu. ayrıca galatasaray maçında volkan ile edu nun şikesine ne demeli. iyi para kaldırmışlardır o maçtan. iyi tezgah.

    aynı mantık




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.