Şimdi Ara

Bu ''adam öldürmeye teşebbüs'' değil de nedir?(Savcılığa suç duyurusunda bulundum) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
6
Favori
39.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada da yazmıştım, bu işlerden pek anlamam videonun orjinal boyutu 118mb, zaten zor küçülttüm. Kesme falan hiç anlamıyorum o işlerden. Ama TR de araç kullandığımız için daha çoooook lazım olacak sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılması gereken

    1. Aracı trafikten men etmek

    2. Sürücüyü trafikten men etmek.

    3. Sürücü bir daha aracın başında görülürse en az 3 yıl olmak üzere hapis cezası vermek

    Bu kişi insanların hayatını tehlikeye atıyor. Sallıyorum sen buna 5 bin Tl ceza versen bile ne olacak ki düzelecek mi sanki?
  • Bi kere makas atacak kişiyi anlayıp yolunu kapattım. Arkadaş körmüş heralde ki gelip bana çarptı. Etrafında 3-4 tur atıp orta refüjdeki ağaca girdi. Benim araçtaysa çizik yoktu. Nasıl böyle bir şey olmuş olabilir anlamadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam, geçmiş olsun. Allah kazadan beladan korusun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, amin cümlemizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah işe giderken bunun gibi 2 araçla karşılaşıyorum en az. Diğer herkes salak, bir bunlar akıllı
    Aralardan geçe geçe, sağdan sollaya makas ata geçiyorlar. Bunu yapmaya hakkı olmadığını anlamıyor. İşe geç kalmış olması vs. gibi sebepler insanların canını ve malını tehlikeye atmaya mani olamaz.

    Video üzerinden sürücülere ceza kesilemiyor diye biliyorum. Yönetmelikte mutlaka polisin (veya ıvır zıvır bir kaç madde de belirtilen kişilerin) olayı rapor etmesi gerekiyormuş.

    Hatta bir ara emniyet genel müdürlüğü kendi web sitesinden böyle videoları kabul ediyordu. Sonra ceza kesilemeyeceğini anlayınca bu hizmeti kaldırdılar. Oysaki kabul edebilseler yazılan ceza sayısı 10'a katlanırken böyle insanların sayısı da yarıya iner. Türkiyenin tüm dış borcunu bu gibi tiplere ödeteceksin aslında

    ilk mesajlarda mahkemeye başvuracağım falan yazmıştınız. Bir sonuç çıkarsa haber verin lütfen.

    Geçmiş olsun.




  • Çok var bu şeref yoksunlarından...
  • Kamera nedir?
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Xiaomi 70 minutes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ise devletin artik bir el atmasi lazim, bu isi yapanlarin bunlarin reklamini yapan ozellikle instagram ve facebook sayfalarinin sahiplerinden tut bunlara video atan begenen destekleyen herkese. hapis cezasi(ama oyle yatmamali adli kontrollu falan degil minimum 2 sene) arti omur boyu trafikten men ve para cezasi birlikte uygulanmasi lazim, , bu isin TEHLIKESININ CIDDIYETININ anlasilmasi lazim, bunun bir marifet degil "ADAM OLDURMEYE" "SAKAT BIRAKMAYA" "YARALAMAYA" tesebbus oldugunun bu pisligi yapan ozenen destekleyen geri kalan butun insanlara yayalara soforlere gerekirse zorlan anlatilmasi lazim, omur boyu alacaksin ehliyetlerini basican hapis cezasini para cezasini bak nasil azaliyor bu isler. EDS ile kemer telefon cezasi geliyorsa makas cezasida kesilebilir. CIMERE BU ISI OZENDIREN SOSYAL MEDYA SAYFALARINI SIKAYET EDIN ARKADASLAR INSALLAH, KANITLARI ZATEN KENDILERI ELLERIYLE YUKLUYORLAR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derkaiser9591 -- 18 Eylül 2018; 12:43:20 >
  • Ben bunlara dağdaki teröristten hiç bir farkı yok deyince de bana kızıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar altlarında araba olunca kral olduklarını sanıyorlar.Ezik, karaktersiz,eğitimsiz, terörist ruhlu insanlar. Egm nin bunlara acil çözüm üretmesi lazım belki biz dh forum olarak ilgisini çekebiliriz kamuoyunun !!!!
  • İnternette bu videolara beğeni ile destek verenlerde şu magandalar kadar suçlu. Marifetmiş gibi yayınlıyorlar birde. İyi sürücü, iyi şoför olmak ile terör estirmek, magandalık yapmak arasında dağlar var ama anlayabilene.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msansertekin

    Benzeri benim başıma geldi. Osmangazi köprüsüne doğru gidiyoruz, dilovasından aşağı ineceğim. Hızım 115, arkamda kimse yok, orta şeritteyim. Sol şerit de bomboş.

    Arkamdan bir tane siyah e60 bmw 5 serisi geldi. Sol boş ama benim şeridimden geliyor, basa basa yaklaştı. Tam dibimde sola geçti. Beni geçer geçmez sağa kırdı sapağa döndü. Bomboş yolda makas atıyor yani bana. Arkadan dört beş kez selektör yaptım. Tam sapak girişinde durdu, dörtlü yaktı. Arkadaki camı açtı falan. Tam önümden geçerken frene dokunmasam sağ arkadan dokunacağım, o hızda zamanının beyblade'leri gibi döne döne giderdi sapağa. Fakat araçta 3-4 kişiler ya, erkeklikleri tuttu güya. Bir de altında bmw olunca adamdan sayılacaklarını düşünüyorlar. Onunla uğraşıp vakit kaybetmek istemedim ve hiç istifimi bozmadan devam ettim, bunlar da köprüye döndü gitti. Peşimden gelseydi, uğraşacaktım. Gerçi onlar üç, ben beş kişi olsam dahi uğraşmam. Elin boş adamı için kavga mı edeceğim ? Kendi sonunu bariyerin birinde bulur zaten.

    He sonradan aklıma geldi, arada savcı bir arkadaşımla takılıyoruz. Yanlarında durup da kimliği gösterseydik bakalım o delikanlı arkadaşlar ne şekillere girecekti ? Videoya almak lazım öylelerini. Bir de iyice diklendikten sonra çıkaracaksın kimliği. Genel olarak ne yapacağız bilmiyorum. Böyleleri son dönemlerde hızla arttı. Devletin de bunlara bir şey yaptığı yok. Yakın olunca dokunmak da istemiyorlar.

    Sizin duruma gelince hocam, o adamın o kadar rahat makas atmasının sebebi gene trafiktekiler. "Amaaan ne uğraşacağım" kafasıyla yer vermeseler, her geçtiği adam buna kornayı bassa, bir süre sonra yapmayacak. Pavlov'un köpeği misali. Şartlanma. Bunlara defalarca her eğitimde anlatılıyor. Anlamıyorsa, en temel eğitim seviyesine ineceksin. En sol şeride çıkan tırcılara da aynı şekilde. Korna yiyecek her çıktığında. Trafikte kimse bunlara sesini çıkartmıyor. Ne korna var ne selektör. Sonra gelip kendileri makas yiyince de laf ediyorlar, kimse kusura bakmasın, tek kelime edemezler. (lafım size değil)
    Önüme kırdıklarında, sinyal vermeden geçtiklerinde, yol hakkı benim olmasına ragmen yola atlayanlara... Daha nicesine selektör, korna yavaşlayıp söylemeye kalktıgımda... Sanki kendileri dogru yapıyor ben yanlış gibi düşünüp bagırıp çagırıyorlar.

    80 ile giderken 3 şeritli yolda, orta şertitte ilerlerken önüme atladı 40 50 ile biri. Fark edip fren yaptım yavaş yavaş. Çünkü önün bir araba daha vardı yavaş gidiyordu. Onu geçmeye kalkıştı ben fark ettim tabi. O an başka bir şeyle meşgul olsam arkadan çarpardım. Sonra uzunca kornaya bastım. Küfür edercesine uzun. Yanından geçerken de bastım sonra bir baktım selektör yapıyor. Gururuna yediremedi o... evladı. 4 Lü yaktım, yavaşladım ve camı açtım. 5 kmh civaır ilerlerken yanıma geldi bagıra bagıra. Frenin yokmu fren basamıyormusun dedim yüksek bir tonla. Adam bişiler geveledi yanında ailen var gibi cümleler kurdu küfür ederek bagıra çagıra bastı geçti. Bende sinirlendim tekrar yanından hızlıca geçip kornaya abanarak geçtim. Aynadan baktıgımda geliyordu, sonra vazgeçti. İleride de park edecektim zaten. Keşke geleydi de..neyse.

    Yani demem o ki tepki göstersen sen suçlu oluyorsun. Bu ülke bir cacık degişmez. Sürücülerin yapması gereken sürekli 4 göz gezicekler. Kimin ne halt edecegini kestirmeleri gerek. Sürekli senaryo üreterek araçlarını motorlarını kullanacaklar. Bu embesilleri de Allah'a havale edelim. Belalarını bulurlar.

    Dedigim ilk olay.

    Edit: Aklı eksigin biri buradan küfürlü yorum yazmış. O yüzden linki sildim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 18 Eylül 2018; 23:50:27 >




  • Bu kameranın markası nedir konu sahibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Küfür edince uyarı yiyoruz. Etmeyince de içime sinmiyor.

    En iyisi kendi canlarının kıymetini bilmeyen bu dengesizlerin en kısa zamanda trafikteki ciğer canların farkına varmalarını ummak.
  • bence en güvenli yer sol şerit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafikte neden küfredersin.
    yaya geçidinde yaşlıca teyzeye yol verdim teyze yolun tam ortasında bekliyorum geçmesini adam arkadan kornaya asılıyor durma geç diye teyzeyi ezip geçeyim onun için önemli değil yeter ki 60 sn beklemesin.
    Ağrı büyük yüksek araba almak lazım.arada kafam atıyor xclass pick up filan mı alsam diyorum.genelde şahin brodway
    line egea yada megan tarzı araçlarla dolanır bu tipler.araç kamerası şartmış onu anladım.
    anormalin biri gelir sana çarpar ölür gider sonra anlat derdini mahkemede ben suçsuzdum amkas atarken geldi çarptı diye.
    Bu araç kameralarının şarj kablosu sürekli takılı mı kalıyor? araba sürerken etrafta kablo olması çok rahatsız edici
  • Haber bültenlerinin whatsapp ihbar hattına atın. Onlar paylaşır muhtemelen makascılar trafikte dehşet saçtı diye. Ceza yazdırmak imkansız gibi bir şey. Plakayı sansürlemezlerse belki ailesi falan görür de araba yüzü göremezler daha.
  • Bunların normal yollarla doğduğuna inanmıyorum...Sezaryen yöntemi ile de doğmuş olamazlar, dışkılama yöntemi bu... Dünyanın en eski mesleğini icra eden kadınların çocukları trafikte masumca evine gitmek isteyen insanların canına ve malına kastediyorlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.