Şimdi Ara

Broadway ile uzun ola çıkılırmı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
20.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • biyoniksen çık korkunç yorulursun. Ama araba gider. Tek kusuru sürücüsüz gidemiyor olması tek sürücünün de iki saat içinde yorgunluktan bitmesi
  • Arkadaş halen yolda sanırım bi konu açmış bi daha yok ortada
  • çıkılır çıkılıır mesela bizimki şu an yolda kayseriden istanbula geliyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mavigökyüzü

    YAAA ARKADAŞIM TAM 1 AYA YAKLAŞTI,DAHA Bİ KARAR VERİP İZMİRE GİDEMEDİNMİ?

    GİDİP,GELDİYSEN EĞER, Bİ BİLGİ VER DE MİLLET DE BAŞKA İŞLERLE UĞRAŞSIN..


    Aynen...
  • Broadway ile her yere gidebilirsin.Eğer aracın bakımlı ise.Bizimkiler İst'dan Giresun'a gitmişlerdi..Sorun olmuyor yani gidiliyor..
  • Renault 9 taş gibi arabadır..Önceki arabam 94 spring di,o arabayı iki yıl kullandım..Beni hiç yolda bırakmadı sağolsun..Lakin arıza yapmadı demedim,dikkat ederseniz,arıza yaptı ama yolda bırakmadı..
    1-Bolu-Ankara arasında,ön teker keçesinden yağ kaçırmaya başladı,kaçırmak ne demek,kaputa fışkırtıyor yağı,Cankurtaranda yağı ölçtüm,1 lt daha yağ koydum,Ankara ya servise ulaştım..
    2-Distribütör kapağı arızası varmış,araba 2 günde bir çalışmaz,tamirci arızayı bulana kadar,önce aküyü sonra bobini yeniledim,sonra tamirciyi yeniledim..
    3-Yeni kasa Broadway de var mı bilmiyorum ama eski R9 ların karbüratörüne giren havanın yazlık-kışlık ayarı vardır,elle telin yönününü değiştiriyorsunuz,eğer bu işlemi yapmazsanız,yazın hararetiniz biraz artar,kışın da karbüratördeki benzin donar,araba tekleme yapar..
    4-Hararet göstergesi,şehir içinde 4/3 e çok çabuk yükselir ama bu arabanın hararet yaptığını göstermez,kırmızı ya yükselmezse korkma..Ayrıca hararet için,kaliteli motor yağı kullan ve radyatöründeki suyu 2 yılda bir komple boşalttır ve yaz-kış antifreeze koy..




  • BEN GEÇEN YAZ 96 MODEL TÜPLÜ SPRİNGLE 4 KİŞİ BAĞAJ FUL MALATYADAN BALIKESİRE GİTTİM VE BU YOLDAN ÖNCE 2 SEFER MALATYA ANKARA YAPTIM VE RADYATÖRDE ÇATLAKMIŞ SONRADAN ÖĞRENDİM......
  • r9 umuz olsa da uzun yola çıksak:)

    ben de bişeyler yaziim dedim, maksat paylaşmak, gerçi başlığı açan piyasada yok heralde uzun yoldan daha gelemedi heralde, kazasız belasız gelir umarım...

    ben de bizim 88 r12 tx (nam-ı diğer teke) le geçen ramazan bayramı tatilinde 1360km lik bi yol yaptım istanbuldan, gayet de güzel geçti, molalar haricinde hiç frene basmak bile gerekmedi, hararet vs sorun hiç olmadı, yalnız işte kısaca konforsozluk olarak tabir edeceğimiz standart özellik sayesinde bol bol mola vermek gerekiyor bi de mümkünse tek şöför olarak yola çıkılmamalı diyorum, bakımlar falan konusunda arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış ama şunu da söylemeliyim yanınıza fotoğaf makinenizi de alın molalarda gittiğiniz yerde çok işe yarar...
  • niye dayanmasın ! taş gibi araba.

    ama yorucu olur.

    quote:

    Orjinalden alıntı: romario_98

    merhaba arkadaşlar bende 98 broadway rni var ankaradan izmire gidicem ama arabma güvenmiyorum bu uzun yola dayanırmı, ayrıca uzun yola çıkmadan önce arabamın nelerini kontrol etmem ne giğbi bi bakım yapmam gerekir.
  • dünya turu yapilir be buda sorumu
  • kontrollerini yaptırdıktan sonra neden çıkılmasın ki. bakımsız araç ne olursa olsun yolda problem çıkarır. Ama bakımlı araç sorun çıkarmaz. bu yüzden arkadaşıma gntrl arkadaşıma katılıyorum.

    Ha şunu da unutma bahsettiğin araç öncelikle bir RENAULT üretimi

    hem öyle bir çıkar uzun yola çıkar ki. bir de köpek gibi asılır yollara....


    quote:

    Orjinalden alıntı: qntrl

    elbette çıkılır.her araç gibi bakımlarını ve yola çıkmadan önce kontrollerini yapmak gerekir.

    ben 93model aracımla yaptığım yolları yazayım sana belki cesaret verir.

    izmir-çanakkale-istanbul
    izmir-bursa-istanbul
    izmir-bursa-ankara-tokat
    izmir-ankara-kastamonu
    kastamonu-istanbul-bursa-izmir
    izmir-fethiye arası sayısını bilmediğim kez gidip geldim...

    önemli olan aracın bakımlı olması ve senin yolda dikkatli olman.
    max hızın 120 km olsun.zaten hangiyol daha fazlasına izin veriyorki yasal olarak...

    şirket araçlarından uzak dur,kamyonlara dikkat et...

    eğer araba ihtiyacın yoksa izmire uçakla gel,eziyet çekme saatlerce:)






  • Arkadaşın biri satıyor: R12 1978 binek 1500 ytl
  • 1978 yılında G.Antep in İslahiye ilçesinde Renault servisine babamla gitmiştik, Fransız plakalı bir R5 geldi.Adam arabanın yağını değiştirme km sinden epey sonra değiştirdi. Abartısız çamur gibi bir şey aktı karterden. O araba o gün o kadar km yaptıysa sen gözün kapalı yaparsın..
  • Uzun yola çıkılamayacak otomobile binmek bir hatadır. Her zaman yolda bırakabilir ve kazaya yol açabilir. Trafiğe çıkan araçların her zaman bakımlı ve sağlam olması gerekir. Bu her marka ve model araç için geçerlidir.
  • 93 modeliyle izmirden samsuna gittim 1000 km aynı şekilde geri geldim izmirden antalyaya gittim 93 modele bişey olmadıysa o rahat dayanır.Araba halen çalışır durumda hiç bi aksaklık çıkmadı güzel ya...
  • aracin bakımlarını duzenli yaptırıyorsan istedigin mesafedeki yola cıkabilirsin.
  • anibalite Arkadaşın yazısını Renault Gn.Md. okusa idi R 9 ları kaldırmazlardı...)) Her satırına imzamı atarım.Gözlerim doldu 13 yıl R9 kullanmış biri olarak.Konforu yoktu ama güvenilir sağlam arabalardı.Hiç yanlış yapmadı bana.Eğer araban bakımlıysa,Direksiyonuna güveniyosan her yere gidersin kardeş.R9 yolda bırakmaz.vefalıdır.Ekonomiktir.Bir dostum o km. yeni nesil oto aldı. Broadwey'ne kıyıp satamadı.Şehir içinde çoğu zaman onu kullanıyor.Eğer ilk araban falansa R9 yandın..Satamazsın.Duygusallıktır o.Ben anahtarı verdiğimde yarım saat ağlamıştm.Yeni otomobil aldığım halde.
  • ben de aynı durumdayım.ilk araba r9. 93 yılıdnan beri...
    2 defa dacia almaya niyetlendim ama olmadı...vazgeçemedim...


    quote:

    Orjinalden alıntı: AÇIKGÖZ

    anibalite Arkadaşın yazısını Renault Gn.Md. okusa idi R 9 ları kaldırmazlardı...)) Her satırına imzamı atarım.Gözlerim doldu 13 yıl R9 kullanmış biri olarak.Konforu yoktu ama güvenilir sağlam arabalardı.Hiç yanlış yapmadı bana.Eğer araban bakımlıysa,Direksiyonuna güveniyosan her yere gidersin kardeş.R9 yolda bırakmaz.vefalıdır.Ekonomiktir.Bir dostum o km. yeni nesil oto aldı. Broadwey'ne kıyıp satamadı.Şehir içinde çoğu zaman onu kullanıyor.Eğer ilk araban falansa R9 yandın..Satamazsın.Duygusallıktır o.Ben anahtarı verdiğimde yarım saat ağlamıştm.Yeni otomobil aldığım halde.
  • kardeş uzun yola çıkılıyo da fazla hız yapma (120 nin üstüne çıkma)bu arabalar fazla hıza gelmiyo
    hararete dikkat et bakımlarını da yap korkma
  • ya kardeş. sen birkere niyetliysen yola cıkarsın nietli olmayan adam korkar bunu bil sen bakımını yaptır gerisi allahtan.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.