Şimdi Ara

Brink İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
14.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun PC performansında problem olduğunu ilk kez burda duyuyorum. Yalnız olabilir, emin değilim.

    Oyunun yapay zekası 10 sene öncenin yapay zekası, bunu herkes söylüyor. Hiç single player olmasaydı bence daha yüksek puanlar alabilirdi, SP berbat gerçekten.
  • - negatif elestirileri gecmeyi deniyorum,, yapıcı olmak istiyorum ama olmuyor..

    az once oyuna girdik, 3 kisi tamspeak uzerinden sesli iletisimdeyiz, haritaları bildigimiz icin pusu kurabilecegimiz kosebaslarına yükleniyoruz.. lakin görev noktalarına uzakta oldugumuz icin puan alamıyoruz.. ( bir kisi ana gorevi secer, digerleride onu koruma gorevini secerlerse, koruyanlar puan alabiliyor. ana gorevi secen puan alamamaya devam ediyor..)

    onemli olan puan degil, gorev tamamlama diyeceksiniz, olurmu hiç oyle şey diyecegim bende, madem puanlama var. haritayı kullanabilen daha cok puan alabilmeli.. "defend here" seklinde bir komut eklenmeli oyuna. yada "defend me", hatta "set defend position"...

    - @BSC misafiri; medicler heavy olmalılar kanımca zaten, ama bir takimda 2 tane oynamayı bilen light body kullanıcısı varsa, karsı takımda 4 medic-heavy body dahi olsa pusuya duserler, sansları kalmaz.. ama baslangıc takımları icin medic tavsiye edebilirim.. ozellikle heavy assoult ve heavy engineer olmazsa olmazlardan bir takım icin. biri destek cıkar iken, digeri saga sola ıvır zıvır yerlestirebiliyor. cok ta etkili oluyorlar..

    (simdiye kadar en zorlandıgımız mac. full light body kullanan takımlara karsı oldu.. oldurdugunuz adamları tamamen etkisiz hale getirmedinizmi 30 saniye olsun 1 dakika sonra olsun. mutlaka bir medic oyuna geri donduruyor. ve arkanızdan 2 kisi olarak geliyorlar busefer.. cok tehlikeli..)




  • Kesinlikle inceleme hoş olmuş fakat bu oyunu yeni edinme şansım oldu oynadım grafikler belki bir - iki hata dışında kusursuz ama oynanabilirlik yerlerde şöyleki oyunda adamlar tarıyosunuz herhangi bir tepki yok sanki boş bir yeri veya duvarı tarıyorsunuz gibi mermiler saçılıyor etrafa.Düşmanlarınız yanınızdan geçiyor siz ona ateş etmediğiniz sürece onlarda size bakmıyor bile . Healt kısmınında sol üstte olması pek iç açıcı değil bence verilen puan bu oyuna baya fzla ben hiç beğenmedim .
  • oyun çok itici geldi hikayeside iyi deil
  • "Oyundaki haritaların neredeyse hiçbirinde, parkur öğeleri geniş bir yer tutmuyor." demişsiniz.. O zaman bunu bi izleyin.

    http://www.youtube.com/watch?v=h0q14FZmfIo
  • @EnsArTRance , oyunda parkur yetisini kullanabilenler olduğunda cok keyifli oluyor..

    fakat parkur ile erisilebilen yerler, stratejik acıdan her haritada çok önemli noktalar değil..

    (her haritada sadece parkur özelliğini kullanan light-body oyuncularının erişebileceği rotalar mevcut. buyuzden oyunda her takımda enaz 1 tane light body operator olması gerkli )

    keske haritalar daha genis ve uzun olsalarmıs.. veya cok katlı... bir yone dogru uzun olması gerkliydi gibi hissediyorum haritalarda.

    bu arada karar verdik BC2 ye donuyoruz.. Brink buraya kadarmıs..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Single playerına ve hikayesine laf eden arkadaşlar. Left 4 Dead in hikayesi mi var? Counter strike ın hikayesi mi var? Team Fortress in hikayesi mi var? Yok o oyunlarada kötü diyorsanız ben hiçbirşey demiyorum. Bu bir arcade multiplayer oyun, L.A Noire değil.

    Bu yorum "konuda konu, konuda konu" diyenlere gelsin.
  • konu, singlecıların işi.. yani -istisnalar kaideyi bozmaz- korsancıların..
  • "(her haritada sadece parkur özelliğini kullanan light-body oyuncularının erişebileceği rotalar mevcut. buyuzden oyunda her takımda enaz 1 tane light body operator olması gerkli )" Kesinlikle

    Brink tek başına oynanılacak primary(!) bir oyun değil. COD oynarken brinke dönmek iyi oluyor ama. O da aldığı parayı hakeder diye düşünüyorum, haketmez diyenlerde olabilir. Türkiyede 50 dolar çok çok ciddi bir para.

    "onemli olan puan degil, gorev tamamlama diyeceksiniz, olurmu hiç oyle şey diyecegim bende, ". Tam tersi, bence oyunda herşey puan. Sonuçda direk puan üzerinden sıralama var. Puan dağıtımıyla ilgili oyunun ciddi sıkıntıları var.
  • Arkadaşlar Security Campaigninin What-if missionları hariç sondan 2. bölümünü geçebilen, veya geçmeye yaklaşabilen var mı? Solo modda? Tüm botlar hiç alakasız bir yere gidiyor, ve hiç engineer olmuyor. Medicler de yok. Soldier da yok. Bu bölümde bir yapay zeka hatası mı var?
  • Birde bu Operation Flashpoint reklamını kaldırın artık. :D Alan aldı, almayan almaz. Oyun eskidi bile artık. :)
  • bence eleştiriler çok acımasız xbox da oynuyorum gayet zevkli geliyor özellikle ses efektleri yerinde olmuş eksik olan yönü yapay zeka onun dışında eğlenceli aksiyonu yaşatabilen bir oyun BSC nin bu oyuna verdiği puanları yerinde buluyorum FPS leri çok sevdiğim için bana eğlenceli gelmiş olabilir ama homefront bu oyunl kıyaslanmamalı brink daha kaliteli bir oyun
  • Pc de cidden çok kötü optimize etmişler oyunu. Ellerinde o kadar teknoloji var imkan var neden bu kadar kötü işler çıkarıyorlar anlamıyorum. Bundan başka oyunlara bakıp bizde bu şekilde yapmalıyız diye konuşmuyorlar mı acaba ?
  • Multiplayer olarak belki farklı bir keyif verebilir ama singleplayer olarak şahsi kanaatim berbat ve vasatın altında diyebilirim kendi oyuncunuzu karekterize etmek güzel ama multıplayer oynamayacaksanız bir anlamı yok çünkü sizi ancak diğer oyuncular görebiliyor sizin görebildiginiz sadece kollar ve silah.
  • Bilgisayarda oynanmayacak kadar kötü. PC için üzerinde durmaları lazım.
  • guzele benziyor
  • @ Armag3d0N +1907
  • sesler haricinde oynanabilirlik ve grafikler oldukça başarısız multiplayer ını bilmiyorum ama single playerından uzak durulması gerekir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanhalim

    sesler haricinde oynanabilirlik ve grafikler oldukça başarısız multiplayer ını bilmiyorum ama single playerından uzak durulması gerekir...

  • oyunun Türkiye dağıtımcısı vivida Media marktlarda bulabilirsiniz.

    Ayrıca oyun bana görsellik dışında online killzone 3 ü anımsattı . Hatta şunu diyebilirimki oynanabilirlik çok iyi ayrıca botlar çok zeki ben ilk başda bir süre online olduğunu sandım oyunun :D
    Görsel olarak değişik normal konu farklı Lakin oyunu oynamaya başladığınızda saatlerin nasıl geçdiğini anlamıyorsunuz . cod serisindeki görüntüyü değilde oynanabilirlik arıyorsanız tavsiye ederim .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.