Şimdi Ara

Brink İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
14.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lifetaker

    quote:

    Orijinalden alıntı: cermin007

    Oyunu kurdum, oynadım ve 5 dk. sonra kaldırdım.
    Vaktinizi boşa harcamayın.Gidin Mario oynayın daha iyi.



    5 dk sonra kaldırdınmı? çok hızlı oynamışsın helal



    Brink kadar mide bulandırıcısın be çocuğum.....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cermin007


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lifetaker

    quote:

    Orijinalden alıntı: cermin007

    Oyunu kurdum, oynadım ve 5 dk. sonra kaldırdım.
    Vaktinizi boşa harcamayın.Gidin Mario oynayın daha iyi.



    5 dk sonra kaldırdınmı? çok hızlı oynamışsın helal



    Brink kadar mide bulandırıcısın be çocuğum.....

    Mide bulandıran bi yoruma ancak böyle bir cevap verilebilir.




  • http://www.1up.com/reviews/

    İşte Brinkin aldığı not: D


    [sizer=blue]Brink İnceleme
  • Yani bir oyun sitesi bir oyuna güzel diyorsa güzeldir kötü diyorsa kötüdür bu mu yani Gerçi senin 5 dk oynayıp silmenden ne kadar oyundan anladığın belli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 18 Mayıs 2011; 20:16:24 >
  • Şaka gibi yav. Bu puanlar nasıl bu kadar yüksek olur anlaşılır değil yav.70 üstün alabilecek bir oyun değil bu. Hadi diyelim oynanışını mucize oldu da çok beğendiniz ki mucize olmuş görüldüğü kadarı ile şu grafiklere Allah aşkına nasıl 8,2 verdiniz.

    Yapay zeka sorunu yok, yapay zeka yok oyunda. Animasyonlar ise tam fail zaten.2011 yılındayız bu animasyonların hali ne.

    Silah barları olsun can göstergesi olsun kısaca HUD yerleşimi berbat.Oynanış ise gerçekten bir tuhaf.

    Hikaye zaten yok.Hurra bir biçimde o karmaşık menulerden oyuna dalıyorsunuz ne yapacağınızı bilemeden çatışmalar başlıyor.Aman ne çatışma Counterda ki botlarla:)))))

    Madem beceremediniz ya da uğraşmadınız, hiç single koymasaydınız bari.

    Oyunda ki hatalarda zaten ayrı olay.
    Crysis 2 'yi yağ gibi çalıştıran nvidia kart , oyunda ki tüm patchleri yapılmış olsa bile performans yerlerde geziyor.Üstelik bu grafiklerde.

    Kimse kusura bakmasın oyunu yarım yamalak çıkarmaları bizim suçumuz değil. Bir ürün alırken




  • BRINK mi..

    yav oyunu geri alıcak bir merci bulursanız luften bana iletebilirmisiniz.. 4 kisi aldık bu oyunu, oynuyoruz oynuyoruz ama olmuyor...
    LanParty kıvamına getirelim dedik, pc leri topladık bir evde ama gene olmadı.. bukadar zayıf bir oyun mu olur ?
    lütfen, sadece rastlantısal ateş eden cihazlar var etrafta, area of effect damageleri yukarı iletilmiyor zıplarsanız kurtuluyorsunuz..
    area of effect damage leri celik gemi alabandalarından yatay olarak gecebiliyor ama. hatta knockdown bile oluyorsunuz bazen..
    ne yaparsanız yapın, oyundaki satranc tahtası gorunumunden kurtulamıyorsunuz. ( terrain kaplamasından bahsediyorum arkadaslar )

    sadece light body kullanan ve haritaları ezberlemiş düşmanlarınıza karsı (online oyun veya lanparty) hiç sansınız yok,, headshot avantajı cok fazla oyunda, ve yakın mesafeden (oyunda uzak mesafe yok.. cidden yok.. niye sniper silahı varsa oyunda pompalı daha etkili herdaim) tabancalar cok etkili (light body ler icin)...

    "BadCompany2" deki takım oyunundan sonra Brik icin tam bir fiyasko diyorum...

    ( sadece yürüyerek oynayan iki takım arasında cok keyifli gecen maclar war. yok degil.. ama saga sola tırmanan adam oldumu böööööö... eziyoruz karsı takımı, light body operator karsısında hiçbir güç duramaz.. )

    - Ciddiyim. bu oyundan uzak durun.. SATIN ALMAYIN... filimleri kadar guzel degil.. reklamı yapıldıgı kadar hiç guzel degil... bos ..
    Lise Donem ödevi gibi bisey olmus.. bitmemis te zaten..
    sıkıldım gene bak. niye para verdik arakdasım biz bu oyuna..




  • @cptANGRIST oyun alırken seçici olun dikkatli olun incelemelere bakın kör gözle gidip almayın onlara gözün kesmiyorsa git korsan oyna baktın güzel orjinal al yoksa paralar çöpe gidiyor işte böyle
  • Bir de ign'ye suç atıyorlardı düşük puan verdi diye tam yerinde vermiş puanı oysa.
  • Cevap için teşekkürler, genel anlamda hem DH hem BSC olarak inceleme yapacağınız ürünlerin yetkili kişiler tarafından gönderilme zorunluluğu var mı? Yani mesela bir ekran kartı veya oyunu kendiniz alıp inceleme yapamaz mısnız yoksa adam bize göndermemiş neden inceleyeyim havası mı var?
  • @mezka ; PreOrder kurbanıyız biz.. :)

    oyunun arkasındaki ekip, yapılan reklamlar, idda lar.. hepsi boşaymış...


    - bu arada
    @ CodeMachine.. DH ve BSC para basmıyosa, test edecekleri oyundur, ekipmandır, herne ise ..
    kendilerine test edilmesi icin göderilmesini tercih edeceklerdir..

    Para basıyorlarsa, bende istiyorum :)) Nasa dan bir shuttle alıp test edelim noolur..
  • Tüm yabancı oyun sitelerinde bu oyun 6 paun almışken bizim yerli sitelerde 8-8,5 civarında.Şimdi ya bu yabancı elemanlar oyundan anlamıyor ya bizimkiler.Kime güvenip paramızı çöpe atıcaz.Eğer orjinal alıcaksak mesela.
  • @BSC Misafiri(01:33)
    Son incelemelere bakarsan notlarda yükselme görürsün. 6 puan veren IGN'in video incelemesine bak bir Youtubedan. %90'ı disslike olan bir video. Eurogamer da 8 mi ne vermişti.a
  • Adam 5 dakika dayanabilmiş tebrikler, Campaign'e tıklayıp elime silah geldiği gibi kapadım ben.Shift+del çekicektim ama kalıntıları kalır gözüme çarpar, oyunu hatırlarım falan diye uninstall'dan sildim.
  • Çok kötü bir oyun olmuş brink.Oyunu ilk gördüğüm andan itibaren çok itici gelmişti.
  • çok güsel olmasada güsel bi oyun bu oyuna bu kadarda hakaret olmaz arkadaslar ben oynuyorum çok eğlenceli bir oyun vurus hassasiyeti fln yok diosunuz ama ben gayet rahat bir şekilde oynuyorum ben bu dediğiniz sorunların coguyla karşılaşmadım acaba sizmi oyniyamiyosunuz yoksa ben cok iyi bir oyuncumuyum?
  • @BSC Misafiri ; (10:32:13)

    vuruş hassasiyeti hakkında..

    single playerı bitirdim, galactic smg(45 kursun , taped magazine ile hızlı sarjor degistirme) ve Bulpdaun smg (diger azyayılıma sahip smg, bunde extended magazin kullandım 40 kursun iyi geliyor nispeten guccsuz bir silah)

    vurus hassasiyeti dersen. oyundaki en hassas silah. (sniperlar haric) galactic smg dir. attıgın her kursun hemen hemen nisan aldıgın yere gider..

    (light body ler icin, revovler lardan birtanesini kullanmalarını tavsiye edebilirim, tercih meselesi yakın mesafede etkililer.. cok hemde..)

    vurus hassasiyeti oyunda yok. adamı ayagından vurunca ne bir yavaslama nede bir hareket yetenegi azalması mevcut..
    hatta biri size ates ederken zıplayıp havada kaymaya baslarsanız. (insan oyuncular) kimse sizi vuramıyor. cunki oyun motoru alısık oldugumuz gibi bir hareket yetenegi sunmuyor bize (TEAM FORTESS oynayanlar cok avantajlı.. eski quake cilerde bilir bu hareketleri)
    kosarken arkanızı donup hiçbir vurus hassasiyeti ! kaybı yasamadan ates edip. tekrar onunuze donup kosmaya zıplamaya devam edebiliyorsunuz..

    oyunu almasam, gercekten silerdim ilk 3 5 saatten sonra, lakin elimizde patladı birkere, artık genisletilmis haritaları bekleyecegiz , suan var olan haritalar. birkere ezberlendimi, karsı takım icin inanılmaz zor oluyor oynamak.. hatta sıkıcı oluyor..
    sırf eglencesine merdivende pusu kuruyoruz arkadaslarla.. 4 heavybody-medic takımı, 2 lightbody-soldier ile eziyoruz.. pek keyifli oluyor.. ama dedigim gibi, onemli olan sizin iyi olmanız degil herkezin esit olması..

    - hassasiyet demisken, sniper mermisiyle vurulan birinin saga sola dusmesi gerek dimi.. ama yok.. saga sola ucma olayı yakın mesafe vuruslarında mevcut sadece.. yerim boyle hassasiyeti.. :))




  • Yeni bir efsane doğuyor.
  • incleme için teşekkürler

    oyun hiç ilgimi çekmedi...grafiği geçtik ,hikaye vardır dedim yok malesef...optimizasyonda iyi değil...

    yani berbat demeden geçemicem ,brinkten umutluydum ama olmadı ....


    8 puan fazla bu oyuna....
  • PC optimizasyonunun neyi kötü? Bende oyunda hiçbir problem yok. Sadece bazı karakter kaplamalarında first person bakışında hatalar olabiliyor. (bir kere gördüm)

    Oyunda heavy body type olursanız zaten smart yok gibi birşey. Light olun. Oyunu oynayın. Birde dönün COD oynayın. O zaman görürsünüz oyunda parkur öğesi var mı yok mu.

    Vuruş hissi bence oyunda gayet güzel şekilde var. Fakat tüm silahlarda değil. Silahlar gerçek olmadığı için çok rahatsız eden bir konu değil.

    Single playerına ve hikayesine laf eden arkadaşlar. Left 4 Dead in hikayesi mi var? Counter strike ın hikayesi mi var? Team Fortress in hikayesi mi var? Yok o oyunlarada kötü diyorsanız ben hiçbirşey demiyorum. Bu bir arcade multiplayer oyun, L.A Noire değil.
  • Oyunda mini map olmasa mıydı? Health barı mı olmasaydı? Silah göstergeleri mi olmasaydı. Abi bunlar heroyunda var, herkes oyuna birşey diyor diye laf uydurmayın.

    Oyunun grafiklerine laf edenler var, yorum yapmıyorum bile.

    cptANGRIST arkadaşın yorumlarına bir iki ekleme yapayım:

    Oyunu her zaman medicler kazanıyormuş gibi bir durum var. Engineer olursanız herkesi bir kere bufflayabiliyorsunuz, bu yüzden fazla exp alamıyorsunuz. Adam ölene kadar bir daha bufflayamıyorsunuz. Medicler ise sürekli çalıştıkları için aldıkları exp punları çok dahafazla olabiliyor.

    Oyunda zarar gören kişinin yavaşlamamasını sanırım oyun daha hareketli olsun diye yapmışlar.

    Eğer tüm takım heavy olur, engineerlarda kevlar dağıtırsa takımın yenilebileceğini sanmıyorum.

    Oyunda sniper adına çok birşey yok. Haritalar aşırı küçük. Sniperlarda yarı otomatik ve 2-3 vuruşda öldürebiliyorlar zaten.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.